roket adam Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 welcome to the real life. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 "roket adam" said: welcome to the real life. Analitik düşünme, bırakıp gerçek 3 boyuta dön dasaaaaa. O kadar yaşlı değilsindir lan, o kız da bir yerlerde seni bekliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 abi google'dan search ettim, venezuella da bekliyormuş ya... tüh çok uzak orası :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 bunun bi degişik versiyonunu da ben yaşıyorum ulan bir insanın bütün yakın arkadaşları mı evlenir ya. 20 yaşını gören nişan düğün kafasına girmeye başlıyor.25 te baktım herkes evlenmiş.cocukları ilkokula başlıcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Ben Bahçeşehir'de oturuyorum, kız arkadaşım Antalya'da yaşıyor, okulum Göztepe'de, tüm arkadaşlarım çalışıyor ve ben çalışmıyorum. Haline yat kalk dua et, repeat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Şu kadarını söyleyeyim, ben buradayken ağzınızı açmaya hakkınız yok inanın bağa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 sen koca bi MEH'sin.. mutsuzlukta ve şanssızlıkta ancak ortalarda yer alırsın. seni gidi mediocre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Arada kız arkadaş lafı filan geçiyor, kırılıyorum ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 kız mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Cık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 çıkalım dedi bence!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Çıkalım al götür beni buralardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Nereye gidiyoruz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Masakari said: Nereye gidiyoruz ? Sivas belediyesinin önüne gidin beraberce zıcarsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 olay dönüp dolaşıp nereye sıçmacaklara geldiyse genel geçer bi sıkıntıymış demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 lavabo nerde diye soranım yok lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 sen yıne ıyısın arada kafana estı mı okul arkadaslarına gıdersın. ben sozde memlekete dondum ama uzun surelerdır dısarda oldugum ıcın kımseyı tanımıyorum burda. butun ortam 4 saatlık uzaklıkta ama calıstıgım ıcın her fırsatta gıdemıyorum. oyle sabah 8 aksam 5 ev-iş-iş-ev.. tek tesellım maddi onu da steame gomuyorum bır suredır. zaten asosyaldım sımdı asosyalliğin dibindeyim.. yaş yirmilerin sonlarında ama iş dışında bir ekşın yok hayatımda.. vay be bende bunu beklıyormuşum içimi dokmek için.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 DeadSkinMask said: üniversite 4teyim. bi işe girdim bizim bölümde okurken çalışma durumu alışıla gelmiş bi durum olduğundan bunu yapmayanlar garipseniyo ilginç bi şekilde. neyse 3 aydır falan çalışıyom. 4 ay önce de mecidiyeköyden kadıköye taşındım. mecidiyeköydeyken evde adam eksik olmuyodu sürekli arkadaşlar gelir sohbet muhabbet bitmezdi veya ben giderdim falan bi şekilde sosyaldim. kadıköye taşınınca insanlara yol ızdırap geldiğinden pek uğramaz oldular. ben de iş çıkışı yorgun olduğumdan pek dışarı çıkamadım. sosyal hayat haliyle sağlam bi düşüş yaşadı. sabah 9 akşam 6 evden işe işten eve bi hayat başladı haftada 5 gün ve geçenlerde farkettim muhabbettim bitti. hayatımda bi bok olmuyo. kız arkadaşımla telefonda konuşuyoz anlatcak bişey bulamıyom. işte şu oldu bu oldu falan diye anlatıp kafasını işle de şişirmek istemiyom bildiğin aklıma konuşcak bişey gelmiyo. durum baya canımı sıkmaya başladı. işe gelince okulda bi sk öğrenmediğimden dolayı şu an altın madeni gibi benim için. stajyer olarak değil baya kadrolu eleman olarak çalışıyorum şu an. okulda devam zorunluuğu olmadığından vizeden finale gidiyom sadece. napayım nedeyim diye değil de öyle içimi dökeyim dedim. bari sizle muhabbet edeyim de hayatımda bişey olsun. nolifer lığa bi farklı bi mertebe getireyim dedim. regards. DSM ankara da cayyoluna tasindigimdan beri benim durumum da boyle. gunde 1 paragraf konusursam mutlu sayiyorum kendimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Sistem böyle dostum yapacak bir şey yok. Tek tavsiyem millete sinirlenip kimseyi silme,herkes öyle hayat böyle şöyle vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 yok abi zaten niye sinirlenip siliyim insanları. şu olayı yazdıktan sonra düşündüm de halledilmicek bi durum yok. bikaç telefon açtım bir iki insan gördüm kanlandım hemen. uzun dönemli çözüm değil ama akmasa da damlıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 velkom to wörkır kılab Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar