Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Muhabbetim bitti

DeadSkinMask

Öne çıkan mesajlar

sen yıne ıyısın arada kafana estı mı okul arkadaslarına gıdersın. ben sozde memlekete dondum ama uzun surelerdır dısarda oldugum ıcın kımseyı tanımıyorum burda. butun ortam 4 saatlık uzaklıkta ama calıstıgım ıcın her fırsatta gıdemıyorum. oyle sabah 8 aksam 5 ev-iş-iş-ev.. tek tesellım maddi onu da steame gomuyorum bır suredır. zaten asosyaldım sımdı asosyalliğin dibindeyim.. yaş yirmilerin sonlarında ama iş dışında bir ekşın yok hayatımda..

vay be bende bunu beklıyormuşum içimi dokmek için..
Sosyal ağlarda paylaş

DeadSkinMask said:

üniversite 4teyim. bi işe girdim bizim bölümde okurken çalışma durumu alışıla gelmiş bi durum olduğundan bunu yapmayanlar garipseniyo ilginç bi şekilde. neyse 3 aydır falan çalışıyom. 4 ay önce de mecidiyeköyden kadıköye taşındım.

mecidiyeköydeyken evde adam eksik olmuyodu sürekli arkadaşlar gelir sohbet muhabbet bitmezdi veya ben giderdim falan bi şekilde sosyaldim. kadıköye taşınınca insanlara yol ızdırap geldiğinden pek uğramaz oldular. ben de iş çıkışı yorgun olduğumdan pek dışarı çıkamadım. sosyal hayat haliyle sağlam bi düşüş yaşadı.

sabah 9 akşam 6 evden işe işten eve bi hayat başladı haftada 5 gün ve geçenlerde farkettim muhabbettim bitti. hayatımda bi bok olmuyo. kız arkadaşımla telefonda konuşuyoz anlatcak bişey bulamıyom. işte şu oldu bu oldu falan diye anlatıp kafasını işle de şişirmek istemiyom bildiğin aklıma konuşcak bişey gelmiyo. durum baya canımı sıkmaya başladı.

işe gelince okulda bi sk öğrenmediğimden dolayı şu an altın madeni gibi benim için. stajyer olarak değil baya kadrolu eleman olarak çalışıyorum şu an. okulda devam zorunluuğu olmadığından vizeden finale gidiyom sadece.

napayım nedeyim diye değil de öyle içimi dökeyim dedim. bari sizle muhabbet edeyim de hayatımda bişey olsun. nolifer lığa bi farklı bi mertebe getireyim dedim.

regards.
DSM

ankara da cayyoluna tasindigimdan beri benim durumum da boyle.
gunde 1 paragraf konusursam mutlu sayiyorum kendimi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...