Deathblade Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Zikko said: Ben kontratin arkasini imzalattiriyorum ad soyad su kadar aldim diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Kapıcılar kralında vardı öyle bir sahne aradım bulamadım. Emlakçı senden 650 alıp ev sahibine 500 vermesin !!!! 150 hüp cebe Başıma geldi öyle bir olay. Adam 110 bin istemiş eve emlakçıda 130 bin istiyor ayrıca alım satım bana ait+%3 mü ne emlakçı parasını istiyor. Dedim para kazanmak ne kolay Bursada emlak işlerine girecek varsa ben sıcak bakıyorum. Düşünsenize bir evden 20 bin +%3 para kalabiliyor sana ve evi ben almadım ama hemen sattı. Ben ev sahibini bulasıya ev gitti. Ev sahibide yurt dışına gideceği tuttu o hafta.... Bu ev sahibi daha önce de başka bir evini kiracıyla tartışıp o sinire evi %50-60 gibi değerinde satmış geçmiş. Böyle adamlarda var piyasada. Kiracıya kızılıp ev mi satılır yahu.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Abi sözleşme imzalamıyor musunuz ev sahibiyle? Kira bedeli, eve ait eşyalar, çıkmadan önce haber verilmesi gereken zaman dilimi hepsi yazıyor. Benim bugüne kadar gördüklerimin arkasında da kira bedeli ödendiğine dair doldurulması gereken bölüm vardı. Ama bana sorarsan çok saçma. Oldukça da rahatsızlık verecek bir durum, Atm'lerden ödeyip kurtulmak varken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Abi detayli bilgi istiosan emlak komisyonculugu isinde tanidik var, ona sorayim bir ara icin rahat etsin diye. Öm at gercekten istiosan. Yok icin rahatsa adama sorup kasmayayim bos yere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Dediğin mantıklı kabul etmezlerse de şikayet edersin elden istiyor parayı diye.. Cezası var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Tapu'ya gidip ev sahibinin bilgilerini alabilirsin. Emlakciya sorma hic, en temizi bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 o sözleşmelerde düük yazılır genelde kira zaten Deathblade said: Abi sözleşme imzalamıyor musunuz ev sahibiyle? Kira bedeli, eve ait eşyalar, çıkmadan önce haber verilmesi gereken zaman dilimi hepsi yazıyor. Benim bugüne kadar gördüklerimin arkasında da kira bedeli ödendiğine dair doldurulması gereken bölüm vardı. Ama bana sorarsan çok saçma. Oldukça da rahatsızlık verecek bir durum, Atm'lerden ödeyip kurtulmak varken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Red said: parayı elden alıp alıp 7 ay sonra gelip hacı hiç kira ödemedin al sana haciz demesinler sdfs bu o kadar nadir bi durum değil gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar