DoruK Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 cantug said: ahahah çok iyi ya http://s1.directupload.net/images/130209/5e32ocfu.swfallala HALLAAALALALAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 şu laftan sonra da gönderemeseniz başkanı diyecek lafım yok biraz kendinize saygınız olsun o lafı bize söyleyecekyti varya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Rerore said: şu laftan sonra da gönderemeseniz başkanı diyecek lafım yok biraz kendinize saygınız olsun o lafı bize söyleyecekyti varya allaalla? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 HALLAAALALALAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raptoid Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 ya birader sen cidden bu topiciği trollemek için mi yaratıldın? la sanane kime söylediyse kimin başkanıysa git çileğini yala sen. bide yüzsüz yüzsüz halen yazabiliyorsun anlamıyorum sana nasıl müsade ediyorlar burada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Ben yine şikayet ettim hehe, zaten bir kere uyarılmıştı, umarım bu kez yollanır, sanki bizim elimiz de, şu an konu açicaz, oylama yapip göndericez azizi, sıkma canını sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 bunun daha büyük versiyonu için; Türkiye Cumhuriyeti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 reelde futbol muhabbeti etsek kavga çıkartıcaksınız yani bizim takım uber, atcak laf bulamıyorsunuz diye niye içerlediniz bu kadar sanki kötü söz söyledik, eğleniyoruz işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Eğlencenin sınırları var. 1 kere söylemek fikir belirtmek olur, 2 kere söylemek fikrini desteklemek olur. Ama her dakika aynı şeyi tekrarlayıp durmak trolllüktür. Bölümde bu tür "eğlence"lere izin vermiyoruz. Mesajların hiçbiri teker teker bakıldığında cezalık mesajlar değil, ancak bütününe ve atış sıklığına bakıldığında amacın artniyetli olduğunu anlamak kolay. Dün bir kez uyarı gelmişti zaten. Akşam pek bakmadım bölüme, ama şimdi gördüğüm kadarıyla uyarı yeterli olmuyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Ben de şikayet ettim, devamlı saçmasalak imajlar ve yazılar c/pleyip trollüyorsun lise kantinine çevirdin bölümü, senin çöpünü çekmek zorunda mı burdaki üyeler. Takıma özel muamele olmadığını görmek istiyoruz, lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raptoid Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 reelde böyle saçma laflar eden arkadaşım olmaz merak etme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Futbol muhabbeti değil ki, düpedüz birilerini kışkırtıp tartışma çıkarmaya çalışmak. Keşke gerçekten futbol muhabbeti olsa, takım topicleri artık trolleme topiclerine dönüyor hızlıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 fenerliler gs topici trollediğinde bişi yok, gsliler fener topici trolleyince aauuvvv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 guernica said: fenerliler gs topici trollediğinde bişi yok, gsliler fener topici trolleyince aauuvvv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 tmm 3 msj fazla olmuş aynı konuyla da hani öyle geçiştirilecek mevzu deil ki ilk defa bir klüp başkanı taraftırına laf atıyo arabasının camını açıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raptoid Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 birader şu FB topicindeki mesajlarını filtreleyimmi senin niyetin belli neyse uzatmaya gerek yok, gerekli cezayı almanı umuyorum malum çifte standarta yol açma sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Rewendor said: Eğlencenin sınırları var. 1 kere söylemek fikir belirtmek olur, 2 kere söylemek fikrini desteklemek olur. Ama her dakika aynı şeyi tekrarlayıp durmak trolllüktür. Bölümde bu tür "eğlence"lere izin vermiyoruz. Mesajların hiçbiri teker teker bakıldığında cezalık mesajlar değil, ancak bütününe ve atış sıklığına bakıldığında amacın artniyetli olduğunu anlamak kolay. Dün bir kez uyarı gelmişti zaten. Akşam pek bakmadım bölüme, ama şimdi gördüğüm kadarıyla uyarı yeterli olmuyormuş.zamanında 550 kere banlenmiş tiplerin gazına gelmeyin bi kere de şu konularda ya. ne var o mesajlarda ben anlamadım, birbirine takılmak da suç olmuş, hiç dalga geçilmeyecek anlaşılan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Doruk fanatik holigan arası bişey olduğun için sana cevap yazmamaya muhatap olmamaya özen gösteriyorum, ama hitabına dikkat et. Tipler falan noluyor edepli konuş üyeler hakkında, kimi şikayet edeceğimizi de sana sormayacaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Evet "tip" çok ağır hakaret olmuş Ne içiriyorlar size? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Ya ben Aziz başkanı sevmeye başladım :) Allah eksik etmesin fenerin başından... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tnkt Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 İlk 11 : Volkan, Gökhan, Egemen, Bekir, Ziegler, Meireles, Emre, Cristian, Kuyt, Webo, Sow. ne desek boş aykut k. için artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Bi avrupa maçına çıksak bizim bu geri dörtlü kanser sebebi direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 ilk 11 i say deseler bilmem. fenerbahçeliyim. bir gün herkes olacak zaten dediler. uğraşmayayım erkenden olayım demiştim. saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 http://bbcsporf.lockerdome.com/articles/106298066 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 ee? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar