Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2012-2013 Sezonu Genel Tartışma - 3

Liebe

Öne çıkan mesajlar

abi bayıldım ahahahahaahahaha böyle bir olay mı vardı ya :D ne güzel uydurmuşlar transfer muhabbetine bir de :D

said:
@ozankirmizi
AZİZ YILDIRIM BELHANDA TRANSFERİ İÇİN FRANSIZ KULÜBÜN KAPISINI ÇALDI http://inciswf.com/kapi.swf

olayın videosu da burda;

http://www.youtube.com/watch?v=WuTHeiEFGyQ

kadını nasıl tersliyo ya abv aziz
Sosyal ağlarda paylaş

abi alexin yaptıklarını+yapamadıklarını baroniden beklersen havuç değil ne bilim adriana lima+ trilyon dolar koysan yine fayda etmez. bence bizim batırdığımız tek nokta orta saha ile forvetin arasındaki organizasyonu sağlayacak adam eksikliği. o kadar çok inanıyorum ki oraya diego gibi bir adam geldiğinde işlerin değişeceğine...
Sosyal ağlarda paylaş

uydurma haberler ya ne rolandoyu ne hulku alabiliriz bu gidişle belhanda da yalan olucak. gs utanmasa messiyi getiricek biz hala üçün beşin hesabını yapıcaz diye şampiyonluk yarşından kopucaz... abi hiç mi kafa yok anlayamıyorum bak gs büyük kumar oynuyor ama başarılı olamamaları için hiç bir sebep yok, getir belhandayı getir hulku (bildiğim kadarıyla çok mutsuz zenitte) yürü avrupa kupasında en azından, ligte de tekrar yarışa dahil ol e ordan zaten gelen paralarla masrafları çıkarırsın. taraftar zaten görevini yerine getiriyor, yok canımızdan para uydurup formaydı biletti her şeyi alıyoruz futbolla alakası olmayan kız arkadaşıma bile forma aldım, elimden geldiğince maçlara gidiyoruz, benim gibi bi dünya insan var borcu harcı varken gidip kulübe yardım eden, biz bunu mu hakediyoruz anlayamıyorum...

2 sene öncesine kadar çok büyük hayallerim vardı ama tek tek aldılar elimden teşekkürler büyük yönetim...
Sosyal ağlarda paylaş

Bu kadar laf söyleyip kimseyi alamaz ise Aziz epey eleştiri alır. Eleştiri de isyan düzeyine çıkabilir. Gerçi çıkıp biz 2-3 tane tanınmış iyi futbolcu alacaz diye açıklama yapmasa bu kadar zan altında kalmayacaktı. Ne gerek var böyle açıklamalara. Sen araştırmanı yap alabiliyorsan al alamıyorsan da en azından taraftar beklenti içinde olmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

abdullahın suçu hep yaw sana mı kaldı ayın 2 sine 2-3 transfer yetiştiricez diye herkesi beklenti altına sokmak? e hani transfer dönemi bitiyor 2 maç oynandı 3. oynancak nerdeyse lig biticek ulan hani nerde her maç basbas bağıran mevkilere transferler?
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...