Liebe Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 abi bayıldım ahahahahaahahaha böyle bir olay mı vardı ya :D ne güzel uydurmuşlar transfer muhabbetine bir de :D said: @ozankirmizi AZİZ YILDIRIM BELHANDA TRANSFERİ İÇİN FRANSIZ KULÜBÜN KAPISINI ÇALDI http://inciswf.com/kapi.swf olayın videosu da burda; http://www.youtube.com/watch?v=WuTHeiEFGyQ kadını nasıl tersliyo ya abv aziz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Lol aynen durum bu su an.. Ne yapacagini bilmiyor herhalde bizimkisi :) En kotu paramiz cebimizde kalsin o parayi bizim futbolculara yil sonu sampiyonluk ve uefada ilerlemeleri icin havuc yapsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 abi alexin yaptıklarını+yapamadıklarını baroniden beklersen havuç değil ne bilim adriana lima+ trilyon dolar koysan yine fayda etmez. bence bizim batırdığımız tek nokta orta saha ile forvetin arasındaki organizasyonu sağlayacak adam eksikliği. o kadar çok inanıyorum ki oraya diego gibi bir adam geldiğinde işlerin değişeceğine... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 http://i.imgur.com/koI0bb3.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueDreams Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 "nuri bilge ceylan 2 tane fb maçı izlese, moussa sow'un yalnızlığı üzerine 8 ödüllü festival filmi çıkarır." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Ee Fas'ta elendi artık geliyorsa gelsin katılsın antrenmanlara Belhanda. Neyi uzatıyorlar hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Bitemiyor işte. QPR ve Tottenham devrede, muhtemelen adresi Londra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 totnım lerbyi almadı mı? qpr da remyi aldı daha adam almazlar bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Spurs'ün Modric ve Van der Vaart sonrası o bölgeye adam ihtiyacı var, Schalke'den Holtby'i aldılar fakat sezon sonunda katılacak. QPR da zengin takımı takılıyor öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 spurs holtby'yi aldı ya belhanda'ya kasmazlar artık holtby transfer sezonu bitmeden gidiyor yalnız spurs'e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Belhanda 2 senedir İngiltere'ye gitmek istiyor. İngiltere'den çok ciddi talip varsa Fener'i düşünmez bile, anca Aziz GS'nin altında kalmamak için kasayı komple boşaltırsa belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 fener şu belhanda da bizim kayseriden amrabatı alırken yaşadığımız olayların aynısını yaşıyor gibi geliyor bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 hiç transfere gerek yok. aykutla aziz gidip ruhsuz topçular kenara atılırsa en iyisi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 http://spor.haberturk.com/futbol/haber/815447-iki-bomba-birden Şu habere bir Fenerbahçeli olarak kahkaha attım.. Resmen dalga geçiyolar lan bizimle iyice.. allah sizi bildigi gibi yapsın aziz ne diyim daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 said: Misafir29 Ocak 2013 Salı 11:00 Ancak Nickelodeon da izlersiniz HULK u.... asdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 uydurma haberler ya ne rolandoyu ne hulku alabiliriz bu gidişle belhanda da yalan olucak. gs utanmasa messiyi getiricek biz hala üçün beşin hesabını yapıcaz diye şampiyonluk yarşından kopucaz... abi hiç mi kafa yok anlayamıyorum bak gs büyük kumar oynuyor ama başarılı olamamaları için hiç bir sebep yok, getir belhandayı getir hulku (bildiğim kadarıyla çok mutsuz zenitte) yürü avrupa kupasında en azından, ligte de tekrar yarışa dahil ol e ordan zaten gelen paralarla masrafları çıkarırsın. taraftar zaten görevini yerine getiriyor, yok canımızdan para uydurup formaydı biletti her şeyi alıyoruz futbolla alakası olmayan kız arkadaşıma bile forma aldım, elimden geldiğince maçlara gidiyoruz, benim gibi bi dünya insan var borcu harcı varken gidip kulübe yardım eden, biz bunu mu hakediyoruz anlayamıyorum... 2 sene öncesine kadar çok büyük hayallerim vardı ama tek tek aldılar elimden teşekkürler büyük yönetim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 rica ederiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raptoid Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 ben cok iddialiyim gs o kadar buyuk bir patlama yapamaz hani tamam sampiyon olabilir ancak ambargo koyamaz, malum onceki senelerdede ornekleri var joydu, dos santostu, elanoydu vs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Bu kadar laf söyleyip kimseyi alamaz ise Aziz epey eleştiri alır. Eleştiri de isyan düzeyine çıkabilir. Gerçi çıkıp biz 2-3 tane tanınmış iyi futbolcu alacaz diye açıklama yapmasa bu kadar zan altında kalmayacaktı. Ne gerek var böyle açıklamalara. Sen araştırmanı yap alabiliyorsan al alamıyorsan da en azından taraftar beklenti içinde olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 eleştirisi mi kaldı birader, yeter artık gitsin Aziz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 az kaldı yargıtay gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 abdullahın suçu hep yaw sana mı kaldı ayın 2 sine 2-3 transfer yetiştiricez diye herkesi beklenti altına sokmak? e hani transfer dönemi bitiyor 2 maç oynandı 3. oynancak nerdeyse lig biticek ulan hani nerde her maç basbas bağıran mevkilere transferler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Ben fm install edip şöyle bi kadro falan kurup oyniyim bari bu sezon asdfdf ---------volkan ---gg egemen yobo hali -----topal -- meireles -------belhanda hulk--------------sow -------emenike şöle sampiyon etmem gs'ı fm'de =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 yillarca ezdik gsyi transferde bu senede ezildik olsun okadar.seneye artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar