Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2012-2013 Sezonu Genel Tartışma - 3

Liebe

Öne çıkan mesajlar

Belhanda'dan kulübüne rest

17 Ocak 2013 11:25 NTV Spor

Belhanda, Fenerbahçe için gemileri yaktı. Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Yunus Belhanda, transferinde zorluk çıkaran kulübü Montpellier'ye rest çekti.

Fenerbahçe'nin her konuda anlaşmaya vardığı ancak kulübü Montpellier'yi ikna edemediği Yunus Belhanda, Afrika Uluslar Kupası için bulunduğu Fas Milli Takımı’nda suskunluğunu bozdu.
Fenerbahçe ile anlaştığını ilk kez doğrulayan genç oyuncu, sarı-lacivertli formayı giymek için kulübüne rest çekti.
Transferinde kolaylık sağlaması için kulübü Montpellier ile konuştuğunu belirten Yunus Belhanda, ''başkan Nicollin ile görüştüm. Fenerbahçe bana burada kazandığım paranın üç katını teklif etti. Ben de bu teklifi kabul ettim ve gitmek istediğimi açık açık söyledim'' diye konuştu.

Fenerbahçe'nin Belhanda için Montpellier kulübüne taksitler halinde toplam 9 milyon euro teklif ettiği biliniyor. Bu teklif üzerine geçtiğimiz günlerde açıklama yapan Montpellier Başkanı Louis Nicollin ise oyuncusuna verilen rakamı beğenmeyip sarı-lacivertli kulüp için ağır ifadeler kullanmıştı.

Fenerbahçe'li yöneticiler, genç yıldızla sürekli temas halinde... Fas Milli Takımı kampında bulunan Belhanda ile sık sık telefon görüşmesi yapan sarı-lacivertliler, oyuncudan da kulübünü transferi konusunda ikna etmek için baskı yapmasını istiyor.

http://www.ntvspor.net/haber/futbol/80615/belhandadan-kulubune-rest

Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar biraz önce çok sıcak bir gelişme yaşandı belhanda ile ilgili..
yaklaşık bir saat önce Aziz Yıldırım şekip ile birlikte transferi tam anlamıyla bitirmek için fransanın nyon kentinde montpölye başkanı ile son bir akşam yemegi için istanbuldan yola çıkmış.
Büyük ihtimal 1-2 saat içersinde sitelere anlaşma saglandıgı haberi düşücektir.
kaynak saglam.
Sosyal ağlarda paylaş

valequenta said:

Montpeiler tamam da yargitay nolcak

Eternal said:

Arkadaşlar biraz önce çok sıcak bir gelişme yaşandı belhanda ile ilgili..
yaklaşık bir saat önce Aziz Yıldırım şekip ile birlikte transferi tam anlamıyla bitirmek için fransanın nyon kentinde montpölye başkanı ile son bir akşam yemegi için istanbuldan yola çıkmış.
Büyük ihtimal 1-2 saat içersinde sitelere anlaşma saglandıgı haberi düşücektir.
kaynak saglam.

yargıtay çaycısı fax çekmiş fenebahçeye
aziz yıldırım fransaya yerleşcekmiş
Sosyal ağlarda paylaş

yaklaşık 30 dakika aralıksız küfür edip, sahaya yabancı maddeler atıp 12'den aykut kocaman'ı vuran 1461 trabzon'a bir maç saha kapama cezası vermişler. hayret, fenerbahçeye vermelerini beklerdim onu da.

biz 30 sn küfretsek ceza, sahaya üflesek ceza diye diye bunları yaptığımızda direk 2+1 maç alırdık. fenerasyon olduğu için çaktırmamak için fenerbahçe'ye cezayı bol dağıtıyor heralde.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...