benjani Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 http://i.imgur.com/ZGcS4.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 neyse artık Ozan İpek için hayırlısı oldu :) kadroya girer bu maçtan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 bursa taraftari; 0-1 ses yok 2-1 sike yapsana aziz yildirim 2-3 yonetim istifa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 aykut doğru değişiklikler yaptı lan bu sefer. salih çok yorulmuştu. krasiç zaten iyi bile dayandı. sow ve baroni girince kuyt da düzeldi. son dakikalar iyiydi baya maçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 maçı kazandığımıza değil de maç 2-1 giderken 'şike yapsana şike yapsana' diye bağıran travesti çocuklarını,maç 2-3'e gelince ühühüh yönetim ühühü istifa ühühü diye ağlatmak çok güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Phyx said: bursa taraftari; 0-1 ses yok 2-1 sike yapsana aziz yildirim 2-3 yonetim istifa abi özel mesaj atmışım ya alıntı diye. şimdi alıntılıyorum ki 2. özel mesaj da gitsin sdfsdf. 2-3 ten önce de bir sessizlik oldu, napcaklarını bilemediler. sonra başladılar istifaya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Phyx said: bursa taraftari; 0-1 ses yok 2-1 sike yapsana aziz yildirim 2-3 yonetim istifa Ahahahha Bursa 1 Trabzon 2 bu konuda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 S-H said: maçı kazandığımıza değil de maç 2-1 giderken 'şike yapsana şike yapsana' diye bağıran travesti çocuklarını,maç 2-3'e gelince ühühüh yönetim ühühü istifa ühühü diye ağlatmak çok güzeldi. travesti çocukları da ne demek seni orospu evladı seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 o arkadaşın söylediğinde sıkıntı yoksa benimkinde de olmamalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 ahaha delirdi bursalı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 asdasuhaeuah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Benzer bir nedenle banlanmıştım, S-H ile Reksa gider herhalde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 ortam şenlenmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 s-h gibi tipler zaten 7/24 cimbomlu modlar hep ühühü diye ağlayıp milleti provoke etmekten başka işi olmayan üyeler. kendileri zamanında defalarca ban yedikleri için millete ceza aldırtmaktan zevk duyuyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katzee Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Reksa said: o arkadaşın söylediğinde sıkıntı yoksa benimkinde de olmamalı. ikinizi de banlamalılar bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 DoruK said: milleti provoke etmekten başka işi olmayan üyeler. iksde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 fenerlilerin şike tezahuratlarına alışması gerekiyor artık ya, her seferinde böyle tepkiler gelicekse daha çok üzülen olur herkesin sizin gibi sahaya yansımadı hikayesine inanmasını bekleyemeyin, yüzünüze vurulacak yani her seferinde kaçarı yok onun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Ben Fenerlilerin üzüldüğünü düşünmüyorum. Kimse sallamıyor tezahüratları. Bursanın 10 dakikadaki değişimini söylüyor herkes. Şike içinde bir Fenerbahçeli olarak Aziz'in tertemiz biri olduğunu söyleyemem, ama hangi klüp başkanı bu işe bulaşmamıştır ki? Herkes kendi kapısının önünü süpürse neler çıkar ortaya. Ha günah keçisi olacaksa Aziz tü kaka eyvallah :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Reksa said: S-H said: maçı kazandığımıza değil de maç 2-1 giderken 'şike yapsana şike yapsana' diye bağıran travesti çocuklarını,maç 2-3'e gelince ühühüh yönetim ühühü istifa ühühü diye ağlatmak çok güzeldi. travesti çocukları da ne demek seni orospu evladı seni. bi tanesi de buradaymış. DoruK said: s-h gibi tipler zaten 7/24 cimbomlu modlar hep ühühü diye ağlayıp milleti provoke etmekten başka işi olmayan üyeler. kendileri zamanında defalarca ban yedikleri için millete ceza aldırtmaktan zevk duyuyorlar. kimseyi provoke falan etmiyorum,üstü kapalı 'ayı' dediğin için banlanıp,milletin ettiği bariz küfürlerden/hakaretlerden ceza almayınca 'ağlamak' gayet doğal bence. son edit:görüldüğü gibi travesti kelimesi küfür değil.gazetlerde de kullanılabiliyor. http://www.gecmisgazete.com/haberresim/2012-09-09/_3247_3099.jpg reksa haberi üzerine alınmaz umarım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 orospu kelimesi de küfür değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 senin yetiştiğin aile ortamında küfür sayılmayabilir ama normal bir aileden yetişmiş insanlar için küfür kabul edilen bir kelime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 normal bi ailede yetişen insan orospu evladı lafına azıcık da olsa alınır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 yarası olan gocunur. ben lafı fazla uzatmıyorum modlar devamını getirir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar