Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şişme Noel Baba


ahmedinejad

Öne çıkan mesajlar

bizim joker sponsor olmuş sanırım.
http://www.radikal.com.tr/Radikal.aspx?aType=RadikalDetayV3&ArticleID=1114208&CategoryID=86

http://i.radikal.com.tr/480x325/2012/12/27/fft64_mf1262016.Jpeg

said:
Anadolu Gençlik Derneği üyesi öğrenciler, yılbaşı kutlamalarını eleştiren basın açıklamasını şişirilmiş Noel Baba balonuyla yaptı. Noel Baba’nın çantasından uyuşturucu, kumar ve alkol gibi kötü alışkanlıkların çıktığını öne süren eylemciler, müslümanların yılbaşı kutlaması yapmaması gerektiğini söylediler.
“Anadolu Gençlik Derneği İstanbul Üniversitesi Beyazıt Kampüsü Üyeleri” olarak eylem yapan üniversite öğrencileri, bugün 13.00 sıralarında Beyazıt Meydanı’nda toplandı. Üzerinde, “Ahlak ve maneviyat tahribatına hayır. Edeb ya hu” cümlesi ve “Her kim bir kavme benzemeye çalışırsa, o; onlardandır” hadisinin yazılı olduğu pankartları açan öğrenciler sık sık tekbir getirdi.
Ellerinde Noel Baba’nın havayla şişirilmiş bir maketini taşıyan yaklaşık 50 kişi, “ İslam ümmeti kabul etmez zilleti”, “Müslüman uyuma inancına sahip çık” sloganları attı. Kur’an-ı Kerim okunmasının ardından topluluk adına Muhammet Acar bir açıklama yaptı.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bu zihniyetin var olması ülkenin birlik ve beraberliğine aşırı derecede zarar vermekte. insanımız din, dil, ırk ayrımı yapmadan kardeşçe yaşamak için didinmiş durmuş. neden sen de üstüne noel baba şöyledir böyledir diye atarlanıyorsun ki?

emir mi geldi bir yerden hadi çocuklar hareketlenin diye. o protestoya harcadığın zamana yazık. gidip iki satır bir şey okuda memleketine hayırlı bir adam ol. birileri şu adamlara dersini vermeli.

ülkede polis şiddetinden tutun farklı din mensuplarına baskıya kadar her kurum agresif bir duruş sergiliyor. insanlar nefrete, ayrımcılığa, ırkçılığa ve sen o'sun ben şu'yum. sen siyahsın ben beyaz etc.

toplum olarak elimizden gelen tek şey bireysel bilinçlenme ve bu tür tasvip edilmeyen davranışlardan uzaklaşmak. memlekette her iki kişiden biri noel babanın anasına sövseydi, avrupa ülkeleri bu konuya aşırı tepki gösterirdi. demek ki bilinçli insanlar daha fazla.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...