Harvey Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 yapacak bişey yok 14 yaşındayken babam almıştı. niye bukadar kötülüyor herkes casper ı ? bence teknoloji şans işi. üstte yazdığım oyunların hiç birini rahat oynayamazmıyım high ayarlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 benim bu külüstür arçelik 4 sene dayandıysa onun bi 10 sene dayanması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 ne diyelim al kurtul bari :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 http://www.casper.com.tr/ProductDetail_nsh3770-8t75v_125_5618 elemanlar gayet rahat oynuyor gibi gözüküyor bişey söyleyecek yokmu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 hiç kimse bişey söylemeyecek herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 alma diyor işte herkes casper neyini anlamıyorsun. oynarsın o saydığın oyunları rahat fakat daha ucuza daha iyisini almak varken niye inatla gidip onu almak istiyorsun anlamak imkansız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 bilmiyorum içime kurt düşüyor toplamada. bütün sorun o fiyata daha iyisi alınır ise sorun yok ama o pc çok kötü hiç bişey oynanmaz veya casper ın tüm bilgisayarları sorunlu gibi bişeyse alınmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 casper == shit tier dahası yok işte. yukarıda önerildiği gibi git vatana 2k vericem oyun oynamak için bilgisayar istiyorum de, yardımcı olsunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 inadına casper alıp buraya gelip ağlıycam gibi hissediyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 abicim, markalı bilgisayar, toplama bilgisayardan daha sakat bişey düşündüğünün aksine. parçası bozulur garantiye gönderirsin, olandan daha kötü parça takıp geri yollar "tamir ettik" der. toplama alırsan ne aldığını bilirsin, parçayı tekil olarak garantiye gönderirsin, öyle bi şansları olmaz. ayrıca toplamada her parçanın idealinden alabilme imkanın var. markalı pc'lerde sürekli ama sürekli yapılan şey, anlamayan adamı yemek için kullanılan 4 ÇEKİRDEKLİ İŞLEMCİ, TAM 2 CİGABAYT EKRANKARTI gibi tek başına hiçbirşey ifade etmeyen terimler kullanarak aslında 4 çekirdekli ama mesela serisinin en kötü işlemcisini kakalarlar sana. 2 CİCABÖYT ekran kartı diye şişirdiği şey aslında belki üretimden kalkmış tırt ötesi bi karttır. bişey sölemeyecek misiniz diyip durma o yüzden. Buradaki 1 allahın kulu bile sana markalı pc tavsiyesinde bulunmaz. Git vatana, çağır bi yetkili, toplat pc'ni, adamlar orada bağlantılarını yapıp çalıştırıyorlar da. temiz temiz devam et hayatına. ha son olarak, KESİNLİKLE şu anda vereceğin paranın kuruşuna kadar aynısıyla çok daha iyi bir sistemi toplarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Valla benim peder toplamaya karşı nediyim bilemiyorum. Pederle gitsem tam fail oluruz eminim orda oyun pc si alacağım diyince belli bi liste olması lazım elimde onu adama gösteririm orda alırız anca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 güven bana de. kır zincirlerini aşka varalım de. de bişiler işte ikna et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Fin said: Casper leş Anlamıyosan hiç git bi vatan bilgisyara 2 k param var oyun için pc falan de 1-2 saat uğraşıyor ordaki elemanlar bi sistem çıkarıyorlar zaten bu hiç anlamıyorsan bunu yap öncesinde bi donanimhaber e falan gir sistem önerileri kısmına orda zaten benzer konular v ar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 1900 para vericeğin casperin ekran kartı bu http://www.vatanbilgisayar.com/asus-gt630-2gd3-gt630-gddr3-2gb-128bit-nvidia-geforce-dx11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=61105 bunlar marioyu high oynarsın anca senin 1500luk kasadan en azından alman gereken kartlardan biri bu (bunu al demiyorum rasgele örnek sadece) http://www.electroworld.com.tr/p/sapphire-hd6850-1gb-256b-gddr5-pci-2xdvi/ görüyorsun dimi arada ki fiyat farkını? yapıcakların bunlar önce maks. harcıcağın parayı belirliceksin sonra buraya girip http://forum.donanimhaber.com/forumid_475/tt.htm harcacığın miktar seviyesinde ki konulara bakıcaksın, birde konu açarsın bu kadar bütçem söyle söyle makina istiyorum diye onlar yardım eder sonra vatana gidip o listeyi vericeksin herifler sana toplucak, kurucak, getirecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 toplama deme babana. vatanda özel sistem yapılıyormuş hem ucuz hem kaliteli de. gitmedende donanım haberde felan araştır işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 toplama sayılmaz zaten ya. kasanın arkasına etiketi yapıştırıyordu vatan açınca garanti dışı vs muhabbeti vardı yanlış hatırlamıyorsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 evet dh de yardımcı oluyorlarda asıl sorun şu tam bi sistem çıkmıyo ortaya. mesela o diyo ati o diyo nvidia falan felan anlamam pek oyuzden ikileme düşüyorum herkes ayrı bişey söylüyor yoksa bende biliyorum sistem önerisi alıp listeye yazıp götürmeyi ama herkes ayrı bişey söylediği için şüpheleniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 ben öyle bi etiket hatırlamıyorum ama tam bilgim yok o konuda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 öncede dh de ve burda kambur üstü bir sistem oturttur, çelişkide kaldıklarını vatanda gider konuşursun heriflerle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 hayaletten satilik, az kullanilmis pc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Aluriel said: toplama sayılmaz zaten ya. kasanın arkasına etiketi yapıştırıyordu vatan açınca garanti dışı vs muhabbeti vardı yanlış hatırlamıyorsam etiket olayı kalkalı sene oluyor öyle bir yaptırımı yok o etiketin. sen parça alıyorsun vatandan customize ettirmişsin sistemi sana neyin hesabını soracaklar etiketle. tüketici aldığı ürünü görme hakkına sahiptir o yüzden o kasa icini açmak garantiyi bozar büyük bir yalandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 http://alltheragefaces.com/img/faces/large/angry-no-l.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 taksitle d3 aldın mı ne oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 abi adam inat etmiş alıcak illa :D alma denmiş yinede inatla alayımmı diye soruyor bence al gitsin kardeş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar