Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Casperdan bilgisayar alınırmı ?

Harvey

Öne çıkan mesajlar

abicim, markalı bilgisayar, toplama bilgisayardan daha sakat bişey düşündüğünün aksine. parçası bozulur garantiye gönderirsin, olandan daha kötü parça takıp geri yollar "tamir ettik" der. toplama alırsan ne aldığını bilirsin, parçayı tekil olarak garantiye gönderirsin, öyle bi şansları olmaz. ayrıca toplamada her parçanın idealinden alabilme imkanın var. markalı pc'lerde sürekli ama sürekli yapılan şey, anlamayan adamı yemek için kullanılan 4 ÇEKİRDEKLİ İŞLEMCİ, TAM 2 CİGABAYT EKRANKARTI gibi tek başına hiçbirşey ifade etmeyen terimler kullanarak aslında 4 çekirdekli ama mesela serisinin en kötü işlemcisini kakalarlar sana. 2 CİCABÖYT ekran kartı diye şişirdiği şey aslında belki üretimden kalkmış tırt ötesi bi karttır.

bişey sölemeyecek misiniz diyip durma o yüzden. Buradaki 1 allahın kulu bile sana markalı pc tavsiyesinde bulunmaz. Git vatana, çağır bi yetkili, toplat pc'ni, adamlar orada bağlantılarını yapıp çalıştırıyorlar da. temiz temiz devam et hayatına.

ha son olarak, KESİNLİKLE şu anda vereceğin paranın kuruşuna kadar aynısıyla çok daha iyi bir sistemi toplarsın.
Sosyal ağlarda paylaş

1900 para vericeğin casperin ekran kartı bu

http://www.vatanbilgisayar.com/asus-gt630-2gd3-gt630-gddr3-2gb-128bit-nvidia-geforce-dx11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=61105
bunlar marioyu high oynarsın anca

senin 1500luk kasadan en azından alman gereken kartlardan biri bu (bunu al demiyorum rasgele örnek sadece)
http://www.electroworld.com.tr/p/sapphire-hd6850-1gb-256b-gddr5-pci-2xdvi/

görüyorsun dimi arada ki fiyat farkını?

yapıcakların bunlar
önce maks. harcıcağın parayı belirliceksin

sonra buraya girip
http://forum.donanimhaber.com/forumid_475/tt.htm
harcacığın miktar seviyesinde ki konulara bakıcaksın, birde konu açarsın bu kadar bütçem söyle söyle makina istiyorum diye onlar yardım eder

sonra vatana gidip o listeyi vericeksin herifler sana toplucak, kurucak, getirecek
Sosyal ağlarda paylaş

evet dh de yardımcı oluyorlarda asıl sorun şu tam bi sistem çıkmıyo ortaya. mesela o diyo ati o diyo nvidia falan felan anlamam pek oyuzden ikileme düşüyorum herkes ayrı bişey söylüyor yoksa bende biliyorum sistem önerisi alıp listeye yazıp götürmeyi ama herkes ayrı bişey söylediği için şüpheleniyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Aluriel said:

toplama sayılmaz zaten ya. kasanın arkasına etiketi yapıştırıyordu vatan açınca garanti dışı vs muhabbeti vardı yanlış hatırlamıyorsam

etiket olayı kalkalı sene oluyor öyle bir yaptırımı yok o etiketin.

sen parça alıyorsun vatandan customize ettirmişsin sistemi sana neyin hesabını soracaklar etiketle. tüketici aldığı ürünü görme hakkına sahiptir o yüzden o kasa icini açmak garantiyi bozar büyük bir yalandır.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...