deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Bugün ilk kez yeni bilgisayarımın USB 3.0 girişini deneme fırsatım oldu, harici HDD'yi bağladım kasaya ve aktarım şöyle; Sürekli 14-15mb/s'de arada imana gelip 170mb/s civarına çıkıyor, 1-2sn içinde tekrar 14-15mb/s'ye düşüyor, bazen de aktarım duruyor 0mb/s olup. Neden böyle olabilir? (Arkaplanda hiç bir şey çalışmıyor bu arada) Edit: Bu arada film, müzik, e-book arşivimi taşıyorum; parçalar halinde dosyalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 1 HDD 3.0 mı? 2 Anakartın 3.0 destekliyor mu? 3 Taktığın usb girişi 3.0 girişi mi 2.0 mı? ayrı olabiliyorlar. 4. HDD yazma hızı yetmiyor olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 abi çok mal bi soru ama mavi soketli dimi taktığın usb bende mesela 4 usb var biri mavi sırf o 3.0 gerisi siyah 2.0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 bilgisayarında 3.0 usb driverini yükledin mi? yüklemediysen 2.0 olarak görür gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 4 hariç BonePART dahil hepsine evet. Yüklü tüm driver'ları zaten driverları yüklemeden 3.0 girişleri çalışmıyordu bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 aceba özel bi kablosu var mı usb 3.0 ın sata 2 gibin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Evet abi 3.0 kablosu özelyani 4 tel degilde 6 tel falan gibi. 3.0 ara kablosu alman lazım HDye girişi de uyacak şekilde. Yani bi ucu HDye giricek ki bu zaten değişik görünüşlü normalden diğeride PCye girecek normak usb ucu ama içindeki kablaj farklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 USB 3.0 kablosu ya, zaten kablodaki USB'nin ucu da mavi, HDD'ye giren tarafı da çok ince ağızlı değişik bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 e-book, müzik fln diyorsun normal. tek parça büyük dosya atarsan hızlı atar anca. arada coşuyor dediklerin film'dir büyük iht. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 9-10 GBlık bişiler taşı bakalım hız gene zıplıyor mu yoksa sabit mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 biostan actin mi acaba usb3 controller i? yani aciktir elbet de onun hiz ayari olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Absolut said: 9-10 GBlık bişiler taşı bakalım hız gene zıplıyor mu yoksa sabit mi? Sunu bi denermisin, en iyi bununla anlarsin. Birde daha da olasi olani, diskin write i yetemedigi icin ilk burst de buffer a yukleniyordur. Buffer dolunca, Isletim sistem i driver a, driver usb controller a yavas diyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argue Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 usb 3.0 kasanın arka tarafında sadece mavi reknkte olan girişlerdir, doğru driverları yüklemeden 2.0 ile aynı hızda çalısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Abi girişler tamam işte :) Uyumuşum bu arada beklerken, 20'liği çektirdim sızı vardı biraz QQ Elimde şu an çok büyük dosya yok da artık çekince bakayım. O buffer olayı mantıklı geldi, Cavier Blue gerçi kasadaki HDD ama olabilir yani, SSD'ye atmadım dosyaları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar