fizban Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 şubat ayında, acaba soğuk ne kadar soğuk olur ki diye bakmak üzere berlin'e gideceğiz. nerede kalınır ? hangi yöerede yani, bir de nereler gezilir, nerelerde yenilir. tavsiyeleri alayım ploxplox. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 duvarı görmeden gelmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 turistik olarak görecek çok bir şey yok bence her taraf 2.dünya savaşı müzesi, 2.wwda dümdüz olmuş bir şehir o yuzden araba varsa 1 günde gezersiniz görmeniz gereken yerleri bence. gecelere akacaksanız alternatif çok ama onun için iyi bi guide lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Abi sandemans free toura gitmiştim ben orda çok iyiydi.Ona git istersen anlatıyorlar baya işte gösteriyorlar doğu taraflarını falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 sandeman iyiymiş. gece hayatını geçeriz heralde de, pub'lar, restoranlar falan arıyorum daha ziyade. bi de otel hangi bölgede olmalı. neresi merkez, neresi turistik tam çözemedim google mapsten. bi de sandeman 3.5 saatte bitiyor yaw. 4 gün kalacam ben, yok mu yapacak başka şey :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 abi gündüz heerhangibi bir benzin istasyonunda dolaş. ne hatunlar geliyor pas verip gidiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 ben almanyada guney ve orta kesimlere gitmistim işte stuttgart, munih, leipzig, heidelberg(in oldugu sehir), hannover, metzinger falan. boyle hic gezip gorup ne kadar guzelmis buralar dedigim yer olmadı. barok donem ve dunya savasları dısında pek bişey yapmamıs almanlar. guzel dom(idi galiba koca katedraller)lar var. bi de onun evi bunun evi var(ne bileyim nietzche nin evi falan). Cok fazla da araba muzesi var yani. Onun dısında soyle bi yere gittim cok ilginc demedim. Berlinden de aynı performansı bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 kız arkadaşımla gidecem, pasları yanından top geçen cristian baroni gibi izlerim. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 en azından gözün gönlun acılır bosver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Pub turu da var akşam için.Yine sandemanın ama free değil, alternatif turu baya iyiymiş öyle duydum.Kendin gitmek istiyorsan çok bilemiyorum beni hep birileri gezdirdi hiç aklımda tutmadım, zaten kafam iyiydi o zaman öğrendiysem de çoktan unuttum. Ya çok yer var birde tam olarak merkez denilecek bir yer yok berlinde.Şehir çok dağılmış.Ulaşım zaten çok kolay o yüzden çok dert etmenize gerek yok.Hatta berlin u bahn map yazarsan şehri, bölgeleri ulaşımı falan görürsün. Heee şey var akvaryum baya iyi.Ahaha abi unuttum ya.Her gün farklı yemekler yemeye çalışmıştım ama, biraz cebe zararlı olabiliyor akrabalardan yardım aldım ben ama bi 10 günü falan doldurabilirsin retoranlarla :p. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 1-berlinde akvaryuma git 2-müzesine git 3-gölet var mesire alanı gibi bir yer 4-hardallı hot dog ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Baya müze var.Çok fazla müze var. Hata müze adası falan dedikleri bi yer vardı galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 aklma gelmişken ben berlin duvarı ayakta iken gitmiştim. gitmişken o yıkık duvarlrı bir gez bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 bu arada almancı arkadasların tepkisini cekmeyim almanya super yasanır harika yer ama donunce hic boyle soyle bi yere gittim boyle ilginc guzel seyler gordum diye anlatcak yer gormedim cogunlukla bira cok iyiydi ormanlar cok guzeldi diyip geciliyor =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Ben berlinden döndüğümde baya etkilenmiştim ama çok fazla yer görmedim belki ondandır.3 5 yer gördüm kıyaslayabilecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Buraya git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 abi biz hotel rehberge diye bi yerde kaldık http://www.booking.com/hotel/de/hotelpensionrehberge.en.html fiyatları cok uygun odalar gayet yeteriydi 6.8 almıs bookingde ama bizim hic bi sıkıntımız olmadı tek boktan kısmı işletmecisi bi alman ve tek kelime inglizce bilmiyo ama bildigin tarzanca anlastık direk altında metro ve beles otopark var ki bizim için en onemli olaydı beles otopark(beles otopark dediğim işte sokaga park beles) neyse işte kahvaltı felanda var gayet ucuz yane altında bi kahvehane/kumarhane var guneydogulu bi sahibi var adam zorla oturttu çay içirtti türkiyeden misafirlerimiz gelmilş diye dövüyodu para vermneye kalkınca 3 gun beles cay ictik giderseniz selam solersiniz nereler gezilir belinin taşı toprağı müze zaten eger sanat merakınız varsa butun tatiliniz museum islandda gecer 7 mi 11 mi ne muze var yoksa klasik brandengerburg gate gidin reichtaga gidin (meclis) buna artık ama sanırım randevu istiyolar sonra holocoust anıtına gidin berlin duvarının kalıntılarına gidin en mantıklısı point charlie diye bi yer var orası sonracıma bi kilise var inanılmaz gotik adını bulursam yazarım genel bunnar işte berlinde gezcek yer cok zaman tek limitin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Geçen sene kız arkadaşımın abisiyle Berlin'de buluştuk, onlar ev tutmuştu orda 4-5 günlüğüne; hiç otel falan kasmayın siz de otel için, zira adam başı 60 euro'dan falan başlıyor hostel olmayanlar. Hava çok soğuk olmaz baştan söyliyim onu (-10 falan belki görürsünüz sdf) Gezilecek yerlere gelince, meşhur kapısı var, duvarlar var, dünya kadar müze var, zamanının doğu almanya arabalarıyla tur atma olayı var, çok güzel parkları var, kontrol kapıları var (Charlie en meşhurları sanırım) var oğlu var. Kafeleri güzel bayağı, bratwurst da her yerde zaten. Biraz kastırırsanız taş çatlasa 2-3 günde bitirirsiniz bütün Berlin'i. (her müzeyi saatlerce gezme merakınız varsa yetmez tabii 2-3 gün) Vaktiniz kalırsa Dresden'e de geçin derim ben, Almanya'nın beni en etkileyen şehriydi diyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 çok güzel bir dönerci var kreuzberg'de, vegan döner bile yapıyolar baya fantastik. dene kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 kreuzberg de 234324324 tane dönerci var bilader ismini de söyleseydin bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Bu şey gibi oldu, Almanya'da postacı Hans emmi var bildin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 abi romada da bi heykel var baya iyiydi o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 benim kaldığım hostel baya iyiydi lazımsa söyliym Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
memetarif Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 zaman varsa teknik müze gezilebilir. not: hakkıyla gezmek için en az 5-6 saat gerekli. http://www.sdtb.de/Englisch.55.0.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 tachales vardı. hala belediye yıkmadıysa görmek lazım. underground mekan aranıyorsa al sana underground. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar