Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Noyzura tüylü ceket meselesi

chrome

Öne çıkan mesajlar

Xunn420 said:

Ben bana bedava birşey veren insanlardan almamak için hiçbir sorun görmüyorum tanımadıgım sürece.

O yüzden burada samimi olmadıgım arkadaslar para dagıtmak istedikleri zaman haberdar etsinler hesap no vereyim.

Dalga geçtiğin adam al sana ekran kartı deyince sorunsuz alıyorsan, ona bilgilerini gönderip bunu bekliyorsan parasıyla prim yapmasını onaylamış oluyorsun istediğin kadar burda gelip daha herif görgüsüz bağa ne de
Sosyal ağlarda paylaş

Flassh said:

bir teşekkür etsen kapanıp gidicek konuda kendini haklı görmeye çalışıp debelenip batıyorsun xunn boşuna

aldın işte ekran kartını niye hala görgüsüz mörgüsüz diye uzatıyorsun ki?

Haklı?

Kimse bi haksızlıga ugramamış ki haklı haksız olsun. Adam şikayetçi değil, ben hiiiç şikayetçi değilim.

Sadece yaptıgım harekette ahlaki sorun görenleriniz var, stimule edici bir tartışma çıkarıyor ortaya.

Ekran kartını almışım, sanıyor musun internette arkamdan edilen herhangi bir laf koyuyor bana? 6 yıllık anonum lan ben, internette yedigim lafa mı kafa yorucam?

Maksak güzel bi muhabbet dönsün ki dönüyor bence baya, ilginç yani görüşlerinizi okumak.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben size Xunn un profilini net söylüyorum dilerseniz inanın dilerseniz inanmayın;

Bu adam varlıkla yokluğu bilen ama yoklukta biraz ezilmiş bir arkadaş. Aslında iç niyeti gerçekten iyi zekasını da kullanabilir nitelikte.

Ben bunu gördüm onda benim bahsettiğim gerçek kişiliği bu. Dilediği kadar bana laf geçirsin umurumda olmaz. Dileseydim kapısına dayanırdım ha diceksiniz ki "nasıl dayanıyosun lan bu ülkede adalet var". haber sitelerine bakarsanız olmadığını görürsünüz.

Ben o kadar çok insan tanıdım ki veya çalıştırdım ki ni tekim yetenek avcılığıda yaptım.

Bı hıyarın çizdiği resimlerede göz attım bi ışık gördüm. Ondan sadece burada gerçek kişiliği olan yani;

Sanal alemde iki laf sokarım iki trollerim çok kral adamımdır egom yavan yapar kişiliğinden çok içindeki o pırıl pırıl genci sergilemesini beklerdim.

Sergilemedi haaa enayiyi nasıl kazıkladım dedi. Dilesem o ekran kartını geri almam çok ciddiyim 6 saat falan sürer. Ha bunu yapar mıyım kesinlikle hayır. Yine diyorum yılbaşı hediyesi hayırlı olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

Myshkin said:

Xunn420 said:

Ben bana bedava birşey veren insanlardan almamak için hiçbir sorun görmüyorum tanımadıgım sürece.

O yüzden burada samimi olmadıgım arkadaslar para dagıtmak istedikleri zaman haberdar etsinler hesap no vereyim.

Dalga geçtiğin adam al sana ekran kartı deyince sorunsuz alıyorsan, ona bilgilerini gönderip bunu bekliyorsan parasıyla prim yapmasını onaylamış oluyorsun istediğin kadar burda gelip daha herif görgüsüz bağa ne de

Görgüsüz olmasa da alırım ki. Bana bedava birşey verilirse, ve tanımadıgım bir insansa alırım. Direkt "Aaa, piyango" dedim dekontu görünce.

Hiiiç zerre umrumda olmaz ayıp mı olur, taviz mi olur.

O adamın o tartışmayı kazanmasını mı umursayacagım? Onun denkleme dahil oldugunu falan düşünüyorsanız aşırı safsınız kuzular.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sergilemedi haaa enayiyi nasıl kazıkladım dedi.

Şunu hiç demedim bir kere, bunun için seni kandırmam lazım. Sen direk vereyim mi dedin, e veeer dedim. Kazık yok, kendini kazıklanmış hissediyorsan anında yollayayım yani, mevzu bile değil.

said:
Dilesem o ekran kartını geri almam çok ciddiyim 6 saat falan sürer.

Bunu ikimiz de biliyoruz zaten, buradaki herkes de biliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

"roket adam" said:

bir tartışma uzatılarak tartışmanın iki tarafı da olan 2 gram imajlarını nasıl yok eder bunu izliyoruz şu an. resmen ikiniz de batıyosunuz şahsi kanaatimce.

Beni az çok tanıdıysanız yalana dolana ihtiyacım olmadığını anlamışsınızdır. Ben bundan sonra yapacaklarımı kendimi belli etmeden yapardım.

Adamın adresi var telefonu var her boku var. Birisi arar ya gel bi iş görüşmesi yapalım vs.

Arkadaşlar anlamıyosunuz o salağı ben üzülsün diye bunuda yapacaktım demiyorum. Sadece kendisi olmazsa rp yapmaya devam ederse hayatta kaçıracaklarını görmesini istiyorum.

Bir nevi tecrübe gösteriyorum ama anlayana. Şu dingil gelip beni övse ne olur övmese ne olur allah aşkına.
Sosyal ağlarda paylaş

Xunn420 said:

said:

Şunu hiç demedim bir kere, bunun için seni kandırmam lazım. Sen direk vereyim mi dedin, e veeer dedim. Kazık yok, kendini kazıklanmış hissediyorsan anında yollayayım yani, mevzu bile değil.

said:

Vermeyeceksin tabii ki. Ama en kısa zamanda yanına gelmeyi düşünüyorum çünkü gerçekten karşıma alıp bi sohbet etmek istiyorum.

Bunu sakın yanlış anlama sana kızmıyorum sadece tavsiye verme amaçlı.
Sosyal ağlarda paylaş

Sequoya said:

Xunn420 said:

said:

said:

Vermeyeceksin tabii ki. Ama en kısa zamanda yanına gelmeyi düşünüyorum çünkü gerçekten karşıma alıp bi sohbet etmek istiyorum.

Ekran karı shipping adresi fake yalnız
Sosyal ağlarda paylaş

Sequoya said:

aboovv bu herifin niyeti ciddi

http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=JuwPoHFZJvM#t=1030s
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sadece kendisi olmazsa rp yapmaya devam ederse hayatta kaçıracaklarını görmesini istiyorum.

Abi ben baya düzüm valla, aynı buradaki gibi RP falan yok.

Ve senin kanatların altına girip bana fırsat sunmandansa altına yatarım daha iyi.

Dedigin şeyin ne kadar hor gören bi laf oldugunu hiç farketmiyorsun, gerçekten niyetin iyi, sadece algından kaçıyor o teklifin kibri.

İhtiyacım oldugunu nereden çıkardın ayrıca?
Sosyal ağlarda paylaş

Sequoya said:

Xunn420 said:

said:

said:

Gel çayımı iç tabii ki, ekran kartı aldın.
Ama tavsiyen kalsın, öyle sohbet etmek istersen neden olmasın?
Şu forumda gördügüm en aşırı iyi niyetli herifsin ama kusur seviyesinde yani.

Hani ben OOHH GİRSİN diyecek bir herif değilim, zarar verdigim zaman birine internette bu mental olur da, şu iyi niyetini *bence* tanıdıgın insanlara, yüzünü görebildigin insanlara kullan.

Ben gayet süper sevimli olup, paticikten irtibatı koparıp kanatların altına girip fırsat degerlendirmeyi de bilirdim, 2 saatimi almazdı bi facebook penceresinde, o derece iyi niyetlisin yani.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...