Fistan Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 ya amerikadan benim bi ihtiyacim yokta beles icme isini ayarlariz izmire geldigim de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Ooo iyiyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 ben geçen ay dönerken ipad mini getirecektim 2-3 arkadaşa. lakin stoklarda kalmamıştı. 100 lira fark koyacaktım ben de, 75$ da uygun ama bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 sipeyskeyk said: Aceace said: Hmmm. İzmir'deymiş bide. 1-2 güne en geç 26sı sabahı sana seslencem. Bugün veya yarın halletmeye çalış lütfen çünkü 26 sında çok işim olabilir. 26'sı gece gidiyorum zaten. Yaw para ayarlıcam insan 3 gün sonra gidiyom diye şeettirir mi? 1 hafta öncesinden falan yazar be en azından. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Aklıma ilk gitar gelmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 70 dolarlık kindıla kaç kayme istiyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Ben karı isterim! Karı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 anahtarlık al bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 anahtarlık alcaksın bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 para mara vermem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 ekran karti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 sipeyskeyk said: Fin said: Nerelerden alışveriş yapacaksın direk oraların linklerini ver bakalım fiyatlara Ne bileyim abi New York'a gideceğim işte. Mesleğim bu değil yani, fırsatçılık yapıyorum, havadan para sonuçta. action figure istiyodum ya trde çok pahalı bide yoklar sdf ondan dedim ps:komisyon vermemz <: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Cons said: anahtarlık alcaksın bana OK ÖZGÜRLÜK ANITI MI OLSUN ÜZERİNDE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 sipeyskeyk said: Ama her şeyden önce sorulması gereken soru Amerika'dan bunu mu istiyorsun abi? vala ya ne saçma bişey istemişim, dün buldum bi yerde zaten sdf:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 http://www.thinkgeek.com/product/5ac8/ şundan isteyeyim diyordum (magnetic black hole), ama 50 tl vizite ney arkadaş. ürünü kargolatsam 15 usd mi ne kargo. tüüüü =/ :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Son gün dostlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 öm attım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Elektronik alışverişini şuradan yapacağım; http://www.bhphotovideo.com/ Laorx tablet istedi burada, yeri de çok uygun bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 bunun yeri herşeye uygun zaten nerdeyse times square'de sayılır. bir de arkadaşlarına ürün getiren adamlar para alıyormuş bunu öğrendim burdan. Not: tanımadığı adama getirenden bahsetmedim, direk kendi arkadaşına bişey alıp getirenden bahsediyorum burda. en fazla sizi bir akşam içmeye çıkartır ya da yemeğe, kızsa da belki bir zorlarsınız :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 sipeyskeyk said: Cons said: anahtarlık alcaksın bana OK ÖZGÜRLÜK ANITI MI OLSUN ÜZERİNDE FARKMAZ KAFANA GÖRE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Up. Son gün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 valla ben bundan istiyorum http://www.coldsteel.com/Product/88STS/SHAMSHIR_SWORD.aspx sorunsuz elime ulaşırsa %35 de getirene veririm o derece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Valla %135 de versen getirmem onu sdfass Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Meh ben yalan oldum:( Sana Amarikada iyi eğlenceler. İnsan 1-2 hafta önceden haber verir para ayarlayalım diye. Cukcukcuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 hocaefendiye selam söyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar