sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 27'sinde gidiyorum, 3'ünde dönüyorum. Parayı nakit veriyorsunuz, alıyorum getiriyorum, alamazsam paranızı iade ediyorum. Güvenmek zorundasınız, güvenmezseniz siz bilirsiniz zorunda değilsiniz sonuçta. Vizitem ürün başı 50-100 dolar arası değişiyor ürünün boyutuna göre kafama göre fiyat vereceğim. Fiyatım Ahmet'ten ucuz yani. Yükte hafif şeyler olmalı tabi, gitar falan istemeyin pis metalciler. Şehir İzmir. Sevgilerimle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Geçen abd ye biri gitse de şundan istesem diyordum, unuttum ne isteyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 gelirken kendini getirme bide can sağlığı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 karı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Nerelerden alışveriş yapacaksın direk oraların linklerini ver bakalım fiyatlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 iphone5 ne qadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 katana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Sparkcaster said: gelirken kendini getirme bide can sağlığı Ne kadar üzücüsün lan, laf sokacaktım acıdım asldkajskld. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Fin said: Nerelerden alışveriş yapacaksın direk oraların linklerini ver bakalım fiyatlara Ne bileyim abi New York'a gideceğim işte. Mesleğim bu değil yani, fırsatçılık yapıyorum, havadan para sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 yahu işi kaptın hala para mı istiyosun. beleş çikolata istiyorum. beleş çikolata hakkımız engellenemez! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Kapitalizm çok tatlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 15 inde hollandaya gidiyorum, bisi istiyosanzi getiriim dicemde avrupada alkol ve benzin haric hersey turkiyeden pahalli lan asdfads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 dogalgaz ucuz bide eeth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 ürün başı 100 dolar mı çüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Abi mesela telefon dersen 50, tablet dersen 75 eos kamera dersen 100. O şekil yani. Şu yazıyı ürün başı 100 diye mi okudun gerçekten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 http://www.jellybelly.com/Shop/ProductDetail.aspx?ProductID=93777 şunu kaç paraya getirirsin? ağırlığı yarım kilo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Getirmem abi. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Ama cam kutusunu atıp torbaya koy getir dersen işler değişebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Ama her şeyden önce sorulması gereken soru Amerika'dan bunu mu istiyorsun abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Viktor said: 15 inde hollandaya gidiyorum, bisi istiyosanzi getiriim dicemde avrupada alkol ve benzin haric hersey turkiyeden pahalli lan asdfads ahlaksızlığını getir hollandanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Hmmm. İzmir'deymiş bide. 1-2 güne en geç 26sı sabahı sana seslencem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 ben sorumlu hocalarin yonettigi piril piril ogrencileri olan ve vatana milllete hayirli evlatlar yetistiren bir universiteye mensubum, odtulu ayaktakimi ile karistirma bizi panpa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 vizitene sicayim yeni gordum.ben de hayrina yapcaksin sanmistim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Aceace said: Hmmm. İzmir'deymiş bide. 1-2 güne en geç 26sı sabahı sana seslencem. Bugün veya yarın halletmeye çalış lütfen çünkü 26 sında çok işim olabilir. 26'sı gece gidiyorum zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Fistan said: vizitene sicayim yeni gordum.ben de hayrina yapcaksin sanmistim. Cafe Del Mundo'da kız arkadaşım ile bir gece beleş içme karşılığında yaparım sana. Çok içmeyiz hem :)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar