Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Arnavutluk'ta ortam var mı? Türkleri döverler mi?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Valla hala analog santrallarin oldugu koyler var ya bizde, bildin mi ? Hah, al onun konumunu degistir yer kure ustunde, adina Arnavutluk2 de, kimse niye demez. sdf
Mesaj tarihi:
Babam tarafı arnavut. Gördüğüm tek Türk ayrımını içkide yapıyorlar. Dedem "Biz içerken Türkler gelsin istemezdik çünkü küt diye sarhoş olurlardı AHAHA" demişti bir kere. Hayatımda ilk ve son kez Türkler diye ayrım yapan bir cümle kurduğuna şahit olmuş oldum xD
Mesaj tarihi:
Redeagle said:

Babam tarafı arnavut. Gördüğüm tek Türk ayrımını içkide yapıyorlar. Dedem "Biz içerken Türkler gelsin istemezdik çünkü küt diye sarhoş olurlardı AHAHA" demişti bir kere. Hayatımda ilk ve son kez Türkler diye ayrım yapan bir cümle kurduğuna şahit olmuş oldum xD

Ya şunu ben de duydum abi sfgsfdgs. Benim de baba tarafı arnavut.
Nedense arnavutların alkol kültürü ve alkol toleransları çok yüksek oluyor. Artık genetik midir nedir, bilmiyorum.
Mesaj tarihi:
Eski arnavut adetleri kalmadı artık, kız verilebilir. Çok eskilerde odadaki en büyük kişi izin verip de git yat fln demeden gidip yatamazmış gelin fln. Çok garip şeyler var.

Şimdi yok öyle şeyler.

Arnavut kızı bulursanız alın ama, pamık gibi olur.
Mesaj tarihi:
Abi Türk kızları gibi mıymıy olacağına dominant olsun ya.

Ama Türk-Arnavut olayı kız arnavutsa yürümez pek evet. Erkek de arnavut olucak ki bak sen iki zıt kutup naapıyo sdf
Mesaj tarihi:
SeaGle said:

Abi Türk kızları gibi mıymıy

Türk kızlarıyla hiç ilişkimiz olmamış galiba?

said:
Ama Türk-Arnavut olayı kız arnavutsa yürümez pek evet. Erkek de arnavut olucak ki bak sen iki zıt kutup naapıyo sdf

Erkek de arnavut kız da arnavut. E hani türk arnavut olayı?
Mesaj tarihi:
5 yıldır Türk kızıyla ilişkim var stabil olarak da, yani kimse alınmasın türk kızları narin, mıymıy abi sdf.

Bi bulgar kızları bi arnavutlar, hem aşırı kuvvetli hem de çalışkan oluyorlar. Özellikle bulgarlar çok çalışkan oluyor, tuttuğunu koparan dedikleri cinsten.

Türk-Arnavut gider deya erkek baskın olabilecek, ya da psikolojik olarak dayanıklı olacak sdf
Mesaj tarihi:
Sokaktan kafanı çıkar bak abi. Orda göreceğin kız ile arnavut kızlarının geneli arasında tavır farkı olur =) Çoğu arnavut ailelerinde erkekler çok serttir. Dışarda asar keser. En erkek odur. Ama o sert adam eve giderken karısı kapının önünde oklavayla o sert adamı bekliyor olur :D
  • Yeni Oluştur...