di Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Valla hala analog santrallarin oldugu koyler var ya bizde, bildin mi ? Hah, al onun konumunu degistir yer kure ustunde, adina Arnavutluk2 de, kimse niye demez. sdf
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Dedem rahmetli hayatta olsa anlatırdı 100 sene önceki halini =/
axedice Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Myshkin said: Dedem anlatırdı http://galeri.uludagsozluk.com/37/umut-sar%C4%B1kaya_67916.jpg
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Babam tarafı arnavut. Gördüğüm tek Türk ayrımını içkide yapıyorlar. Dedem "Biz içerken Türkler gelsin istemezdik çünkü küt diye sarhoş olurlardı AHAHA" demişti bir kere. Hayatımda ilk ve son kez Türkler diye ayrım yapan bir cümle kurduğuna şahit olmuş oldum xD
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Redeagle said: Babam tarafı arnavut. Gördüğüm tek Türk ayrımını içkide yapıyorlar. Dedem "Biz içerken Türkler gelsin istemezdik çünkü küt diye sarhoş olurlardı AHAHA" demişti bir kere. Hayatımda ilk ve son kez Türkler diye ayrım yapan bir cümle kurduğuna şahit olmuş oldum xD Ya şunu ben de duydum abi sfgsfdgs. Benim de baba tarafı arnavut. Nedense arnavutların alkol kültürü ve alkol toleransları çok yüksek oluyor. Artık genetik midir nedir, bilmiyorum.
Ravnos Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 bizdede şu var ''arnavuti zoti kırmızıdır göti''
NeoStyle Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Arnavuttan kız al,ama kız verme derler
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 onu tatarlar için de derler.. yoksa??
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Eski arnavut adetleri kalmadı artık, kız verilebilir. Çok eskilerde odadaki en büyük kişi izin verip de git yat fln demeden gidip yatamazmış gelin fln. Çok garip şeyler var. Şimdi yok öyle şeyler. Arnavut kızı bulursanız alın ama, pamık gibi olur.
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Arnavut kızları dominanttır abi :D başınıza iş alırsınız.
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Abi Türk kızları gibi mıymıy olacağına dominant olsun ya. Ama Türk-Arnavut olayı kız arnavutsa yürümez pek evet. Erkek de arnavut olucak ki bak sen iki zıt kutup naapıyo sdf
Akito Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 axedice said: Myshkin said: Dedem anlatırdı http://galeri.uludagsozluk.com/37/umut-sar%C4%B1kaya_67916.jpg ahahaha
axedice Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 SeaGle said: Abi Türk kızları gibi mıymıy Türk kızlarıyla hiç ilişkimiz olmamış galiba? said: Ama Türk-Arnavut olayı kız arnavutsa yürümez pek evet. Erkek de arnavut olucak ki bak sen iki zıt kutup naapıyo sdf Erkek de arnavut kız da arnavut. E hani türk arnavut olayı?
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 5 yıldır Türk kızıyla ilişkim var stabil olarak da, yani kimse alınmasın türk kızları narin, mıymıy abi sdf. Bi bulgar kızları bi arnavutlar, hem aşırı kuvvetli hem de çalışkan oluyorlar. Özellikle bulgarlar çok çalışkan oluyor, tuttuğunu koparan dedikleri cinsten. Türk-Arnavut gider deya erkek baskın olabilecek, ya da psikolojik olarak dayanıklı olacak sdf
Zep Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 kuvvettli ne lan tarlada mı çalıştırcaklar sanki
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Sokaktan kafanı çıkar bak abi. Orda göreceğin kız ile arnavut kızlarının geneli arasında tavır farkı olur =) Çoğu arnavut ailelerinde erkekler çok serttir. Dışarda asar keser. En erkek odur. Ama o sert adam eve giderken karısı kapının önünde oklavayla o sert adamı bekliyor olur :D
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Ekin hasat ettirecek, inek sağdıracak, tereyağ dövdürecek belki.
Öne çıkan mesajlar