Bone Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 eh alien 4 vs predator 2den kötü birşey çıkıcak gibi geliyor bana. van helsing havası var. bir de sürüsüne bereket alienın bir tapınak etrafında olduğu ve tepesindeki predatorlere ulaşmaya çalışırken predatorlerin self-destruct ettiği bir sahne var, hiç olmamış bence. predatorun çok hantal koştuğu bir sahne var o da hiç olmamış. ama gerisi çok hoş, özellikle predatır kostümleri felan.[signature][hline]iyi kötü çirkin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Alienların öldüğü sahne filmin başında zaten. Filmde toplam 5 tane "noob" alien var. Bir nevi "veteran" olma alanı filmin geçtiği alan. "Trial Zone" diyebiliriz. :) Bu şimdi spoiler mı oldu?[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 e evet oldu :)[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 hmmm o zaman bir Alien vs Predator 3 oyunu da gelir. ikincisinin tadı hala ağızımda. Tanrım, multiplayer'ı bile insana yeter...[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 ben zaten şaştım doğrusu filmle aynı zamanlarda çıkacak bir oyun yapmadılar diye. hani terkedilmiş bir franchise da değil, filmin varolmasının ana nedeni bile denebilir.. bone van helsing kadar kötü olamaz herhalde :) ama alien ya da predator de olma ihtimali yüksek denemez yönetmenin önceki işlerine bakarak. eski filmlerde ridley scott, james cameron, john mctiernan gibi hollywood'un dev isimleri vardı yönetmen koltuğunda.. (aslında bu arkadaşlar bu filmleri yaptıklarında ünlü değillerdi, bir de o var :-p ) ekleme: bu arada bir predator 100 alien'a bedeldir, filmlere bakarsak görürüz ki bir alien 3-5 silahsız gemi mürettebatını zor avlarken bir predator tek başına tam teçhizatlı yeşil bereli mangalarına bedeldir.. devam filmlerinde de görürüz ki alienlar düzgün silahlarla takır takır harcanabilirken tek bir predator ancak film icabı bir atmasyonla yenilebilir. zaten fragmanda görüldüğü üzere 3-5 predator sayısız alien'ı 1 hp'li zergling'lermişcesine gebertiyor.. :horace:[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. [Bu mesaj Sam tarafından 22 Temmuz 2004 23:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Bone Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 protoss rules mu diyorsun yani?[signature][hline]iyi kötü çirkin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sam Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 lol be sen nereden aldın bu title'ı? taytıl taytıl yandan kaykıl diyordun hakettiğini bulmuşsun.. :-p protoss ile kıyaslamak predatorleri onlara hakaret olur, herifler evrende devamlı safari halinde seyrüsefer ediyor. adamlar bu işi zanaat haline getirmiş, her filmde tek predator yeter ortamın canına okumaya. protosslar iki zergling geldi mi yamuluyorlar onca force field bilmemnelerine rağmen..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… DA2019 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 said: Ben, 22 Temmuz 2004 22:00 tarihinde demişim ki: hede hödö... Bu şimdi spoiler mı oldu Yok abi düşündüm de, dediğim spoiler diil ki. Ben filmi seyretmedim, websitesinde okuduklarım ve fragmanlardan yola çıkarak bunu dedim. Spoiler sayılmaz yane :-) said: Sam, 22 Temmuz 2004 23:52 tarihinde demiş ki: ekleme: bu arada bir predator 100 alien'a bedeldir, filmlere bakarsak görürüz ki bir alien 3-5 silahsız gemi mürettebatını zor avlarken bir predator tek başına tam teçhizatlı yeşil bereli mangalarına bedeldir.. devam filmlerinde de görürüz ki alienlar düzgün silahlarla takır takır harcanabilirken tek bir predator ancak film icabı bir atmasyonla yenilebilir. zaten fragmanda görüldüğü üzere 3-5 predator sayısız alien'ı 1 hp'li zergling'lermişcesine gebertiyor.. :horace: +1. Predatorler bu işi artık zevk haline getirmiş, kafatası kolleksiyonu için avlanıyorlar. Alienları daha çok iri vahşi karıncalar olarak düşünebiliriz. Sayıca çoklar ve feda edilebiliyorlar (bkz. Alien 4: Resurrection)[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Enginar Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Sürpriz son yapicaz diye insanlarin kazanmalarini sagliyacaklar, hasta edecekler beni.[signature][hline]Even a Jedi could LD. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… DA2019 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Orası fix abi, alienlar ölücek, predatorler ölücek, esas oğlan, esas kız tapınaktan kurtulcaklar. :) Muhtemelen finalde çok büyük bir patlama olabilir.[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… wraog Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Predatorler oraya(piramite(alienlerle dolu olana)) erkekliklerini test etmek icin giriyorlar. :) İnsanlar da arada karambole gidecek gibi geliyor bana. Ama ben sonunda son predator ve filmdeki daş hatun/esas adam arasında bir yakınlaşma bekliyorum. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sam Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 hayır benim anlamadığım o ekip nasıl bir ekip ki onca predator ile alien arasına girip savaşmaya bile imkanları olacak? tek predator bile çiğ çiğ yer onları.. ha ayrıca günümüz silahlarıyla alienları ne kadar haklayabilirler onu da bilmiyorum, geleceğin yüksek teknoloji ortamında gördük bir hep onları mermi yerken.. ama arnılt olsa hepsinin ocağına incir ağacı diker, adamın tecrübesi var.. :)[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Bone Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 said: DA2019, 23 Temmuz 2004 16:12 tarihinde demiş ki: Orası fix abi, alienlar ölücek, predatorler ölücek, esas oğlan, esas kız tapınaktan kurtulcaklar. :) Muhtemelen finalde çok büyük bir patlama olabilir. +1.. evet filme bakıyoruz.. karizmatik bi erkek bi kız bi de ekip bi tapınağa pikniğe gider. çok "krokunç" şekilde yumurtaları keşfederler. sonra bi bakarsınız predatorler dallama gibi ortama akıyor. alienları haklıyıp duruyorlar. ama alienler bitmek bilmiyor predatorler geri kaçıyor kaçıyor ama alienler sayısız, bitmek bilmiyor. eh adamlar da "sikmişim erkeklik testini" diyip self-destruct yapıyorlar. bom herkes öldü. kamera dönüyor bir bakıyoruz karizmatik erkekle kız yaralı vaziyette öpüşüyor sonra kamera başka bir yere gidiyor, meğersem daha bir sürü yumurta varmş, dın dın dın dııdı dıınnn.. öff süper filmdi, iyi romantik dakikalar geçirdik, aksiyon sahneleri muhteşemdi, van helsing yanında halt etmiş...[signature][hline]iyi kötü çirkin [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 23 Temmuz 2004 21:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Enginar Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Fragmanin sonlarina dogru EMP gibi birsey patliyor dikkat ederseniz. O an sanirim bütün alienlar predatorlar falan ölüyor tahminimce. fragmandan filmsonu tahlili yapilir.[signature][hline]Even a Jedi could LD. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sam Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 emp değil o, bileziğe monte portatif nükleer bomba.. :) ilk predator filminin sonunda da görüyorduk..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Chuckie Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 predator ölmez öle kolay kolay 9 canlılar mübarek alienlarda karınca sürüsü gibi akın akın geliyolar zaten vay insanların haline bu arada predatorlerde delimidir nedir başka gezegen bulamamışlar eğitim için gitsinler alien 1 ve 2 deki gezegene orda bol bol test ederler erkekliklerini ama ne yapıyolar bizim dünyamıza geliyolar batıyo adamlara rahat ben hep derim ki en iyi predator bana ortaçağdan kalan hatıra silahı veren predatordür[signature][hline]Something Strange In The Neighbourhood Who You Gonna Call??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sam Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 predator'ler savaş olan yerlere gidiyorlar, dünyada hiç savaş dövüş olmasa gelmezler mesela.. :)[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Chuckie Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Savaş olan yere gidiyolarda o zaman afganistana ırak a ya da israel filistin taraflarına gitsinler ne işleri var kutuplarda ama efendi olsunlar buyursunlar bi çayımızı içsinler bi rakı içelim bağrımıza basalım ama görünmez olup arkadan gelip korkuturlarsa işim olmaz yinede predatorleri severim kendimden bişeyler görüyorum onlarda[signature][hline]Something Strange In The Neighbourhood Who You Gonna Call??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 sitedeki "kim kazanacak" adlı ankette insanlar yok. insanlar kaybetcek çünkü avp iki geliyor.[signature][hline]Size vaad ettiğim tek şey gerçek. Fazlası değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… DA2019 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 said: Bonecrusher, 23 Temmuz 2004 21:10 tarihinde demiş ki: +1.. evet filme bakıyoruz.. karizmatik bi erkek bi kız bi de ekip bi tapınağa pikniğe gider. çok "krokunç" şekilde yumurtaları keşfederler. sonra bi bakarsınız predatorler dallama gibi ortama akıyor. alienları haklıyıp duruyorlar. ama alienler bitmek bilmiyor predatorler geri kaçıyor kaçıyor ama alienler sayısız, bitmek bilmiyor. eh adamlar da "sikmişim erkeklik testini" diyip self-destruct yapıyorlar. bom herkes öldü. kamera dönüyor bir bakıyoruz karizmatik erkekle kız yaralı vaziyette öpüşüyor sonra kamera başka bir yere gidiyor, meğersem daha bir sürü yumurta varmş, dın dın dın dııdı dıınnn.. öff süper filmdi, iyi romantik dakikalar geçirdik, aksiyon sahneleri muhteşemdi, van helsing yanında halt etmiş... O sahne sadece filmin başında. Nükleer patlama olduktan sonra filmin geçtiği piramit buzullar içinde kalıyor. Official sitede belirttiği üzere filmde 5 tane "noob" alien var, kendilerini göstermek için "training field"e çıkıyolar. Valla spoiler diil, official sitenin yalancısıyım. :-P[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Predator Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Bütün Predatorler ölse bile ben burdayım :-P[signature][hline]Uzun bir süreden sonra sakallarını kesen sharky, 13 Temmuz 2004 01:53 tarihinde demiş ki: Eerrm bu daha cok boyle nasi diyim. Limp Bizkit in solisti gibi oldum yau.. No one knows what it`s like diye baslayasim geliyor her aynaya bakisimda. Jarlaxle, 15 Temmuz 2004 10:51 tarihinde demiş ki: Markası Asus sa normaldir.İçinde cd olmasa bile bazen efkarlanıp böğürmeye başlıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Chuckie Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Predatorler öle alayı gelse bişi olmaz cinsten amcalar bakmayın arnıld gitti kütükle döverek yendi birisini ama predatorlerde türlü türlü assault u var heavy si var kakaolusu var kremalısı var benim genel kanım insanların sürekli bi kaçış halinde ve olayları anlamsızca seyretme aktivitesi içerisinde gözlemleneceğidir ve filmin sonu içerisindede human-predator ittifakı gözlenebilir düşerisindeyim[signature][hline]Something Strange In The Neighbourhood Who You Gonna Call??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 delikanlı adama bişi olmaz,eliiyındı pıredatordu odunu vurdummuydu,yermisin yemezmisin böle iğrenirim eliyınlardan vıcık vıcık sümük gibin. piregatorlarda böle maske fln takıyo sözde yüzünü gizliyecekde sokakta görsem tanımıycam,ulan eşşek herif,senin konkunu bi kre alım istersen fezaya kaç bulup döverim o kaddar otağıya hoş geldiniz,bundan sonra bana reis deyin saygılar. Reis Memati junior Dogmeat[signature][hline]HitPoints-50 Skill-Unarmed Location-Junktown Weapons-n/a [Bu mesaj DoGMeaT tarafından 01 Ağustos 2004 14:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sam Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 dogmeat demin burada metal maskeli, örgülü saçlı bir abi seni soruyordu.. :-p[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 anam anam,sahimi,eeeğ,şey bi daha gelen olursa burdaki yardımcı sef ilan ettim seni sam,benim,hımm,daha öbenmli işlerim var,evet evet,veet sam geçici reissin burda o maskeli herşfker gelince paketleyip etek giydir,sokakta gezdir 2 tur,ben gidiyom sonra gelcem,tabi tabi *!topuklar*[signature][hline]HitPoints-50 Skill-Unarmed Location-Junktown Weapons-n/a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 4 5 6 7 8 Sonraki 3.sayfa (Toplam 8 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Zone Vizyon alien vs predator the movie × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 protoss rules mu diyorsun yani?[signature][hline]iyi kötü çirkin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 lol be sen nereden aldın bu title'ı? taytıl taytıl yandan kaykıl diyordun hakettiğini bulmuşsun.. :-p protoss ile kıyaslamak predatorleri onlara hakaret olur, herifler evrende devamlı safari halinde seyrüsefer ediyor. adamlar bu işi zanaat haline getirmiş, her filmde tek predator yeter ortamın canına okumaya. protosslar iki zergling geldi mi yamuluyorlar onca force field bilmemnelerine rağmen..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… DA2019 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 said: Ben, 22 Temmuz 2004 22:00 tarihinde demişim ki: hede hödö... Bu şimdi spoiler mı oldu Yok abi düşündüm de, dediğim spoiler diil ki. Ben filmi seyretmedim, websitesinde okuduklarım ve fragmanlardan yola çıkarak bunu dedim. Spoiler sayılmaz yane :-) said: Sam, 22 Temmuz 2004 23:52 tarihinde demiş ki: ekleme: bu arada bir predator 100 alien'a bedeldir, filmlere bakarsak görürüz ki bir alien 3-5 silahsız gemi mürettebatını zor avlarken bir predator tek başına tam teçhizatlı yeşil bereli mangalarına bedeldir.. devam filmlerinde de görürüz ki alienlar düzgün silahlarla takır takır harcanabilirken tek bir predator ancak film icabı bir atmasyonla yenilebilir. zaten fragmanda görüldüğü üzere 3-5 predator sayısız alien'ı 1 hp'li zergling'lermişcesine gebertiyor.. :horace: +1. Predatorler bu işi artık zevk haline getirmiş, kafatası kolleksiyonu için avlanıyorlar. Alienları daha çok iri vahşi karıncalar olarak düşünebiliriz. Sayıca çoklar ve feda edilebiliyorlar (bkz. Alien 4: Resurrection)[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Enginar Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Sürpriz son yapicaz diye insanlarin kazanmalarini sagliyacaklar, hasta edecekler beni.[signature][hline]Even a Jedi could LD. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… DA2019 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Orası fix abi, alienlar ölücek, predatorler ölücek, esas oğlan, esas kız tapınaktan kurtulcaklar. :) Muhtemelen finalde çok büyük bir patlama olabilir.[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… wraog Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Predatorler oraya(piramite(alienlerle dolu olana)) erkekliklerini test etmek icin giriyorlar. :) İnsanlar da arada karambole gidecek gibi geliyor bana. Ama ben sonunda son predator ve filmdeki daş hatun/esas adam arasında bir yakınlaşma bekliyorum. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sam Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 hayır benim anlamadığım o ekip nasıl bir ekip ki onca predator ile alien arasına girip savaşmaya bile imkanları olacak? tek predator bile çiğ çiğ yer onları.. ha ayrıca günümüz silahlarıyla alienları ne kadar haklayabilirler onu da bilmiyorum, geleceğin yüksek teknoloji ortamında gördük bir hep onları mermi yerken.. ama arnılt olsa hepsinin ocağına incir ağacı diker, adamın tecrübesi var.. :)[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Bone Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 said: DA2019, 23 Temmuz 2004 16:12 tarihinde demiş ki: Orası fix abi, alienlar ölücek, predatorler ölücek, esas oğlan, esas kız tapınaktan kurtulcaklar. :) Muhtemelen finalde çok büyük bir patlama olabilir. +1.. evet filme bakıyoruz.. karizmatik bi erkek bi kız bi de ekip bi tapınağa pikniğe gider. çok "krokunç" şekilde yumurtaları keşfederler. sonra bi bakarsınız predatorler dallama gibi ortama akıyor. alienları haklıyıp duruyorlar. ama alienler bitmek bilmiyor predatorler geri kaçıyor kaçıyor ama alienler sayısız, bitmek bilmiyor. eh adamlar da "sikmişim erkeklik testini" diyip self-destruct yapıyorlar. bom herkes öldü. kamera dönüyor bir bakıyoruz karizmatik erkekle kız yaralı vaziyette öpüşüyor sonra kamera başka bir yere gidiyor, meğersem daha bir sürü yumurta varmş, dın dın dın dııdı dıınnn.. öff süper filmdi, iyi romantik dakikalar geçirdik, aksiyon sahneleri muhteşemdi, van helsing yanında halt etmiş...[signature][hline]iyi kötü çirkin [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 23 Temmuz 2004 21:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Enginar Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Fragmanin sonlarina dogru EMP gibi birsey patliyor dikkat ederseniz. O an sanirim bütün alienlar predatorlar falan ölüyor tahminimce. fragmandan filmsonu tahlili yapilir.[signature][hline]Even a Jedi could LD. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sam Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 emp değil o, bileziğe monte portatif nükleer bomba.. :) ilk predator filminin sonunda da görüyorduk..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Chuckie Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 predator ölmez öle kolay kolay 9 canlılar mübarek alienlarda karınca sürüsü gibi akın akın geliyolar zaten vay insanların haline bu arada predatorlerde delimidir nedir başka gezegen bulamamışlar eğitim için gitsinler alien 1 ve 2 deki gezegene orda bol bol test ederler erkekliklerini ama ne yapıyolar bizim dünyamıza geliyolar batıyo adamlara rahat ben hep derim ki en iyi predator bana ortaçağdan kalan hatıra silahı veren predatordür[signature][hline]Something Strange In The Neighbourhood Who You Gonna Call??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sam Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 predator'ler savaş olan yerlere gidiyorlar, dünyada hiç savaş dövüş olmasa gelmezler mesela.. :)[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Chuckie Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Savaş olan yere gidiyolarda o zaman afganistana ırak a ya da israel filistin taraflarına gitsinler ne işleri var kutuplarda ama efendi olsunlar buyursunlar bi çayımızı içsinler bi rakı içelim bağrımıza basalım ama görünmez olup arkadan gelip korkuturlarsa işim olmaz yinede predatorleri severim kendimden bişeyler görüyorum onlarda[signature][hline]Something Strange In The Neighbourhood Who You Gonna Call??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 sitedeki "kim kazanacak" adlı ankette insanlar yok. insanlar kaybetcek çünkü avp iki geliyor.[signature][hline]Size vaad ettiğim tek şey gerçek. Fazlası değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… DA2019 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 said: Bonecrusher, 23 Temmuz 2004 21:10 tarihinde demiş ki: +1.. evet filme bakıyoruz.. karizmatik bi erkek bi kız bi de ekip bi tapınağa pikniğe gider. çok "krokunç" şekilde yumurtaları keşfederler. sonra bi bakarsınız predatorler dallama gibi ortama akıyor. alienları haklıyıp duruyorlar. ama alienler bitmek bilmiyor predatorler geri kaçıyor kaçıyor ama alienler sayısız, bitmek bilmiyor. eh adamlar da "sikmişim erkeklik testini" diyip self-destruct yapıyorlar. bom herkes öldü. kamera dönüyor bir bakıyoruz karizmatik erkekle kız yaralı vaziyette öpüşüyor sonra kamera başka bir yere gidiyor, meğersem daha bir sürü yumurta varmş, dın dın dın dııdı dıınnn.. öff süper filmdi, iyi romantik dakikalar geçirdik, aksiyon sahneleri muhteşemdi, van helsing yanında halt etmiş... O sahne sadece filmin başında. Nükleer patlama olduktan sonra filmin geçtiği piramit buzullar içinde kalıyor. Official sitede belirttiği üzere filmde 5 tane "noob" alien var, kendilerini göstermek için "training field"e çıkıyolar. Valla spoiler diil, official sitenin yalancısıyım. :-P[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Predator Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Bütün Predatorler ölse bile ben burdayım :-P[signature][hline]Uzun bir süreden sonra sakallarını kesen sharky, 13 Temmuz 2004 01:53 tarihinde demiş ki: Eerrm bu daha cok boyle nasi diyim. Limp Bizkit in solisti gibi oldum yau.. No one knows what it`s like diye baslayasim geliyor her aynaya bakisimda. Jarlaxle, 15 Temmuz 2004 10:51 tarihinde demiş ki: Markası Asus sa normaldir.İçinde cd olmasa bile bazen efkarlanıp böğürmeye başlıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Chuckie Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Predatorler öle alayı gelse bişi olmaz cinsten amcalar bakmayın arnıld gitti kütükle döverek yendi birisini ama predatorlerde türlü türlü assault u var heavy si var kakaolusu var kremalısı var benim genel kanım insanların sürekli bi kaçış halinde ve olayları anlamsızca seyretme aktivitesi içerisinde gözlemleneceğidir ve filmin sonu içerisindede human-predator ittifakı gözlenebilir düşerisindeyim[signature][hline]Something Strange In The Neighbourhood Who You Gonna Call??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 delikanlı adama bişi olmaz,eliiyındı pıredatordu odunu vurdummuydu,yermisin yemezmisin böle iğrenirim eliyınlardan vıcık vıcık sümük gibin. piregatorlarda böle maske fln takıyo sözde yüzünü gizliyecekde sokakta görsem tanımıycam,ulan eşşek herif,senin konkunu bi kre alım istersen fezaya kaç bulup döverim o kaddar otağıya hoş geldiniz,bundan sonra bana reis deyin saygılar. Reis Memati junior Dogmeat[signature][hline]HitPoints-50 Skill-Unarmed Location-Junktown Weapons-n/a [Bu mesaj DoGMeaT tarafından 01 Ağustos 2004 14:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sam Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 dogmeat demin burada metal maskeli, örgülü saçlı bir abi seni soruyordu.. :-p[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 anam anam,sahimi,eeeğ,şey bi daha gelen olursa burdaki yardımcı sef ilan ettim seni sam,benim,hımm,daha öbenmli işlerim var,evet evet,veet sam geçici reissin burda o maskeli herşfker gelince paketleyip etek giydir,sokakta gezdir 2 tur,ben gidiyom sonra gelcem,tabi tabi *!topuklar*[signature][hline]HitPoints-50 Skill-Unarmed Location-Junktown Weapons-n/a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 4 5 6 7 8 Sonraki 3.sayfa (Toplam 8 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Zone Vizyon alien vs predator the movie × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
DA2019 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 said: Ben, 22 Temmuz 2004 22:00 tarihinde demişim ki: hede hödö... Bu şimdi spoiler mı oldu Yok abi düşündüm de, dediğim spoiler diil ki. Ben filmi seyretmedim, websitesinde okuduklarım ve fragmanlardan yola çıkarak bunu dedim. Spoiler sayılmaz yane :-) said: Sam, 22 Temmuz 2004 23:52 tarihinde demiş ki: ekleme: bu arada bir predator 100 alien'a bedeldir, filmlere bakarsak görürüz ki bir alien 3-5 silahsız gemi mürettebatını zor avlarken bir predator tek başına tam teçhizatlı yeşil bereli mangalarına bedeldir.. devam filmlerinde de görürüz ki alienlar düzgün silahlarla takır takır harcanabilirken tek bir predator ancak film icabı bir atmasyonla yenilebilir. zaten fragmanda görüldüğü üzere 3-5 predator sayısız alien'ı 1 hp'li zergling'lermişcesine gebertiyor.. :horace: +1. Predatorler bu işi artık zevk haline getirmiş, kafatası kolleksiyonu için avlanıyorlar. Alienları daha çok iri vahşi karıncalar olarak düşünebiliriz. Sayıca çoklar ve feda edilebiliyorlar (bkz. Alien 4: Resurrection)[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Sürpriz son yapicaz diye insanlarin kazanmalarini sagliyacaklar, hasta edecekler beni.[signature][hline]Even a Jedi could LD. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Orası fix abi, alienlar ölücek, predatorler ölücek, esas oğlan, esas kız tapınaktan kurtulcaklar. :) Muhtemelen finalde çok büyük bir patlama olabilir.[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wraog Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Predatorler oraya(piramite(alienlerle dolu olana)) erkekliklerini test etmek icin giriyorlar. :) İnsanlar da arada karambole gidecek gibi geliyor bana. Ama ben sonunda son predator ve filmdeki daş hatun/esas adam arasında bir yakınlaşma bekliyorum. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 hayır benim anlamadığım o ekip nasıl bir ekip ki onca predator ile alien arasına girip savaşmaya bile imkanları olacak? tek predator bile çiğ çiğ yer onları.. ha ayrıca günümüz silahlarıyla alienları ne kadar haklayabilirler onu da bilmiyorum, geleceğin yüksek teknoloji ortamında gördük bir hep onları mermi yerken.. ama arnılt olsa hepsinin ocağına incir ağacı diker, adamın tecrübesi var.. :)[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Bone Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 said: DA2019, 23 Temmuz 2004 16:12 tarihinde demiş ki: Orası fix abi, alienlar ölücek, predatorler ölücek, esas oğlan, esas kız tapınaktan kurtulcaklar. :) Muhtemelen finalde çok büyük bir patlama olabilir. +1.. evet filme bakıyoruz.. karizmatik bi erkek bi kız bi de ekip bi tapınağa pikniğe gider. çok "krokunç" şekilde yumurtaları keşfederler. sonra bi bakarsınız predatorler dallama gibi ortama akıyor. alienları haklıyıp duruyorlar. ama alienler bitmek bilmiyor predatorler geri kaçıyor kaçıyor ama alienler sayısız, bitmek bilmiyor. eh adamlar da "sikmişim erkeklik testini" diyip self-destruct yapıyorlar. bom herkes öldü. kamera dönüyor bir bakıyoruz karizmatik erkekle kız yaralı vaziyette öpüşüyor sonra kamera başka bir yere gidiyor, meğersem daha bir sürü yumurta varmş, dın dın dın dııdı dıınnn.. öff süper filmdi, iyi romantik dakikalar geçirdik, aksiyon sahneleri muhteşemdi, van helsing yanında halt etmiş...[signature][hline]iyi kötü çirkin [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 23 Temmuz 2004 21:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Enginar Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Fragmanin sonlarina dogru EMP gibi birsey patliyor dikkat ederseniz. O an sanirim bütün alienlar predatorlar falan ölüyor tahminimce. fragmandan filmsonu tahlili yapilir.[signature][hline]Even a Jedi could LD. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sam Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 emp değil o, bileziğe monte portatif nükleer bomba.. :) ilk predator filminin sonunda da görüyorduk..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Chuckie Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 predator ölmez öle kolay kolay 9 canlılar mübarek alienlarda karınca sürüsü gibi akın akın geliyolar zaten vay insanların haline bu arada predatorlerde delimidir nedir başka gezegen bulamamışlar eğitim için gitsinler alien 1 ve 2 deki gezegene orda bol bol test ederler erkekliklerini ama ne yapıyolar bizim dünyamıza geliyolar batıyo adamlara rahat ben hep derim ki en iyi predator bana ortaçağdan kalan hatıra silahı veren predatordür[signature][hline]Something Strange In The Neighbourhood Who You Gonna Call??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sam Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 predator'ler savaş olan yerlere gidiyorlar, dünyada hiç savaş dövüş olmasa gelmezler mesela.. :)[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Chuckie Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Savaş olan yere gidiyolarda o zaman afganistana ırak a ya da israel filistin taraflarına gitsinler ne işleri var kutuplarda ama efendi olsunlar buyursunlar bi çayımızı içsinler bi rakı içelim bağrımıza basalım ama görünmez olup arkadan gelip korkuturlarsa işim olmaz yinede predatorleri severim kendimden bişeyler görüyorum onlarda[signature][hline]Something Strange In The Neighbourhood Who You Gonna Call??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 sitedeki "kim kazanacak" adlı ankette insanlar yok. insanlar kaybetcek çünkü avp iki geliyor.[signature][hline]Size vaad ettiğim tek şey gerçek. Fazlası değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… DA2019 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 said: Bonecrusher, 23 Temmuz 2004 21:10 tarihinde demiş ki: +1.. evet filme bakıyoruz.. karizmatik bi erkek bi kız bi de ekip bi tapınağa pikniğe gider. çok "krokunç" şekilde yumurtaları keşfederler. sonra bi bakarsınız predatorler dallama gibi ortama akıyor. alienları haklıyıp duruyorlar. ama alienler bitmek bilmiyor predatorler geri kaçıyor kaçıyor ama alienler sayısız, bitmek bilmiyor. eh adamlar da "sikmişim erkeklik testini" diyip self-destruct yapıyorlar. bom herkes öldü. kamera dönüyor bir bakıyoruz karizmatik erkekle kız yaralı vaziyette öpüşüyor sonra kamera başka bir yere gidiyor, meğersem daha bir sürü yumurta varmş, dın dın dın dııdı dıınnn.. öff süper filmdi, iyi romantik dakikalar geçirdik, aksiyon sahneleri muhteşemdi, van helsing yanında halt etmiş... O sahne sadece filmin başında. Nükleer patlama olduktan sonra filmin geçtiği piramit buzullar içinde kalıyor. Official sitede belirttiği üzere filmde 5 tane "noob" alien var, kendilerini göstermek için "training field"e çıkıyolar. Valla spoiler diil, official sitenin yalancısıyım. :-P[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Predator Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Bütün Predatorler ölse bile ben burdayım :-P[signature][hline]Uzun bir süreden sonra sakallarını kesen sharky, 13 Temmuz 2004 01:53 tarihinde demiş ki: Eerrm bu daha cok boyle nasi diyim. Limp Bizkit in solisti gibi oldum yau.. No one knows what it`s like diye baslayasim geliyor her aynaya bakisimda. Jarlaxle, 15 Temmuz 2004 10:51 tarihinde demiş ki: Markası Asus sa normaldir.İçinde cd olmasa bile bazen efkarlanıp böğürmeye başlıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Chuckie Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Predatorler öle alayı gelse bişi olmaz cinsten amcalar bakmayın arnıld gitti kütükle döverek yendi birisini ama predatorlerde türlü türlü assault u var heavy si var kakaolusu var kremalısı var benim genel kanım insanların sürekli bi kaçış halinde ve olayları anlamsızca seyretme aktivitesi içerisinde gözlemleneceğidir ve filmin sonu içerisindede human-predator ittifakı gözlenebilir düşerisindeyim[signature][hline]Something Strange In The Neighbourhood Who You Gonna Call??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 delikanlı adama bişi olmaz,eliiyındı pıredatordu odunu vurdummuydu,yermisin yemezmisin böle iğrenirim eliyınlardan vıcık vıcık sümük gibin. piregatorlarda böle maske fln takıyo sözde yüzünü gizliyecekde sokakta görsem tanımıycam,ulan eşşek herif,senin konkunu bi kre alım istersen fezaya kaç bulup döverim o kaddar otağıya hoş geldiniz,bundan sonra bana reis deyin saygılar. Reis Memati junior Dogmeat[signature][hline]HitPoints-50 Skill-Unarmed Location-Junktown Weapons-n/a [Bu mesaj DoGMeaT tarafından 01 Ağustos 2004 14:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sam Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 dogmeat demin burada metal maskeli, örgülü saçlı bir abi seni soruyordu.. :-p[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 anam anam,sahimi,eeeğ,şey bi daha gelen olursa burdaki yardımcı sef ilan ettim seni sam,benim,hımm,daha öbenmli işlerim var,evet evet,veet sam geçici reissin burda o maskeli herşfker gelince paketleyip etek giydir,sokakta gezdir 2 tur,ben gidiyom sonra gelcem,tabi tabi *!topuklar*[signature][hline]HitPoints-50 Skill-Unarmed Location-Junktown Weapons-n/a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 4 5 6 7 8 Sonraki 3.sayfa (Toplam 8 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Zone Vizyon alien vs predator the movie × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 said: DA2019, 23 Temmuz 2004 16:12 tarihinde demiş ki: Orası fix abi, alienlar ölücek, predatorler ölücek, esas oğlan, esas kız tapınaktan kurtulcaklar. :) Muhtemelen finalde çok büyük bir patlama olabilir. +1.. evet filme bakıyoruz.. karizmatik bi erkek bi kız bi de ekip bi tapınağa pikniğe gider. çok "krokunç" şekilde yumurtaları keşfederler. sonra bi bakarsınız predatorler dallama gibi ortama akıyor. alienları haklıyıp duruyorlar. ama alienler bitmek bilmiyor predatorler geri kaçıyor kaçıyor ama alienler sayısız, bitmek bilmiyor. eh adamlar da "sikmişim erkeklik testini" diyip self-destruct yapıyorlar. bom herkes öldü. kamera dönüyor bir bakıyoruz karizmatik erkekle kız yaralı vaziyette öpüşüyor sonra kamera başka bir yere gidiyor, meğersem daha bir sürü yumurta varmş, dın dın dın dııdı dıınnn.. öff süper filmdi, iyi romantik dakikalar geçirdik, aksiyon sahneleri muhteşemdi, van helsing yanında halt etmiş...[signature][hline]iyi kötü çirkin [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 23 Temmuz 2004 21:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Fragmanin sonlarina dogru EMP gibi birsey patliyor dikkat ederseniz. O an sanirim bütün alienlar predatorlar falan ölüyor tahminimce. fragmandan filmsonu tahlili yapilir.[signature][hline]Even a Jedi could LD. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 emp değil o, bileziğe monte portatif nükleer bomba.. :) ilk predator filminin sonunda da görüyorduk..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Chuckie Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 predator ölmez öle kolay kolay 9 canlılar mübarek alienlarda karınca sürüsü gibi akın akın geliyolar zaten vay insanların haline bu arada predatorlerde delimidir nedir başka gezegen bulamamışlar eğitim için gitsinler alien 1 ve 2 deki gezegene orda bol bol test ederler erkekliklerini ama ne yapıyolar bizim dünyamıza geliyolar batıyo adamlara rahat ben hep derim ki en iyi predator bana ortaçağdan kalan hatıra silahı veren predatordür[signature][hline]Something Strange In The Neighbourhood Who You Gonna Call??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sam Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 predator'ler savaş olan yerlere gidiyorlar, dünyada hiç savaş dövüş olmasa gelmezler mesela.. :)[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Chuckie Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Savaş olan yere gidiyolarda o zaman afganistana ırak a ya da israel filistin taraflarına gitsinler ne işleri var kutuplarda ama efendi olsunlar buyursunlar bi çayımızı içsinler bi rakı içelim bağrımıza basalım ama görünmez olup arkadan gelip korkuturlarsa işim olmaz yinede predatorleri severim kendimden bişeyler görüyorum onlarda[signature][hline]Something Strange In The Neighbourhood Who You Gonna Call??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 sitedeki "kim kazanacak" adlı ankette insanlar yok. insanlar kaybetcek çünkü avp iki geliyor.[signature][hline]Size vaad ettiğim tek şey gerçek. Fazlası değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… DA2019 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 said: Bonecrusher, 23 Temmuz 2004 21:10 tarihinde demiş ki: +1.. evet filme bakıyoruz.. karizmatik bi erkek bi kız bi de ekip bi tapınağa pikniğe gider. çok "krokunç" şekilde yumurtaları keşfederler. sonra bi bakarsınız predatorler dallama gibi ortama akıyor. alienları haklıyıp duruyorlar. ama alienler bitmek bilmiyor predatorler geri kaçıyor kaçıyor ama alienler sayısız, bitmek bilmiyor. eh adamlar da "sikmişim erkeklik testini" diyip self-destruct yapıyorlar. bom herkes öldü. kamera dönüyor bir bakıyoruz karizmatik erkekle kız yaralı vaziyette öpüşüyor sonra kamera başka bir yere gidiyor, meğersem daha bir sürü yumurta varmş, dın dın dın dııdı dıınnn.. öff süper filmdi, iyi romantik dakikalar geçirdik, aksiyon sahneleri muhteşemdi, van helsing yanında halt etmiş... O sahne sadece filmin başında. Nükleer patlama olduktan sonra filmin geçtiği piramit buzullar içinde kalıyor. Official sitede belirttiği üzere filmde 5 tane "noob" alien var, kendilerini göstermek için "training field"e çıkıyolar. Valla spoiler diil, official sitenin yalancısıyım. :-P[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Predator Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Bütün Predatorler ölse bile ben burdayım :-P[signature][hline]Uzun bir süreden sonra sakallarını kesen sharky, 13 Temmuz 2004 01:53 tarihinde demiş ki: Eerrm bu daha cok boyle nasi diyim. Limp Bizkit in solisti gibi oldum yau.. No one knows what it`s like diye baslayasim geliyor her aynaya bakisimda. Jarlaxle, 15 Temmuz 2004 10:51 tarihinde demiş ki: Markası Asus sa normaldir.İçinde cd olmasa bile bazen efkarlanıp böğürmeye başlıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Chuckie Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Predatorler öle alayı gelse bişi olmaz cinsten amcalar bakmayın arnıld gitti kütükle döverek yendi birisini ama predatorlerde türlü türlü assault u var heavy si var kakaolusu var kremalısı var benim genel kanım insanların sürekli bi kaçış halinde ve olayları anlamsızca seyretme aktivitesi içerisinde gözlemleneceğidir ve filmin sonu içerisindede human-predator ittifakı gözlenebilir düşerisindeyim[signature][hline]Something Strange In The Neighbourhood Who You Gonna Call??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 delikanlı adama bişi olmaz,eliiyındı pıredatordu odunu vurdummuydu,yermisin yemezmisin böle iğrenirim eliyınlardan vıcık vıcık sümük gibin. piregatorlarda böle maske fln takıyo sözde yüzünü gizliyecekde sokakta görsem tanımıycam,ulan eşşek herif,senin konkunu bi kre alım istersen fezaya kaç bulup döverim o kaddar otağıya hoş geldiniz,bundan sonra bana reis deyin saygılar. Reis Memati junior Dogmeat[signature][hline]HitPoints-50 Skill-Unarmed Location-Junktown Weapons-n/a [Bu mesaj DoGMeaT tarafından 01 Ağustos 2004 14:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sam Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 dogmeat demin burada metal maskeli, örgülü saçlı bir abi seni soruyordu.. :-p[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 anam anam,sahimi,eeeğ,şey bi daha gelen olursa burdaki yardımcı sef ilan ettim seni sam,benim,hımm,daha öbenmli işlerim var,evet evet,veet sam geçici reissin burda o maskeli herşfker gelince paketleyip etek giydir,sokakta gezdir 2 tur,ben gidiyom sonra gelcem,tabi tabi *!topuklar*[signature][hline]HitPoints-50 Skill-Unarmed Location-Junktown Weapons-n/a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 4 5 6 7 8 Sonraki 3.sayfa (Toplam 8 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Zone Vizyon alien vs predator the movie × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Chuckie Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 predator ölmez öle kolay kolay 9 canlılar mübarek alienlarda karınca sürüsü gibi akın akın geliyolar zaten vay insanların haline bu arada predatorlerde delimidir nedir başka gezegen bulamamışlar eğitim için gitsinler alien 1 ve 2 deki gezegene orda bol bol test ederler erkekliklerini ama ne yapıyolar bizim dünyamıza geliyolar batıyo adamlara rahat ben hep derim ki en iyi predator bana ortaçağdan kalan hatıra silahı veren predatordür[signature][hline]Something Strange In The Neighbourhood Who You Gonna Call??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 predator'ler savaş olan yerlere gidiyorlar, dünyada hiç savaş dövüş olmasa gelmezler mesela.. :)[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Chuckie Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Savaş olan yere gidiyolarda o zaman afganistana ırak a ya da israel filistin taraflarına gitsinler ne işleri var kutuplarda ama efendi olsunlar buyursunlar bi çayımızı içsinler bi rakı içelim bağrımıza basalım ama görünmez olup arkadan gelip korkuturlarsa işim olmaz yinede predatorleri severim kendimden bişeyler görüyorum onlarda[signature][hline]Something Strange In The Neighbourhood Who You Gonna Call??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 sitedeki "kim kazanacak" adlı ankette insanlar yok. insanlar kaybetcek çünkü avp iki geliyor.[signature][hline]Size vaad ettiğim tek şey gerçek. Fazlası değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… DA2019 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 said: Bonecrusher, 23 Temmuz 2004 21:10 tarihinde demiş ki: +1.. evet filme bakıyoruz.. karizmatik bi erkek bi kız bi de ekip bi tapınağa pikniğe gider. çok "krokunç" şekilde yumurtaları keşfederler. sonra bi bakarsınız predatorler dallama gibi ortama akıyor. alienları haklıyıp duruyorlar. ama alienler bitmek bilmiyor predatorler geri kaçıyor kaçıyor ama alienler sayısız, bitmek bilmiyor. eh adamlar da "sikmişim erkeklik testini" diyip self-destruct yapıyorlar. bom herkes öldü. kamera dönüyor bir bakıyoruz karizmatik erkekle kız yaralı vaziyette öpüşüyor sonra kamera başka bir yere gidiyor, meğersem daha bir sürü yumurta varmş, dın dın dın dııdı dıınnn.. öff süper filmdi, iyi romantik dakikalar geçirdik, aksiyon sahneleri muhteşemdi, van helsing yanında halt etmiş... O sahne sadece filmin başında. Nükleer patlama olduktan sonra filmin geçtiği piramit buzullar içinde kalıyor. Official sitede belirttiği üzere filmde 5 tane "noob" alien var, kendilerini göstermek için "training field"e çıkıyolar. Valla spoiler diil, official sitenin yalancısıyım. :-P[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Predator Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Bütün Predatorler ölse bile ben burdayım :-P[signature][hline]Uzun bir süreden sonra sakallarını kesen sharky, 13 Temmuz 2004 01:53 tarihinde demiş ki: Eerrm bu daha cok boyle nasi diyim. Limp Bizkit in solisti gibi oldum yau.. No one knows what it`s like diye baslayasim geliyor her aynaya bakisimda. Jarlaxle, 15 Temmuz 2004 10:51 tarihinde demiş ki: Markası Asus sa normaldir.İçinde cd olmasa bile bazen efkarlanıp böğürmeye başlıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Chuckie Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Predatorler öle alayı gelse bişi olmaz cinsten amcalar bakmayın arnıld gitti kütükle döverek yendi birisini ama predatorlerde türlü türlü assault u var heavy si var kakaolusu var kremalısı var benim genel kanım insanların sürekli bi kaçış halinde ve olayları anlamsızca seyretme aktivitesi içerisinde gözlemleneceğidir ve filmin sonu içerisindede human-predator ittifakı gözlenebilir düşerisindeyim[signature][hline]Something Strange In The Neighbourhood Who You Gonna Call??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 delikanlı adama bişi olmaz,eliiyındı pıredatordu odunu vurdummuydu,yermisin yemezmisin böle iğrenirim eliyınlardan vıcık vıcık sümük gibin. piregatorlarda böle maske fln takıyo sözde yüzünü gizliyecekde sokakta görsem tanımıycam,ulan eşşek herif,senin konkunu bi kre alım istersen fezaya kaç bulup döverim o kaddar otağıya hoş geldiniz,bundan sonra bana reis deyin saygılar. Reis Memati junior Dogmeat[signature][hline]HitPoints-50 Skill-Unarmed Location-Junktown Weapons-n/a [Bu mesaj DoGMeaT tarafından 01 Ağustos 2004 14:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sam Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 dogmeat demin burada metal maskeli, örgülü saçlı bir abi seni soruyordu.. :-p[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 anam anam,sahimi,eeeğ,şey bi daha gelen olursa burdaki yardımcı sef ilan ettim seni sam,benim,hımm,daha öbenmli işlerim var,evet evet,veet sam geçici reissin burda o maskeli herşfker gelince paketleyip etek giydir,sokakta gezdir 2 tur,ben gidiyom sonra gelcem,tabi tabi *!topuklar*[signature][hline]HitPoints-50 Skill-Unarmed Location-Junktown Weapons-n/a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 4 5 6 7 8 Sonraki 3.sayfa (Toplam 8 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Zone Vizyon alien vs predator the movie × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Chuckie Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Savaş olan yere gidiyolarda o zaman afganistana ırak a ya da israel filistin taraflarına gitsinler ne işleri var kutuplarda ama efendi olsunlar buyursunlar bi çayımızı içsinler bi rakı içelim bağrımıza basalım ama görünmez olup arkadan gelip korkuturlarsa işim olmaz yinede predatorleri severim kendimden bişeyler görüyorum onlarda[signature][hline]Something Strange In The Neighbourhood Who You Gonna Call??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 sitedeki "kim kazanacak" adlı ankette insanlar yok. insanlar kaybetcek çünkü avp iki geliyor.[signature][hline]Size vaad ettiğim tek şey gerçek. Fazlası değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 said: Bonecrusher, 23 Temmuz 2004 21:10 tarihinde demiş ki: +1.. evet filme bakıyoruz.. karizmatik bi erkek bi kız bi de ekip bi tapınağa pikniğe gider. çok "krokunç" şekilde yumurtaları keşfederler. sonra bi bakarsınız predatorler dallama gibi ortama akıyor. alienları haklıyıp duruyorlar. ama alienler bitmek bilmiyor predatorler geri kaçıyor kaçıyor ama alienler sayısız, bitmek bilmiyor. eh adamlar da "sikmişim erkeklik testini" diyip self-destruct yapıyorlar. bom herkes öldü. kamera dönüyor bir bakıyoruz karizmatik erkekle kız yaralı vaziyette öpüşüyor sonra kamera başka bir yere gidiyor, meğersem daha bir sürü yumurta varmş, dın dın dın dııdı dıınnn.. öff süper filmdi, iyi romantik dakikalar geçirdik, aksiyon sahneleri muhteşemdi, van helsing yanında halt etmiş... O sahne sadece filmin başında. Nükleer patlama olduktan sonra filmin geçtiği piramit buzullar içinde kalıyor. Official sitede belirttiği üzere filmde 5 tane "noob" alien var, kendilerini göstermek için "training field"e çıkıyolar. Valla spoiler diil, official sitenin yalancısıyım. :-P[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Bütün Predatorler ölse bile ben burdayım :-P[signature][hline]Uzun bir süreden sonra sakallarını kesen sharky, 13 Temmuz 2004 01:53 tarihinde demiş ki: Eerrm bu daha cok boyle nasi diyim. Limp Bizkit in solisti gibi oldum yau.. No one knows what it`s like diye baslayasim geliyor her aynaya bakisimda. Jarlaxle, 15 Temmuz 2004 10:51 tarihinde demiş ki: Markası Asus sa normaldir.İçinde cd olmasa bile bazen efkarlanıp böğürmeye başlıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chuckie Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Predatorler öle alayı gelse bişi olmaz cinsten amcalar bakmayın arnıld gitti kütükle döverek yendi birisini ama predatorlerde türlü türlü assault u var heavy si var kakaolusu var kremalısı var benim genel kanım insanların sürekli bi kaçış halinde ve olayları anlamsızca seyretme aktivitesi içerisinde gözlemleneceğidir ve filmin sonu içerisindede human-predator ittifakı gözlenebilir düşerisindeyim[signature][hline]Something Strange In The Neighbourhood Who You Gonna Call??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 delikanlı adama bişi olmaz,eliiyındı pıredatordu odunu vurdummuydu,yermisin yemezmisin böle iğrenirim eliyınlardan vıcık vıcık sümük gibin. piregatorlarda böle maske fln takıyo sözde yüzünü gizliyecekde sokakta görsem tanımıycam,ulan eşşek herif,senin konkunu bi kre alım istersen fezaya kaç bulup döverim o kaddar otağıya hoş geldiniz,bundan sonra bana reis deyin saygılar. Reis Memati junior Dogmeat[signature][hline]HitPoints-50 Skill-Unarmed Location-Junktown Weapons-n/a [Bu mesaj DoGMeaT tarafından 01 Ağustos 2004 14:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 dogmeat demin burada metal maskeli, örgülü saçlı bir abi seni soruyordu.. :-p[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 anam anam,sahimi,eeeğ,şey bi daha gelen olursa burdaki yardımcı sef ilan ettim seni sam,benim,hımm,daha öbenmli işlerim var,evet evet,veet sam geçici reissin burda o maskeli herşfker gelince paketleyip etek giydir,sokakta gezdir 2 tur,ben gidiyom sonra gelcem,tabi tabi *!topuklar*[signature][hline]HitPoints-50 Skill-Unarmed Location-Junktown Weapons-n/a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 4 5 6 7 8 Sonraki 3.sayfa (Toplam 8 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Zone Vizyon alien vs predator the movie × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 anam anam,sahimi,eeeğ,şey bi daha gelen olursa burdaki yardımcı sef ilan ettim seni sam,benim,hımm,daha öbenmli işlerim var,evet evet,veet sam geçici reissin burda o maskeli herşfker gelince paketleyip etek giydir,sokakta gezdir 2 tur,ben gidiyom sonra gelcem,tabi tabi *!topuklar*[signature][hline]HitPoints-50 Skill-Unarmed Location-Junktown Weapons-n/a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar