wraog Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Valla filmde Arnie modunda elemanlar gorecegini umit edenlere bir surprizim var.Filmede insan irkini temsil edenler sadece bir avuc bilim adami :P Ayrica o uzay gemisinden dunyaya bakanlar predatorlar insanlar deil :P Meger predator amcalarimiz erkekliklerini test etmek uzere dunyaya alien avlamaya gelirlermis ... Piramitleride bunun icin yapmislar hane...bir grup bilim adami da kutuplarda bu piramitlerden birini bulmus hane.. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 On Earth 06.2004[signature][hline]fizban, 25 January 2004 22:15 tarihinde demiş ki: saygısızlık yaptıysam böyle (:() üzülüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denderman Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 paul anderson abim "filmi cgi manyağı yapmayacağız, çoğunlukla kostümlü adamlar ve maketlerle çalışıp sadece on yüz bin alienın hamamböceği misalı kaynaşıp durduğu sahneler gibi yerler cgi olacak" der. edit:aman kahrolsun dışarıya link verdirtmeyen zihniyet :.[Bu mesaj denderman tarafından 31 January 2004 15:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 eh gerçekçi olmasını istiyolarsa zaten kostum/makyaj kullanmalılar yawrum predator ın karizme ne öle bekliyoruz haziran 2004ü[signature][hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 bir HR Giger hayrani olarak , alienlerin üstünlüğünü savunmaktayim (ayrica bir marine olarak şahsi fikrim alienleri avlamak daha kolay predator ile kapişmaktan )[signature][hline]I love my solitude¹ ¹Yalnızlığımı seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 hired gun ın giger hayranı olarak giger hayranı fikrine katılıyorum ancak bir avp oyuncusu olarak runner ezer derim :D forza aliens ![signature][hline]Rush Hour 3 - Coming Soon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Kim kazanırsa kazansın, biz kaybedicez. :) Gösterime girişi 13 Ağustos olarak gözüküyor, Chronicles of Riddick ile beraber ilgiyle beklediğim bir film. (Fragmandaki sarışın hatun çok cool yalnız, belirtmeden geçemicem)[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 predatorların alien avına çıkmasına az kalmış marineler kaçın ortamdan. sizi aşar bu savaş[signature][hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Alien: Diriliş kaçıncı filmdi acaba. Galiba ben seriye ortadan daldım. Affedin. bu gibi durumları kendim de sevmem.[signature][hline]Sizin sayenizde Bay Anderson, ben hayatın anlamını bulmuş bulunuyorum. Hayatın anlamı "sona ermektir". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 ben Avp oynadım bitirdim. En sevdiğim söz de: good hunting.... oldu. Queen i öldürüyorduk.[signature][hline]Sizin sayenizde Bay Anderson, ben hayatın anlamını bulmuş bulunuyorum. Hayatın anlamı "sona ermektir". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 said: Nebuch, 20 Temmuz 2004 23:17 tarihinde demiş ki: Alien: Diriliş kaçıncı filmdi acaba. Galiba ben seriye ortadan daldım. Affedin. bu gibi durumları kendim de sevmem. 4.[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 said: Nebuch, 20 Temmuz 2004 23:17 tarihinde demiş ki: Alien: Diriliş kaçıncı filmdi acaba. Galiba ben seriye ortadan daldım. Affedin. bu gibi durumları kendim de sevmem. Alien: Diriliş (Alien: Resurrection) Alien serisinin 4. ve sonuncu filmi. Sen sondan başlamışsın. :) Edit: Sonuncu derken şu an için sonuncu, Alien 5 çekilecek daha. [signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." [Bu mesaj DA2019 tarafından 21 Temmuz 2004 00:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 fragmanın gördüğüm kadarı hoşuma gitti, bakalım neymiş ne değilmiş. merakla bekliyorum.. :)[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… MeSh Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 iptal edildi... diye biliyorum[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… arcane Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 o zaman vizyona girmesine pek bişey kalmadığını söylesem ? :D[signature][hline]The whole thing I think is sick... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… MeSh Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Ya orası öyle ama.. Ne biliyim bi arkadaş demişti muhabbetin ortasında ordan aklıdma kalmış, ya da keklemişler çocuğu ya daa... o bizi keklemiş[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Halfmumi Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Kesinlikle Piredator yanlısıyım hehe Aliyeyenlerin şansı az o disklerde :P[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! [Bu mesaj Marduk tarafından 32 Mayıs 2012 25:61 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Bone Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 o sizi keklemiştir.. baksana sitesi hala duruyor.. www.imdb.com'da felan aliens versus predator sayfası felan durmazdı. yani birisi "dungeon keeper 3" çıktı dese, araştırmadan inanıcak mısınız? :)[signature][hline]iyi kötü çirkin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… MeSh Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Ne biliyim herhalde onu keklediler.. Daha sölediği bişeyin yanlış olduğunu görmedim de :)[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 alien daki zeka da predator de yok altını çizmek istyrm ayrıca alienda hayvan hisleri war ve çevikler predator robot gibi ağır ve hantal ayrıca his mis de yok savaş makinesi... bana göre alienlar insandan üstün :) ama slogana göre ztn ikiside kazancak (kaybetçekler) bizde kaybetçez :) insanlar ölmeli bence filmde :p bu arada bishop u gördm fragmanda şok geçirdm bi[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Bone Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 aliendaki zeka nasıl predatorda yok? neye dayanarak söylüyorsun? predator dediğimiz, lazer silahı, mekanik bıçaklar, uzay gemisi felan üretmiş bir ırk değil mi? alien 4 filminin başında, birini feda ederek hapisten kaçma olayına dayanarak "alienlar predatorden daha zeki" diyorsan, bir daha düşün lütfen... ha bi de, uzaktan saldırabilen ve kolaylıkla rakibini öldürebilen bir ırk, düşmanını yenebilmek için taa dibine kadar gelmesi gereken bir ırktan güçlüdür.[signature][hline]iyi kötü çirkin [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 22 Temmuz 2004 10:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… DA2019 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 said: BiTcH_oFBaT, 22 Temmuz 2004 10:24 tarihinde demiş ki: bu arada bishop u gördm fragmanda şok geçirdm bi Kendisi Charles Bishop Weyland olup Weyland-Yutani firmasının kurucu üyesidir. Film 21. yüzyıl başında geçiyor, yani Alien serisindeki "Bishop" robotlarından diil, kanlı canlı Charles Weyland kendileri. said: Bonecrusher, 22 Temmuz 2004 10:42 tarihinde demiş ki: ... alien 4 filminin başında, birini feda ederek hapisten kaçma olayına dayanarak "alienlar predatorden daha zeki" diyorsan, bir daha düşün lütfen... Özgürlüğe giden yolda herşey mübahtır. :D[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… DA2019 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Bu arada inşallah değişir, official sitede Türkiye release date'i: 12.Kasım.2004 olarak gözüküyor. Alien vs. Predator Official Site[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… fedaykin Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Who ever wins we lose :) Süper bulmuş arkadaşlar.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sam Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 trailer süper olmuş ama o teenage tipler necidir anlamış değilim. önceki filmlerde komando takımları, lapd veteranları, uzay gemisi mürettabatı, space marine'ler filan başedemiyordu, bunlar o su tabancalarıyla ne yapabilir anlamadım.. :) lance henriksen'in dönüşü süper olmuş. diğer tipler teenage slasher havası vermiş filme hoşuma gitmedi. şöyle oturaklı babayiğit göremedim hiç. sarışın bayanın saç modeli süper ama, oni'deki konoko'yu anımsattı.. :-p ha bu arada fosur fosur trailer çekmek de süper bişimiş ehe[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 4 5 6 7 Sonraki 2.sayfa (Toplam 8 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Zone Vizyon alien vs predator the movie × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
MeSh Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 iptal edildi... diye biliyorum[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 o zaman vizyona girmesine pek bişey kalmadığını söylesem ? :D[signature][hline]The whole thing I think is sick... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Ya orası öyle ama.. Ne biliyim bi arkadaş demişti muhabbetin ortasında ordan aklıdma kalmış, ya da keklemişler çocuğu ya daa... o bizi keklemiş[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Kesinlikle Piredator yanlısıyım hehe Aliyeyenlerin şansı az o disklerde :P[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! [Bu mesaj Marduk tarafından 32 Mayıs 2012 25:61 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 o sizi keklemiştir.. baksana sitesi hala duruyor.. www.imdb.com'da felan aliens versus predator sayfası felan durmazdı. yani birisi "dungeon keeper 3" çıktı dese, araştırmadan inanıcak mısınız? :)[signature][hline]iyi kötü çirkin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Ne biliyim herhalde onu keklediler.. Daha sölediği bişeyin yanlış olduğunu görmedim de :)[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 alien daki zeka da predator de yok altını çizmek istyrm ayrıca alienda hayvan hisleri war ve çevikler predator robot gibi ağır ve hantal ayrıca his mis de yok savaş makinesi... bana göre alienlar insandan üstün :) ama slogana göre ztn ikiside kazancak (kaybetçekler) bizde kaybetçez :) insanlar ölmeli bence filmde :p bu arada bishop u gördm fragmanda şok geçirdm bi[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 aliendaki zeka nasıl predatorda yok? neye dayanarak söylüyorsun? predator dediğimiz, lazer silahı, mekanik bıçaklar, uzay gemisi felan üretmiş bir ırk değil mi? alien 4 filminin başında, birini feda ederek hapisten kaçma olayına dayanarak "alienlar predatorden daha zeki" diyorsan, bir daha düşün lütfen... ha bi de, uzaktan saldırabilen ve kolaylıkla rakibini öldürebilen bir ırk, düşmanını yenebilmek için taa dibine kadar gelmesi gereken bir ırktan güçlüdür.[signature][hline]iyi kötü çirkin [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 22 Temmuz 2004 10:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 said: BiTcH_oFBaT, 22 Temmuz 2004 10:24 tarihinde demiş ki: bu arada bishop u gördm fragmanda şok geçirdm bi Kendisi Charles Bishop Weyland olup Weyland-Yutani firmasının kurucu üyesidir. Film 21. yüzyıl başında geçiyor, yani Alien serisindeki "Bishop" robotlarından diil, kanlı canlı Charles Weyland kendileri. said: Bonecrusher, 22 Temmuz 2004 10:42 tarihinde demiş ki: ... alien 4 filminin başında, birini feda ederek hapisten kaçma olayına dayanarak "alienlar predatorden daha zeki" diyorsan, bir daha düşün lütfen... Özgürlüğe giden yolda herşey mübahtır. :D[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Bu arada inşallah değişir, official sitede Türkiye release date'i: 12.Kasım.2004 olarak gözüküyor. Alien vs. Predator Official Site[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Who ever wins we lose :) Süper bulmuş arkadaşlar.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 trailer süper olmuş ama o teenage tipler necidir anlamış değilim. önceki filmlerde komando takımları, lapd veteranları, uzay gemisi mürettabatı, space marine'ler filan başedemiyordu, bunlar o su tabancalarıyla ne yapabilir anlamadım.. :) lance henriksen'in dönüşü süper olmuş. diğer tipler teenage slasher havası vermiş filme hoşuma gitmedi. şöyle oturaklı babayiğit göremedim hiç. sarışın bayanın saç modeli süper ama, oni'deki konoko'yu anımsattı.. :-p ha bu arada fosur fosur trailer çekmek de süper bişimiş ehe[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 4 5 6 7 Sonraki 2.sayfa (Toplam 8 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Zone Vizyon alien vs predator the movie × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Öne çıkan mesajlar