AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 yemin ediyorum her gün şu kadın programlarının evdeki kadınları trollemesinden bıktım. lanet olasi şişman doktorun teki çıkıp diet tavsiyesi, sağlıklı besin tavsiyesi vesaire veriyor ve doktor adı altında her söylediğine inanan kişileri resmen zehirliyor . evde olsun dşarda olsun, geçen gün doktor cıktı televizyona, şu zararlıymış, bu kanser yaparmış mevzusundan cidden bıktım ya. insan huzurla yemek yiyemez mi arkadaş, sokakta görsem dövücem artık o raddeye geldim. her gün ayrı bir kanal, hepsi şu zararlı, bu yararlı. kanserden korunun aids e füze kalkanı oluşturun. ceviz beyine benzer , hıyar ske benzer bıktım ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 yolla panpa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 dinleme, okuma? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 birde bunların burçları var bu hafta aslanlar traş olmasın nedirmkya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 seninde işin zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 abi iş falan bul. ben de epeydir evdeyim, artık ev hastalıkları belirdi, ruh sağlığım bozulmak üzere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 anneyi sabah programlarından uzaklaştır. gece laptoptan dizi izlemeye alıştır. sabaha karşı yatsın, akşam uyansın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 nası dinlemeyim ya , mümkün mü? ya okula gidiyorum, kalan zamanlarda beni tüketmeye yetiyor ya. 1 bardak kola içemez oldum huzurla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 şişko muymuş? şişko musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Şu evlilik programlarını da sabaha çekseler, görmesem akşam eve gelince... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 televizyon açıyomusunuz hala lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 şişko da değilim ya. ihtimaller şunlar bunlar. light ürünler beyinde bilmem ne yapıyor demiş birisi. onun zırıltısını çekiyorum 5 gündür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 işsizlikten milletin kafayı taktığı şeylere bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Valla ben wow oynarken gürültü olsun diye açıyorum tv yi, mutfağa dijitürk koydum hem kadın programlarından ve dizilerden kaçıyorum hem balkonda sigara içebiliyorum, mutluyum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=JHy3ZhY9VKs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Kafayı attıktan sonra, Mutlu Mutlu bağa bir şey oluyor diye ortalıkta dolanma da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 beyler bişi diyim mi istemediğiniz şeylere karşı hayatınızı izole edebiliyosunuz hür iradenizle saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 istediğin kadar izole et, dışarıda diğer muhattap olmak zorunda kalacağın insanların onu izlediğini, en azından izleme potansiyeli olduğunu biliyorsun. Kendin üst zeka sınırlarında duruyorken, diğer tüm insanlar her geçen gün biraz daha aptallaşıyor ve bunu durdurmak için hiçbirşey yapamıyorsun, düşünsene. bunu biliyor olmak bile başlı başına intihar sebebi değil mi? Haydi... Durma... Zorlamanın bir anlamı yok, sen de istiyorsun bunu biliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 AtlaraFisildayan said: cama kafa aticam http://i.imgur.com/MJOnC.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 herkes kendi gövdesi üzerinde durandan sorumlu. bedavadan komedi işte daha ne istiyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=a68bZWzXUIE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Televizyona at kafayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 evde oturmayın, kahveye gidin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar