Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Vodafone iphone 5 mi galaxy s3 mü?

Cacik

Öne çıkan mesajlar

di said:

Komisyon aliyorum haci, ondan. dsf

Ya pesinde oldugum bisey, tablet telefon olayina itiraz da etmiyorum ama mantikli degil. Yolda sokakta tabletle telefonda konusucam diye tablet acmak garip gelir bana.

haci dedigim sey su onceki posttada soyledim bluetooth kulaklik ve kol saatiyle yapican o isi iste ben gun icinde tum aramalarimi ve mesajlasmalarimi tabletime bagli bluetooth la yapiyorum tableti cok gerekmedikce cikarmiyorum bile tum gelen cagrilarimi kol saatimin minik ekraninda gorup kulakligin dugmesiyle cevapliyorum.rehberimede kol saatinden ulasiyorum ariyorum falan.

kullandigim saatte bu
http://www.sonymobile.com/global-en/products/accessories/liveview/
Sosyal ağlarda paylaş

Aksine bluetooth sürekli bir yayın yapıyor telefon bağlantı aralarında yayın yapıyor. Miktar olarak az da olsa sürekli olarak yayına hem de tam beynine maruz kalıyorsun.
http://www.youtube.com/watch?v=nOeODlHlkCk
Bende aynı cihazın antensizi var ve rakamlar benzer. Ama en bi radyasyonu evdeki telsiz telefonlar yapıyor ve elbette wireless modemin 1-1.5 metre çevresi felaket.
Sosyal ağlarda paylaş

abi alışıosun gayet ya evet biraz büyük ama kullandıkça o büyüklük dezavantaj değil tam tersi olmaya başlıo-muş. bende yeni yeni alışıorum.

ip5 de hoş alet aldım baktım arkadaşta gayet iyi.

Iphone artık bir alışkanlık oldu kullanımı çok rahat bir kez alışınca insan bırakası gelmio ben en azından öle düşünüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu tartışmaya açık bir konu önemli olan senin ne istediğin..

S3 ekranı büyük gelebilir.

Android karışık gelebilir.

Dediğin gibi i5 uzun süre sonra da fiyatında değişmez olmaz satarken sıkıntı yaşamazsın.

Ios kullanımı daha kolay ve rahattır.

Android özelleştirilebilinir.

İkisini de eline al, incele hangisini beğenirsen onu seç sonuçta ikisi de iyi telefondur ve seni uzun süre idare eder. Bu arada ben geçen seneye kadar iphone 2g kullanıyordum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...