di Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Bu arada samsung kotu cidden ya, akillanamadilar gitti telefon konusunda. Nexus 7 aldim ben en son, Android cihaz boyle oluyomus demek ki dedirtti. Sonraki telefonum Nexus 4 olacak muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 di said: Komisyon aliyorum haci, ondan. dsf Ya pesinde oldugum bisey, tablet telefon olayina itiraz da etmiyorum ama mantikli degil. Yolda sokakta tabletle telefonda konusucam diye tablet acmak garip gelir bana. haci dedigim sey su onceki posttada soyledim bluetooth kulaklik ve kol saatiyle yapican o isi iste ben gun icinde tum aramalarimi ve mesajlasmalarimi tabletime bagli bluetooth la yapiyorum tableti cok gerekmedikce cikarmiyorum bile tum gelen cagrilarimi kol saatimin minik ekraninda gorup kulakligin dugmesiyle cevapliyorum.rehberimede kol saatinden ulasiyorum ariyorum falan. kullandigim saatte bu http://www.sonymobile.com/global-en/products/accessories/liveview/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Telefon zaten zararlı bişi üstüne birde sürekli kulaklı vs vs radyasyona ne gerek var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 telefon hic tasimaman lazim abi o zaman telin yaydigi radyasyonun onda birini yaymaz bluetooth cihazlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Aksine bluetooth sürekli bir yayın yapıyor telefon bağlantı aralarında yayın yapıyor. Miktar olarak az da olsa sürekli olarak yayına hem de tam beynine maruz kalıyorsun. http://www.youtube.com/watch?v=nOeODlHlkCk Bende aynı cihazın antensizi var ve rakamlar benzer. Ama en bi radyasyonu evdeki telsiz telefonlar yapıyor ve elbette wireless modemin 1-1.5 metre çevresi felaket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 kafama degmiyoki abi kulakligim kablolu bluetooth samsung hm 1500 telide degdirmiyorum kafama. bunlari kullanmayanlar telefonu veya normal bluetooth kullananlar daha cok maruz kalmiyomu radyasyona ozaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Konu onların kalmaması degil senin kalıyor olman. Ha ister kullan ister kullanma ben uyardım sadece elçiye zeval olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 s3 iyidir candır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 pm olucaktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 abi yapmayın ya artislik uğruna iphone5e para vermeyin yazıktır günahtır. s3 düşünüyorsan xperia s e de bak derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Note2>ip5>s3 olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 ip5 çok çirkin tip olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 note 2 iphone'a çok rahat tecavüz eder bence, ağlar içine kapanır iphone5. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Iphonea ne anlamda tecavüz eder açıklasana bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 cüsse bakımından, kaslı alet. http://media.screened.com/uploads/0/4570/518401-adebisi.jpeg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Telefon değil bi kere o yüzden karşılaştırmak doğru değil iki cihazı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 abi alışıosun gayet ya evet biraz büyük ama kullandıkça o büyüklük dezavantaj değil tam tersi olmaya başlıo-muş. bende yeni yeni alışıorum. ip5 de hoş alet aldım baktım arkadaşta gayet iyi. Iphone artık bir alışkanlık oldu kullanımı çok rahat bir kez alışınca insan bırakası gelmio ben en azından öle düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Bu tartışmaya açık bir konu önemli olan senin ne istediğin.. S3 ekranı büyük gelebilir. Android karışık gelebilir. Dediğin gibi i5 uzun süre sonra da fiyatında değişmez olmaz satarken sıkıntı yaşamazsın. Ios kullanımı daha kolay ve rahattır. Android özelleştirilebilinir. İkisini de eline al, incele hangisini beğenirsen onu seç sonuçta ikisi de iyi telefondur ve seni uzun süre idare eder. Bu arada ben geçen seneye kadar iphone 2g kullanıyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar