Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aykut Kocaman istifa etti.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
iyi adam, cok hatasi oldu filan ama simdi gitmemeliydi.
okadar sorunlu vakitlerde takimi birakmadi, ama bu son gelen sorunlarla bas etmeye artik guc bulamadi heralde.
bu arada yonetimde kabul etmemis istifayi ama aykut herkesin onunde verdigi sozden biraz zor doner.
Mesaj tarihi:
hatalı karar bence, herkes çok yüklendi aykut'a ama ben beğeniyorum, seviyorum da. sanki bekliyordu aykut bugünü, ligin arası, son maçı, vs bunların nasıl gideceğini bekliyordu baya katlanamaz hale falan gelmişti bence. yazık oldu, aziz yıldırımın da istifasını istiyorlar şimdi ben onu da istemiyorum, aziz yıldırımın bu klube kattıklarının haddi hesabı yok, onun gibi başkan da yok gelmedi yani.
Mesaj tarihi:
Katzee said:

hatalı karar bence, herkes çok yüklendi aykut'a ama ben beğeniyorum, seviyorum da. sanki bekliyordu aykut bugünü, ligin arası, son maçı, vs bunların nasıl gideceğini bekliyordu baya katlanamaz hale falan gelmişti bence. yazık oldu, aziz yıldırımın da istifasını istiyorlar şimdi ben onu da istemiyorum, aziz yıldırımın bu klube kattıklarının haddi hesabı yok, onun gibi başkan da yok gelmedi yani.
Mesaj tarihi:
istemeyen gider. istenmeyen gönderilir. olmuş olayın üzerinden spekülasyon yapıp zaman harcamaya gerek yok. bye.

ek: ha bu demek değil ki isteyen istediği atı koştursun. alınan kararların sonucu olumlu olmazsa elbet birileri öder bedelini.
Mesaj tarihi:
aykutun gitmesi iyi oldu bence mevcut kadroyu iyi yonetemiyordu ztn alex mevzusunda sorumsuzca davranip oyuncuyu taraftara ragmen gonderilmesini sagladi simdi yeni ve takima heyecan getiricek bir teknik direktorle tola devam etmek gerek iyi bir kondiayon ve isabetli sut atan fener ligi ve uefayi zirveler
Mesaj tarihi:
Yagiz9304 said:

Aziz başkanım sesimizi duy, alma Aykutumuzu elimizden :( arkadaşlar, Aykut hocanın evi nerede bilen var mı? En yakın Fenerium'dan bir forma alıp koşa koşa gideceğim...

http://www.performansreklam.com.tr/FileUpload/bs19584/UrunResim/6703035.jpg
  • Yeni Oluştur...