Odeon Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 iyi adam, cok hatasi oldu filan ama simdi gitmemeliydi. okadar sorunlu vakitlerde takimi birakmadi, ama bu son gelen sorunlarla bas etmeye artik guc bulamadi heralde. bu arada yonetimde kabul etmemis istifayi ama aykut herkesin onunde verdigi sozden biraz zor doner. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeph Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 rıdvan gelir mi ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katzee Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 hatalı karar bence, herkes çok yüklendi aykut'a ama ben beğeniyorum, seviyorum da. sanki bekliyordu aykut bugünü, ligin arası, son maçı, vs bunların nasıl gideceğini bekliyordu baya katlanamaz hale falan gelmişti bence. yazık oldu, aziz yıldırımın da istifasını istiyorlar şimdi ben onu da istemiyorum, aziz yıldırımın bu klube kattıklarının haddi hesabı yok, onun gibi başkan da yok gelmedi yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Yılmaz Vural ilaç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 aziz önündeki kalkanı kaybetmek istemiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fabulosoguy Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 arabayla tur atıcaz birazdan .. o derece mutluyum ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 aykutun istifası fenerbahceyi 7 yıl geri götürür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Aziz Yildirim buradayken Aykut Kocamanin birakmasi yersiz oldu. Neyse, hayirlisi olsun. Yazarim sonra uzun uzun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fabulosoguy Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 zico zamanına diyosun ? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Katzee said: hatalı karar bence, herkes çok yüklendi aykut'a ama ben beğeniyorum, seviyorum da. sanki bekliyordu aykut bugünü, ligin arası, son maçı, vs bunların nasıl gideceğini bekliyordu baya katlanamaz hale falan gelmişti bence. yazık oldu, aziz yıldırımın da istifasını istiyorlar şimdi ben onu da istemiyorum, aziz yıldırımın bu klube kattıklarının haddi hesabı yok, onun gibi başkan da yok gelmedi yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Yönetim kabul etmemiş istifasını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Simdi Eternal diyecek ki Aykut isifa etmese Messi Diego Silva Ibrahimovic defans 4 lusiyle cikacaktik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 olm gün doğdu gün.. Yılmaz Vural geliyor. 4-4-2 GOL SHOW. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 aykutun istifası çok döviz kaybettirecek ülkeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Ümit Özat gelsin teknik direktör olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 uefadan elenicek, ulke puanina zarar, cok ayip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 istemeyen gider. istenmeyen gönderilir. olmuş olayın üzerinden spekülasyon yapıp zaman harcamaya gerek yok. bye. ek: ha bu demek değil ki isteyen istediği atı koştursun. alınan kararların sonucu olumlu olmazsa elbet birileri öder bedelini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 aziz yıldırım kabul etmesin istifayı pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ravnos Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 aykut iyiydi ya niye gidiyoki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 ne kadar istifa etti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yagiz9304 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Aziz başkanım sesimizi duy, alma Aykutumuzu elimizden :( arkadaşlar, Aykut hocanın evi nerede bilen var mı? En yakın Fenerium'dan bir forma alıp koşa koşa gideceğim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 aykutun gitmesi iyi oldu bence mevcut kadroyu iyi yonetemiyordu ztn alex mevzusunda sorumsuzca davranip oyuncuyu taraftara ragmen gonderilmesini sagladi simdi yeni ve takima heyecan getiricek bir teknik direktorle tola devam etmek gerek iyi bir kondiayon ve isabetli sut atan fener ligi ve uefayi zirveler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 azizle zor o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Yagiz9304 said: Aziz başkanım sesimizi duy, alma Aykutumuzu elimizden :( arkadaşlar, Aykut hocanın evi nerede bilen var mı? En yakın Fenerium'dan bir forma alıp koşa koşa gideceğim... http://www.performansreklam.com.tr/FileUpload/bs19584/UrunResim/6703035.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ravnos Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar