Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aykut Kocaman istifa etti.

Odeon

Öne çıkan mesajlar

hatalı karar bence, herkes çok yüklendi aykut'a ama ben beğeniyorum, seviyorum da. sanki bekliyordu aykut bugünü, ligin arası, son maçı, vs bunların nasıl gideceğini bekliyordu baya katlanamaz hale falan gelmişti bence. yazık oldu, aziz yıldırımın da istifasını istiyorlar şimdi ben onu da istemiyorum, aziz yıldırımın bu klube kattıklarının haddi hesabı yok, onun gibi başkan da yok gelmedi yani.
Sosyal ağlarda paylaş

Katzee said:

hatalı karar bence, herkes çok yüklendi aykut'a ama ben beğeniyorum, seviyorum da. sanki bekliyordu aykut bugünü, ligin arası, son maçı, vs bunların nasıl gideceğini bekliyordu baya katlanamaz hale falan gelmişti bence. yazık oldu, aziz yıldırımın da istifasını istiyorlar şimdi ben onu da istemiyorum, aziz yıldırımın bu klube kattıklarının haddi hesabı yok, onun gibi başkan da yok gelmedi yani.
Sosyal ağlarda paylaş

aykutun gitmesi iyi oldu bence mevcut kadroyu iyi yonetemiyordu ztn alex mevzusunda sorumsuzca davranip oyuncuyu taraftara ragmen gonderilmesini sagladi simdi yeni ve takima heyecan getiricek bir teknik direktorle tola devam etmek gerek iyi bir kondiayon ve isabetli sut atan fener ligi ve uefayi zirveler
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...