BeIlow Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Merhabalar. Yılbaşına özel, isteyen arkadaşlara, hediyelik, kendileri için isteyenlere ev yapımı sıcak şarap satıyorum. Tek şişesi 50 TL, çoklu alımlarda indirim yapıyorum. Artı kargo bana ait. İstanbul içinde olanlar elden alabilir, almadan tadınada bakabilirler barımda. Beğenmezlerse ikramım olur sohbet etmiş oluruz :)
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 :)-D işte bu pazar alanında görmek istediğimiz davranış. İyi satışlar.
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Şu işe hep giresim var da tutmuyor ya bir iki denedim sağda solda olmadı =) Migros'ta satılıyor zaten sevilen sıcak şarap diye hazır kaynatıyorsun falan oluyor. Bir glühwein değil tabi =)
BeIlow Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Evet dışarda satılanlar var ama tad farkı var işte. Benim yaptığım taze eşyalardan yapılma, ballı düzgün doluca şarapla yapılmış bir sıcak şarap. Kendime, bara filan yapıyorum isteyenler olursa onlarlada paylaşayım dedim. Zaten pek para kazanmadığım için zevkine yaptığım bir şey birazda bu olay. Bar Taksimde Klan bar.
yav Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 barın nerde + 1 şişe dediğin 1 litre mi 75'lik mi nedir?
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 gelince "slm ben patiden dasaaa" dersem bedava bi bira veriyor musun peki?
BeIlow Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Onu belirtmemişim özür. Şişeler 70 cl dir.
BeIlow Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Buyur gel. Biranı sen sölersin, shotını ben veririm :)
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 gelince geliyorum olm! birisi haritada yer işaret etsin!
BeIlow Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 @coco evet ikinci el. Hepsinin tadına baktım ağzımda dolaştırdım geri tükürdüm. Yasadışı işleri seviyorum yeah
BeIlow Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 İşin geyiği tabi ki o :) alınmaca kırılmaca yapacak bir insan değilim coco :) . Dediğim gibi olay budur isteyenler Taksim de yanıma uğrayabilirler, patiden olduklarını belirtsinler yeter, bardaki uzun elemanım :P . Sohbet falan filan birerde bişiler içeriz :) .
coco Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 zencefil de kullanıyor musun? çok yakıştırırım da sıcak şaraba, o sebep soruyorum.
BeIlow Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Zencefil, vanilya çubuğu, taze potakal, elma falan filan bir sürü şey var. zencefil gerçekten güzel aroma veriyor ve vanilya ile birleşince ısıtırken yaydığı koku muhteşem oluyor açıkçası :)
BeIlow Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Büyük parmak kapı sokakta pandora kitap evi var onun karşısında ki binanın 3. katı Klan bar. Orada sorsan gösterirler zaten.
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 lordum klana alım varmı lordum.
zeper Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 duymamıştım barını daha önce, ekşide çok iyi şeyler yazmışlar,umarım birgün gelmek kısmet olur.Ben zeper patiden diyince shot bedavaydı dimi=) BeIlow said: Büyük parmak kapı sokakta pandora kitap evi var onun karşısında ki binanın 3. katı Klan bar. Orada sorsan gösterirler zaten.
Öne çıkan mesajlar