Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Merhabalar. Yılbaşına özel, isteyen arkadaşlara, hediyelik, kendileri için isteyenlere ev yapımı sıcak şarap satıyorum.

Tek şişesi 50 TL, çoklu alımlarda indirim yapıyorum. Artı kargo bana ait. İstanbul içinde olanlar elden alabilir, almadan tadınada bakabilirler barımda. Beğenmezlerse ikramım olur sohbet etmiş oluruz :)
Mesaj tarihi:
Evet dışarda satılanlar var ama tad farkı var işte. Benim yaptığım taze eşyalardan yapılma, ballı düzgün doluca şarapla yapılmış bir sıcak şarap. Kendime, bara filan yapıyorum isteyenler olursa onlarlada paylaşayım dedim. Zaten pek para kazanmadığım için zevkine yaptığım bir şey birazda bu olay.

Bar Taksimde Klan bar.
Mesaj tarihi:
İşin geyiği tabi ki o :) alınmaca kırılmaca yapacak bir insan değilim coco :) .

Dediğim gibi olay budur isteyenler Taksim de yanıma uğrayabilirler, patiden olduklarını belirtsinler yeter, bardaki uzun elemanım :P . Sohbet falan filan birerde bişiler içeriz :) .
Mesaj tarihi:
Zencefil, vanilya çubuğu, taze potakal, elma falan filan bir sürü şey var. zencefil gerçekten güzel aroma veriyor ve vanilya ile birleşince ısıtırken yaydığı koku muhteşem oluyor açıkçası :)
Mesaj tarihi:
duymamıştım barını daha önce, ekşide çok iyi şeyler yazmışlar,umarım birgün gelmek kısmet olur.Ben zeper patiden diyince shot bedavaydı dimi=)

BeIlow said:

Büyük parmak kapı sokakta pandora kitap evi var onun karşısında ki binanın 3. katı Klan bar. Orada sorsan gösterirler zaten.
  • Yeni Oluştur...