Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paraya tapan kiz ve durumlar durumlar...

Windrest

Öne çıkan mesajlar

Windrest said:

Ben ve kardesim hazir giyim, turizm uzerine calisan cok sukur hali vakti yerinde olan aslen Manisali ama sonradan cakma İzmirli olan bir aileyiz. Turizm isine ben bakarken daha cok kardesim tekstil ve giyim ayagini goturuyor. Turizm dedigim de Ege ve Akdenizde butik otellerimiz var. Ailece İzmirde yerlesik olsak da bir ayagimiz da hep İstanbulda. Onun disinda araba meraklisi bir adamim ve babamdan da bolca firca yerim bu yuzden:p (bunlari anlatiyorum, olayla ilgili cunku) ama gosteristen cilgin gibi nefret ediyorum. Garajda bir Q7 var izmirde cikarip kullandigim bir de daha cok İstanbulda tuttugum f430 spiderim var.. Neyse. Bir de gunluk kullandigim emektar 2010 golfum var.

bu ne olm?!?!
Sosyal ağlarda paylaş

Sequo said:

hamsilipilav said:

ahah sakin ol sonradan görme kardeş

Reis o lafı söylemek için önceden görmek gerekiyor? Gördün mü? Hayır eeee?

gördün mü derken hani senin banka hesabındaki tüm paraları döküp de adımını atamayacağın bir hayatım var açıkçası ve senin gibileri de her zaman hayvanat bahçesindeki şempanzeler gibi izleriz. zaman değişir kapital el değiştirir ama mavi kan değişmez kardeş
Sosyal ağlarda paylaş

moriarty said:

abi niye büyüttünüz bu kadar? adamın sizin düşündüğünüz gibi bi niyeti yoktu ki. patinaj bölümünde falan gayet biliyoduk adamı hiç bi artislikte yapmıyodu

küçük bi espriye ne kompleks karıştırdınız arkadaş

Yine diyorum beni bilen ve niyetimi bilen biliyorum. İlk defa bir konuda birini trollemek istedim yanlız ne kadar çok laf sokmak isteyen varmış.

Beyler yukarıda paylaşılmış resimlerin hepsi zamanında "kanıtla" tarzı mesajdan sonra kanıtlandı.

Gösteriş değil bu. Ya yanlız şu var aman gösteriş yapmayacağım ayağına araçları saklayacak da değilim.
Sosyal ağlarda paylaş

hamsilipilav said:

Sequo said:

hamsilipilav said:

gördün mü derken hani senin banka hesabındaki tüm paraları döküp de adımını atamayacağın bir hayatım var açıkçası ve senin gibileri de her zaman hayvanat bahçesindeki şempanzeler gibi izleriz. zaman değişir kapital el değiştirir ama mavi kan değişmez kardeş

yani şu lafları etmekte sorun yokta adamın esprisinde mi sorun var bunu anlayamıyorum ben.

2 günlük adam değil ki bunları dediğiniz. uzun zamandır forumda olan patinaj bölümünde takılan keyifli paylaşım yapan bi adam.

thrasty ile alakası yok yani onu söylemeye çalışıyorm
Sosyal ağlarda paylaş

hamsilipilav said:

Sequo said:

hamsilipilav said:

Peki.
Sosyal ağlarda paylaş

ahmedinejad said:

Patinajdaki konu bildigin hava atmak için açılmıştı. Zaten tüm her şeyi yazmış üstüne lafı garajına getirmiş üstüne yaptıgı yarışların videolarını koymuş bir de saygıdeğer alan yetkilisi tarafından korunmuştu. İnsanlar nezaketten pek bir şey demedi ama herkes her seyin farkında.

yoo adam gayet hayvan gibi modifiye yaptırmıştı amerikadan uzman adam getirtip. "türk modifiyesi" değildi yani. ve çok detaylı bi şekilde anlatıyodu bu süreci. kharon ile aralarında bi cinsel gerilim bile yaşanıyodu iki arabadan sağlam anlayan adam olunca ahah.

sonra zorladınız adamı kanıtla la yiyosa falan diye

avukatı değilim sequonun fazla bi muabbetimde yokta bence çok abarttınız onu söylüyorum yani. thrasty ile bir değil bu adam
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...