KuddusiMavra Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Windrest said: Ben ve kardesim hazir giyim, turizm uzerine calisan cok sukur hali vakti yerinde olan aslen Manisali ama sonradan cakma İzmirli olan bir aileyiz. Turizm isine ben bakarken daha cok kardesim tekstil ve giyim ayagini goturuyor. Turizm dedigim de Ege ve Akdenizde butik otellerimiz var. Ailece İzmirde yerlesik olsak da bir ayagimiz da hep İstanbulda. Onun disinda araba meraklisi bir adamim ve babamdan da bolca firca yerim bu yuzden:p (bunlari anlatiyorum, olayla ilgili cunku) ama gosteristen cilgin gibi nefret ediyorum. Garajda bir Q7 var izmirde cikarip kullandigim bir de daha cok İstanbulda tuttugum f430 spiderim var.. Neyse. Bir de gunluk kullandigim emektar 2010 golfum var. bu ne olm?!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Alın teri ile kazandıysan bile bu gösteriş yapmanın etik olduğunu göstermez. Anadolu'da insanlara aldığı maaş bile sorulmazdi zamanında saygıdan. Neyse devir sizin devriniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 abi niye büyüttünüz bu kadar? adamın sizin düşündüğünüz gibi bi niyeti yoktu ki. patinaj bölümünde falan gayet biliyoduk adamı hiç bi artislikte yapmıyodu küçük bi espriye ne kompleks karıştırdınız arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Sequo said: hamsilipilav said: ahah sakin ol sonradan görme kardeş Reis o lafı söylemek için önceden görmek gerekiyor? Gördün mü? Hayır eeee? gördün mü derken hani senin banka hesabındaki tüm paraları döküp de adımını atamayacağın bir hayatım var açıkçası ve senin gibileri de her zaman hayvanat bahçesindeki şempanzeler gibi izleriz. zaman değişir kapital el değiştirir ama mavi kan değişmez kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 küçük bir espiri? ya biz türkçeyi unuttuk ya da harbiden espiri anlayışı değişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 çeto reyiz sen bi dur ortalık zaten karışık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 moriarty said: abi niye büyüttünüz bu kadar? adamın sizin düşündüğünüz gibi bi niyeti yoktu ki. patinaj bölümünde falan gayet biliyoduk adamı hiç bi artislikte yapmıyodu küçük bi espriye ne kompleks karıştırdınız arkadaş Yine diyorum beni bilen ve niyetimi bilen biliyorum. İlk defa bir konuda birini trollemek istedim yanlız ne kadar çok laf sokmak isteyen varmış. Beyler yukarıda paylaşılmış resimlerin hepsi zamanında "kanıtla" tarzı mesajdan sonra kanıtlandı. Gösteriş değil bu. Ya yanlız şu var aman gösteriş yapmayacağım ayağına araçları saklayacak da değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 al hadi buda reyting yapar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 olay paranin nerden geldigi degil de internette ben kazandim allahini seven uzerime kizin facebookunu atsin diyince komik oluyor. o arabalar bende olacak ve paticikte servet dusmanlari ile laf dalasina girme hissiyati hissedicem cumartesi gecesi he gdgfdgh. lanet olsun fakiriz ama. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 kıskandık lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 http://img31.imageshack.us/img31/7647/1344671145199.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 hamsilipilav said: Sequo said: hamsilipilav said: ahah sakin ol sonradan görme kardeş Reis o lafı söylemek için önceden görmek gerekiyor? Gördün mü? Hayır eeee? gördün mü derken hani senin banka hesabındaki tüm paraları döküp de adımını atamayacağın bir hayatım var açıkçası ve senin gibileri de her zaman hayvanat bahçesindeki şempanzeler gibi izleriz. zaman değişir kapital el değiştirir ama mavi kan değişmez kardeş yani şu lafları etmekte sorun yokta adamın esprisinde mi sorun var bunu anlayamıyorum ben. 2 günlük adam değil ki bunları dediğiniz. uzun zamandır forumda olan patinaj bölümünde takılan keyifli paylaşım yapan bi adam. thrasty ile alakası yok yani onu söylemeye çalışıyorm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueDreams Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Spor arabalarına olan düşkünlüğün özetle bazı ezikliklerin dışavurumu olduğunu anlatan bi psikoloji araştırması vardı bulabilirsem buraya koyup hepimizi kurtarıcam arkadaşlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Patinajdaki konu bildigin hava atmak için açılmıştı. Zaten tüm her şeyi yazmış üstüne lafı garajına getirmiş üstüne yaptıgı yarışların videolarını koymuş bir de saygıdeğer alan yetkilisi tarafından korunmuştu. İnsanlar nezaketten pek bir şey demedi ama herkes her seyin farkında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 hamsilipilav said: Sequo said: hamsilipilav said: ahah sakin ol sonradan görme kardeş Reis o lafı söylemek için önceden görmek gerekiyor? Gördün mü? Hayır eeee? gördün mü derken hani senin banka hesabındaki tüm paraları döküp de adımını atamayacağın bir hayatım var açıkçası ve senin gibileri de her zaman hayvanat bahçesindeki şempanzeler gibi izleriz. zaman değişir kapital el değiştirir ama mavi kan değişmez kardeş Peki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 ahahah başlık kıvama gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Beyler Allah inşallah sizede verir. Yapmayın böyle. Üzüyorsunuz beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 beyler flame kasın ben geliyorum bi yemek yicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Senin gibi olacaksam vermesin. Ben böyle mutluyum. Cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 ahmedinejad said: Patinajdaki konu bildigin hava atmak için açılmıştı. Zaten tüm her şeyi yazmış üstüne lafı garajına getirmiş üstüne yaptıgı yarışların videolarını koymuş bir de saygıdeğer alan yetkilisi tarafından korunmuştu. İnsanlar nezaketten pek bir şey demedi ama herkes her seyin farkında. yoo adam gayet hayvan gibi modifiye yaptırmıştı amerikadan uzman adam getirtip. "türk modifiyesi" değildi yani. ve çok detaylı bi şekilde anlatıyodu bu süreci. kharon ile aralarında bi cinsel gerilim bile yaşanıyodu iki arabadan sağlam anlayan adam olunca ahah. sonra zorladınız adamı kanıtla la yiyosa falan diye avukatı değilim sequonun fazla bi muabbetimde yokta bence çok abarttınız onu söylüyorum yani. thrasty ile bir değil bu adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 abi işte sorun bu. atla git tarabya etilere falan. burda laf anlatıyorsun. ferronun hakkini ver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Bi yerlerden bir sinek vızıltısı duyuyorum. Ama es geçiyorum belirteyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 http://i.imgur.com/At2fi.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 He. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Masquerade said: abi işte sorun bu. atla git tarabya etilere falan. burda laf anlatıyorsun. ferronun hakkini ver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar