Marty Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 oha internetten hirbo carpti denirdi, eger durup dururken carpsaydi. ustune gittigi adam parasiyla susturdu zunu. 700tlyi agzina tikti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 İyi de internetteyiz, hani susturdu dediğin şey nedir ki? İnternet lan burası. Pleb köylü kürt diyordu en fazla, ki adam kürt değil onu biliyoruz. Xunn internetteki insanların ne kadar aptal olabileceklerini bilmeyen bi adam değil ama hepimiz gibi gavur sitelerinde başkalarının başından geçen olaylar olarak görüyordu bunları. Herhalde ilk defa bi internet aptalıyla bu kadar yakınlaştı ve yanlışlıkla çarptı herifi böyle sosyal deney ayağına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 xunn la sequo arasında noldu simdi. bi 10 sayfa kadar geri gittim ama bulamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 eh ona bakarsan carpti da diyemeyiz, adam kendisi teklif etti ekran karti vermeyi, sonra kendisi vaz gecti ekran kartini yollamak yerine 0 ekran karti aldi. kendisi icin benzin parasi olacak paraya. bi tarafa oh adam carptim olan sey, obur tarafa cocuk sevindirdim de olabiliyo sdf bi 100 sayfa geri git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Bir nefeste özet geçiyorum. 18+ Sequo araba resmi koydu, ahmet başta olmak üzere bi 5-10 kişi hırbo köylü pleb kürt diye dalga geçti, sequo param çok sizleri satın alırım dedi, ahmet "aa satın alsan ne güzel olur ki" diye sesli düşündü, devamında sequo önce ikinci el ekran kartı teklif edip akabinde 700tl lik ekran kartını adama gönderdi "gibi görünüyor". Ahmet pleb köylü kürt demeyi kesti ama banlandı. 68e bi bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 daha da kısası. adam xunn'un cenesini parasıyla satın aldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Peki başka bişey sorucam ben, böyle adamları forumumuzda istiyor muyuz? Yani xunnu isteriz tabi ki, pek bi severiz kendisini de sequo zaten kanunsuzluk yapıyorum ve bu benim hakkım diyerek eksi puanla başlayan bi hırbo. Bide böyle garip garip olaylar para gönderirimler falan. Bana ters geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 bize sorma abi. biz nötrüz. ama xunn ister gibime geliyor. resmen paraya tapan kız eksikti topikte xunn onu tamamladı sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 brit bank önünde gp dağıtanlara benzemiş adam. Yere attığı 3-5k ile fakirleri sevindirip tatmin oluyor ama bankada milyonlarca oldugunu hepimiz biliyoruz. herkeste "lordum pls!" edasıyla takılmış. eğlenceli olsa gerek. benim olsa ben de takılırdım bi kaç gün. eğlenirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 axedice sen de amma yanladın xunn'u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Gizli ilişkimiz var kendisiyle ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 xunn'un sariyer de adresi yok diye biliyorum ama hadi bakalım hayırlısı :P bu arada gercekten paraya tapan kız olmus xunn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 axedice, xunn'un fakir ve gururlu sevgilisi. kaptırınca zengine kücük sirfintisini sinirleri bozuldu sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 sex var bu topicte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequoia Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 axedice kim ya hırbo falan demiş Xunn bebeim saldırırmısın ben yorulamam artık biliyorsun böyle şeylerle senin uğraşman lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pewpew Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 ona da bi işlemci yada geleneksel hindistan yemegi ismarla tamamdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Sequoia said: axedice kim ya hırbo falan demiş Xunn bebeim saldırırmısın ben yorulamam artık biliyorsun böyle şeylerle senin uğraşman lazım. axadice le onun için kavga etmen gerekiyor şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequoia Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Myshkin said: Sequoia said: axedice kim ya hırbo falan demiş Xunn bebeim saldırırmısın ben yorulamam artık biliyorsun böyle şeylerle senin uğraşman lazım. axadice le onun için kavga etmen gerekiyor şimdi Ne kavgası ya 20 tl + 2 malbuş atarım susar gider :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 oo direk ucuza kaçmaya başladın sen de biz de bişi sanmıştık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequoia Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Myshkin said: oo direk ucuza kaçmaya başladın sen de biz de bişi sanmıştık Eeee herkes pahalı değil pırlanta ile tabii ki çakıl taşı aynı parayı etmeyecek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pewpew Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 sequ satin almalı espirileri biz yapalım sen ugrasma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 sen gerçeğini yapabiliyorsun bence tam tersini yap :/ elimizde bir zengin rpsi vardı o da gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Pewpew said: geleneksel hindistan yemegi Ahahahah şuna tav olabilirim evet. Hint restoranında beni hemşerileri zannedip sarılmak için üzerime koşan hintli kardeşlerin hikayesini anlatmıştım ben size dimi sdf Yalnız ahmet ayarını iyi biliyor, şimdi nereye kadar bu hırboyu aşağılamak lazım ki yeni bi laptop aldırabilelim lolz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pewpew Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 abi ugrasma bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 @sexdice Yalnız şuan hırboluk yapan sensin abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar