dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 GodBlessStoya said: 10bin euro falan işte ayda MUAHAHHAHAHHAHAHAHHAH keşke abi. MUAHUSHudhasd senin ağzından allahın kulağına diye bi kalıp var mıydı? ondan işte. @babacum: ya mimar güzel bi kız olabilir mi ya? bekar olsun bi de ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 iç mimar, bi imza yetkisi yok dasaa senin imza yetkin mimarlarla eş mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 olm 117 sayfa ne lan dun 6 sayfaydı naptını zlAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 abi güzel bi imzam var, osmanlı tuğraları gibi duruyor. ama bi taraftan da minimal aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 oku amk, fizbozun adıyla oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 dasaa senin imza projlerde yeterliyse sana da bir iç mimar bulalım? hem onlar daha güzel oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 olur olur. o da olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 nefes alıyor di mi? nefes almazsa olmaz abi. nefes alıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 ben dasaaa'ya makineci kız bulucam. Ama öyle bi varlık yok henüz, ben binada görmedim en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 OHA 117 sayfa nedir hakikaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 x sayfa nedir diye diye 117 sayfa yaptınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 SeaGle said: ben dasaaa'ya makineci kız bulucam. Ama öyle bi varlık yok henüz, ben binada görmedim en azından. abi bi de iki gözü olması lazım http://youtu.be/xOlF3PBH9Xc?t=53s best amount of eyes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 x sayfa nedir diye diye diye 117 sayfa yaptınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 senin mesajla 118 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 118 sayfa nedir yhaa demeye geldim ama oyunmuş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 x sayfa nedir ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 119a az kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Ohaaaa lan fizban utancında adminliği bıraktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 oha 118 sayfa nedir ya.. şaka şaka. şu sequo'nun hesapla login olup yazım hataları düzeltme işi hani mesajdaydı genşler? bi arkadaş için lazım da... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 high-end gaming pc için xunn neler yapardı acaba diye düşündüm bu konunun üstüne,DÜŞÜNCELERİMDEN İRKİLDİM DOSTUM YOO. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 fiz'e ne oldu da gitti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 http://forum.paticik.com/read.php?2,6651464,page=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 sequo aldı işte abi hesap haklarını http://forum.paticik.com/read.php?2,6651464 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 vaperon said: fiz'e ne oldu da gitti? Ne kadar bu forumda emeği de anıları da olsa, bu kadar çatlakla uğraşmaktan bıkmıştır artık. Herkesin işi gücü var sonuçta =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 benim tahminim buralarda deli manyak geyik dönerken kendisi bilgisayar başında görev ve sorumluluk bilinciyle f5 leyerek bir yandan adminlik yaparken bir yandan da içi gittiği için bıraktı. hatta arada "bana da bi kart al be abi be" gibi kendini tutmayıp geyiğin ucundan girdiği bi post var. onu da görünce ben öyle yorumladım çünkü görevi mesajı bırakma mesajında da sadece üye olup yazmaya özledim demiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar