Sequo Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 incdarkness said: kurt muhabbeti serbest mi patide ya la? Ahmet nerdesin adam bana sardı trollermisin şunu :) ahsudhasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Daha uyuyodur o, bi kahvaltı hazırla ona Sequo küçük sürprizler yap. Yatağının yanına küçük anakartlar bırak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Sequo said: incdarkness said: kurt muhabbeti serbest mi patide ya la? Ahmet nerdesin adam bana sardı trollermisin şunu :) ahsudhasd ahmos gitti benimsin sen sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 AHBAHASGTA ahmet gellan kocan çağırıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 KenshinHimura said: AHBAHASGTA ahmet gellan kocan çağırıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 kenshin çok acımasız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Sequo said: Bu arada beyler ben tamamen geyiğine trollüyorum Xunnu Ahmet gerçekten iyi bir arkadaş gönlümden koptuda yaptım. Yeni yıl armağanıdır ona. Şimdi düşündümde kırılır falan ahmet okuyorsan tamamen troll mantıklı yazdım. artık adam sadece parasıyla değil de naifliğiyle de dövüyor.. yapma etme bir insan hem maddi hem manevi olarak zengin olmamalı kaldırmıyor bünye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Sequo said: Akito said: sequoooo adamsın ya. kürtleri hep sevmişimdir zaten. dovlet bohmamiş sekuo kendi köndine bohmiş förrarre olmiş kordeşim. Bitti lan daha bişey almam zorlama kendini :) Yeni şeylerle gelin:D son 5 senedir yani 14 yaşımdan beri dedemle aynı evde yaşıyorduk. öncesini anlatırsam daha iyi olur sanırım. medeniyet göstergesi olarak görürdü baba hızlı trenleri. onların ülkede refahın artacağı, zenginleşeceğimiz bir çağa öncülük edeceğini savunurdu. merak ediyorum halen savunuyor mudur ? pamukova hızlıtren kazasından sonra yani. neden yalnız bırakmak zorundaydılar ki beni. bir hafta öncesine kadar yalnız değildim aslında, dedem vardı. ama o da gitti ardında cenaze borçlarını hatıra bırakarak. hatırladıkça üzüntü veren bu hatıraları unutmak için yardımına ihtiyacım var sequo. oldu mu lan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Topicin sahibine ne oldu peki? Sequo çökmüş direk buralar benim lan diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Akito said: Sequo said: Akito said: sequoooo adamsın ya. kürtleri hep sevmişimdir zaten. dovlet bohmamiş sekuo kendi köndine bohmiş förrarre olmiş kordeşim. Bitti lan daha bişey almam zorlama kendini :) Yeni şeylerle gelin:D son 5 senedir yani 14 yaşımdan beri dedemle aynı evde yaşıyorduk. öncesini anlatırsam daha iyi olur sanırım. medeniyet göstergesi olarak görürdü baba hızlı trenleri. onların ülkede refahın artacağı, zenginleşeceğimiz bir çağa öncülük edeceğini savunurdu. merak ediyorum halen savunuyor mudur ? pamukova hızlıtren kazasından sonra yani. neden yalnız bırakmak zorundaydılar ki beni. bir hafta öncesine kadar yalnız değildim aslında, dedem vardı. ama o da gitti ardında cenaze borçlarını hatıra bırakarak. hatırladıkça üzüntü veren bu hatıraları unutmak için yardımına ihtiyacım var sequo. oldu mu lan ? sonuna da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 moriarty said: Daha uyuyodur o, bi kahvaltı hazırla ona Sequo küçük sürprizler yap. Yatağının yanına küçük anakartlar bırak pico itx, nano itx falan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 adama lort title ı verecektik kurtadam oldu, iyi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katzee Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 700 liralık ekran kartına adamın egosunu şişirdiniz ya helal, tam da görgüsüz sonradan görme bi tip ya, ki ben hala inanmıyorum araçların üçünü yanyana görüp üstlerine de paticik fln yazmadan da inanmaya niyetim yok, hep aynı resimleri videoları paylaşıo adam zaten sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 fizban said: adama lort title ı verecektik kurtadam oldu, iyi mi bana title verirmisin =?= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 title da kapmış ama topic sahibi nerde lan göremedim onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 ad3m said: Topicin sahibine ne oldu peki? Sequo çökmüş direk buralar benim lan diye. son mesaji 2inci sayfada falandir herhalde sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Kurtadam muhabbeti ne la ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 xunn a little bitch title ı geldi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 pron sitesi değil miydi o ya, eskilerden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Koyulan fotodan diyecem ama ciguliyi daha çok andırıyor eleman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Ahahaha oha o mu ? Forgiver da da vardı asdadsfa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 kurtadam terk ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 title yeto olmuş biraz. sonradan görme daha iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 -zengin- olsun direk işte. net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar