roket adam Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 YolunYolcusuXunn said: Roketadam geldigi gibi mail atarım, adres verirsin kargolarım ekran kartını. Öptüm hepinizi hadi. Tamamdır, hadi kolay gelsin. Ben de Moriarty'e senden kargo geldiği gibi bendekini kargolicam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Alsa bile bu kadar hızlı alamaz sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=n7hR1wi2Vkk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 moriarty sen ne yollucaksın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Nako said: Alsa bile bu kadar hızlı alamaz sdfs. ahahha bugün bende bişey var . postunu okuktan sonra baktım kaç sayfa diye , 89 muş o da ahahhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Yalnız o garbıçta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 bu gecenin kazananları 1- Sequo (700 lira harcadı, uykusundan yedi ama en cok puanı aldı) 2- roket adam (cömertlik ornegi olarak eski kartını bagisladı az puan aldı) 3- Xunn (700 liralık kartın sahibi oldu) 4- moriarty (yancılar daima kazanır) fistan ve diğerleri hiç bişey kazanamadı sadece konudan alınan haz artı puan gibi görünsede kaybedilen zaman hanelerine eksi puan olarak yazıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 olum herkes zehir saçarken ben bir gram para beklentisi olmadan adamı savundum yancı dediniz sonra bitchi oldunuz adamın kaybeden benim aslında bi araba falan gelmesi lazımdı bana en az beşiktaş bile benden daha az mağdur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 abi eski kartını bağışlayan xunn talep eden roketadam sen yanlış anlamışsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 yok zincir uzun sen anlamamissin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 kimbilir kaç yetim artı-değeri var lan o ekran kartında -kolektifinsan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Rokette moriarty ye kendininkini bağışladı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Sayfa numarası verin de başlayayım okumaya, neler döndü yahu burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 xunn eski kartını rokete, roket de eski kartını moriarty ye veriyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Biz de anca hesabını tutuyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Xunn niye ban yedi orayı kaçırdım ben. Tekrar balonlu oldu filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 kare seklinde verdi adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 4 harfli olduğu için banlandı xunn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Ben niye varım o halde ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Fistan said: xunn eski kartını rokete, roket de eski kartını moriarty ye veriyo olum benim ekran kartım bile yok lan onboard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 lan bi umut garanti kullanıyom dedi adam diye american express kk min numarayı yazdım bi bok olmaz umarım sdgfsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 oooooo amex ooo yolla fistan anakart lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 idare et simdilik eskisiyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Abov, sequo araba gösterdi diye birilerinin suratı asılmış hahahahah. okuyorum konuyu heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 dur daha heyecanli yerlere gelmemissin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar