aquila Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 gorgusuz olsa nolur, adam kazanmis.
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 adam mekanı kapatırım demiş ama ctesi akşamı paticik.com diye bi yerde takılıyor.
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 sen daha resim ciz kirtasiyeden boya yağ falan alisverisi yap adam ferrariye biniyo
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 bi ferrari de ben alayim diyorum 2004 2005 falan
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Fistan said: sen daha resim ciz kirtasiyeden boya yağ falan alisverisi yap adam ferrariye biniyo Benim kalemleri senin köylü şehrinde satmıyorlar hocam üzgünüm. Eskişehirdi yamulmuyorsam, İzmir'den beter. Ferrariye binse kaç yazar, türkçe konusamayıp, rus falan kovalıyodur antalyada.
Sequo Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 PastorOfMuppets said: Fistan said: sen daha resim ciz kirtasiyeden boya yağ falan alisverisi yap adam ferrariye biniyo Benim kalemleri senin köylü şehrinde satmıyorlar hocam üzgünüm. Eskişehirdi yamulmuyorsam, İzmir'den beter. Ferrariye binse kaç yazar, türkçe konusamayıp, rus falan kovalıyodur antalyada. 2 kutu kalem alayımda sus lan :) Vallaha
Cons Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Sequo said: PastorOfMuppets said: Fistan said: sen daha resim ciz kirtasiyeden boya yağ falan alisverisi yap adam ferrariye biniyo Benim kalemleri senin köylü şehrinde satmıyorlar hocam üzgünüm. Eskişehirdi yamulmuyorsam, İzmir'den beter. Ferrariye binse kaç yazar, türkçe konusamayıp, rus falan kovalıyodur antalyada. 2 kutu kalem alayımda sus lan :) Vallaha AHAHHAHAAHHAHAHAAHHA
patatespresi Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 OLM SİGARAYI ONA GÖRE AYARLADIK YA DUR KARABAŞ YAPAYIM.
Sequo Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 PastorOfMuppets said: ALLAH, GELDİ. Gidiyorum lan görüşürüz.
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 FİLMLERDE MAHALLEYE BMW GİRİNCE ARKASINDAN KOŞAN BEBELER GİBİ OLDUK LAN, ADAM GELDİ HÜCUM.
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 PastorOfMuppets said: Fistan said: sen daha resim ciz kirtasiyeden boya yağ falan alisverisi yap adam ferrariye biniyo Benim kalemleri senin köylü şehrinde satmıyorlar hocam üzgünüm. Eskişehirdi yamulmuyorsam, İzmir'den beter. Ferrariye binse kaç yazar, türkçe konusamayıp, rus falan kovalıyodur antalyada.satiliyordur eskisehirde.burda sanatci cok.
Öne çıkan mesajlar