senko Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 etnik kokenden vurcaz artik sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Korax said: öf cok daraldim konuda bi alevlenemedi düğünlerde çalıyormuşsun eheheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 tuylu ceket cok efsaneymis yalniz okumaya varsa gitsin okusun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 bi dakka lan ben kürdüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 rampa hazırsa 2 nolu roketi atesleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Theridone said: Korax said: öf cok daraldim konuda bi alevlenemedi düğünlerde çalıyormuşsun eheheh 3 basamakli paralara fakir dugunlerinde calmiom ama naber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Abi herhangi birşeyin köküne inmemize gerek yok, herif araba fotosu koydu ya. Kesinlikle yavaş yani. Ben araba fotosunu gördüm ve biliyordum yani bariz dogulu, adana kebab kokuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Aluriel said: ya xunna versem aslında elimdekileri o alışkın nasılsa banlenmeye asdfas ahahha bu neymiş merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 arabalar ve kariyer win herturlu, bneim olsa ugrasmaz bende koyardim 3 tane fakirin trolleme cabalarina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 ahah korax da milleti gazlıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 "roket adam" said: 2 nolu roketi sallasa iyi olur aslında şimdi. önce bir ismini sallasın kim olduğunu bileyim sonra dilediğini sallasın =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Korax said: 3 basamakli paralara fakir dugunlerinde calmiom ama naber 4 basamaklı dolaresleri hazırladım. düğünümde çalacaksın! şemameden sonra ray charles'tan güzel bişey çalacaksın sonra izmirli taylan'dan çalacaksın. hepsini bass gitarla yapacaksın! http://3.bp.blogspot.com/-hbeS_VQUfTc/TteOCjBLD4I/AAAAAAAAAD4/p5tYh5iDZVY/s1600/whip.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Korax said: arabalar ve kariyer win herturlu, bneim olsa ugrasmaz bende koyardim 3 tane fakirin trolleme cabalarina Ya yeni troll yada gerçekten işe alsın istiyor adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 nası işe alabilir abi müzisyen adamı. evde mi çaldırıcak yani napıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 beni alsin o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 seni napsın abi adam, kıl herifin tekisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 cok iyi bongo calarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Theridone said: Korax said: 3 basamakli paralara fakir dugunlerinde calmiom ama naber 4 basamaklı dolaresleri hazırladım. düğünümde çalacaksın! şemameden sonra ray charles'tan güzel bişey çalacaksın sonra izmirli taylan'dan çalacaksın. hepsini bass gitarla yapacaksın! http://3.bp.blogspot.com/-hbeS_VQUfTc/TteOCjBLD4I/AAAAAAAAAD4/p5tYh5iDZVY/s1600/whip.jpg fakir dugununde calmam ben, sacacaksan milyor milyor dolarlari sorun yok afgasDG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Aluriel said: nası işe alabilir abi müzisyen adamı. evde mi çaldırıcak yani napıcak Durum sandıgımdan daha vahimmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 ne isi lan, kariyerimin zirvesindeyim calmadigim bi tarkan kaldi daha napiyim sfasgsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 ferrari? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 PastorOfMuppets said: Aluriel said: nası işe alabilir abi müzisyen adamı. evde mi çaldırıcak yani napıcak Durum sandıgımdan daha vahimmiş. ateşle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Aluriel said: seni napsın abi adam, kıl herifin tekisin eyw panpa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 nabtınız lan burada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Masquerade said: PastorOfMuppets said: Aluriel said: nası işe alabilir abi müzisyen adamı. evde mi çaldırıcak yani napıcak Durum sandıgımdan daha vahimmiş. ateşle. yemez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar