Sequo Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Aluriel said: evli barklı adamsın, çocuğun var bi de üstüne. ama gelmişsin sidik yarıştırıyorsun patideki tiplerle şurda. medal.jpg Yok be yarıştırmıyorum yarıştırma yeri burası değil. Haftanın stresini atmak için hafta sonu paticiğe giriyorum bu tür muhabbetlerle saldırı alıp üstümdeki stresi 2 dk de atıyorum ve rahat rahat uyuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 forgiver said: fakirlerle muhattap olmaycaksın işte önce kendi seviylerine indirirler sonra da sıkışık trafikte ferrariyi geçtim diye sevinirler off yarıldım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Metrobüs'te kızları kesebiliyorsun, onlar da seni kesiyor. sdfgsdgh Metrobüs alın abi Ferrari alacağınıza, gerçek görgüsüzlük bu olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 baya rahatsın gerçekten 3 sayfa öncede uyuyordun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 beyler gördünüz trilyonluk arabaları var ama yine strese giriyormus adam haftaiçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Aluriel said: evli barklı adamsın, çocuğun var bi de üstüne. ama gelmişsin sidik yarıştırıyorsun patideki tiplerle şurda. medal.jpg harbi lan. zaten bu olayı çözemiyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 benim pipim daha büyük kavgası bayadır olmuyodu buralarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 bi nebze rahatladık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 mokoko said: benim pipim daha büyük kavgası bayadır olmuyodu buralarda Amerikada yapılan bir araştırmaya göre ferrarisi olanların pipisi küçükmüş lan o yüzden en çok bağıran motora sahip ferrari alıyorlarmış. Arabayı aldığımda bir arkadaş söylemişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 küçük penis çok zalim bir durum gerçekten gerçi şimdi onunda fotosunu çekip koymasın stres atmak için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 bu arada ferrari'si olan adamın paticikte işi ne mesajlarına %100 katılıyorum. çok saçma lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Red said: kendi adına konuş bende var oyuncak ferrari.benzn istasyonundan verdiydiler ne iyi lan! abi metrobüs alsak para biriktirip o güzel olur bak ya. hem para kazanırız, hem de kendimiz de rahat gideriz ya. alıcaksın metrobüsü, bi de rezerve koltuk işaretleyeceksin! ALAAAAAHH! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 şimdi siz ferrari alsanız girmez misiniz paticiğe bi ferrariye satcanız mı forumu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 abi para toplayıp bana verin, bi deneyelim ya. gerçi ben girerdim kesin. BENZİN PARASI VERİN ABİİİ diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 pati adası alacaktık zengin olunca unutmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 aynen ada öncelikli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 adayı napacaksınız, 2 aya kalmaz öldürürsünüz birbirinizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Jaegerjaquez said: şimdi siz ferrari alsanız girmez misiniz paticiğe bi ferrariye satcanız mı forumu :( İşte asıl olay burada güzel bir nokta. Bizim şakirtler ferrariyi ulaşılamaz gördüğü için sahibi olan adamıda Bruce Wayne gibi görüyorlar. Artık hayal alemleri ne kadar genişse bilemiyorum. Paticiğe üye olduğumda sözleşme arasında; "Eğer ferrariniz varsa lütfen forumu terkedin" gibi bir ifade göremediğim gibi normalde patinaj konusunda takılıyorum araçlarla ilgili olduğu için ve araçlara olan yüksek ilgimden ötürü. Ama arkadaşlara bunu anlatamadım. Googleye "ferrari" yazıp görsellere bastıklarında googleye "vay a.k görmemişi ya" diyip alt f4 çekiyorlar sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 adaya ferrari çıkartan olursa kaportasını sökerler bu hırsla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 sequo'ya matama'ya söyleyin abi. adamlar ada alacaklarına gereksiz gereksiz araçlara yatırım yapıyorlar ya. GERÇEK PATİ DEĞİLLER ARKADAŞ!!! müsrüflük yapmayın, ada alın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 lan sanki okudun tüm sözleşmeyi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 googleye dedin ve kaybettin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Sequo said: mokoko said: benim pipim daha büyük kavgası bayadır olmuyodu buralarda Amerikada yapılan bir araştırmaya göre ferrarisi olanların pipisi küçükmüş lan o yüzden en çok bağıran motora sahip ferrari alıyorlarmış. Arabayı aldığımda bir arkadaş söylemişti. Ferrari değil o. Hummer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Akito said: googleye dedin ve kaybettin. Bunuda tartıştık daha önce googleye doğrusu, varsa etrafınızda bir türkçe öğretmeni danışın. Yazarken türkçe olarak okunur öyle ek getirilir. Guugıl demezsin. Birde sana tavsiye birşeyi bildiğini sansanda birisine laf sokacaksan önce bildiğin şeyin doğruluğundan emin olacaksın. Yoksa yanlış şeyi savunup laf sokacakken komik duruma düşme bir daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Sequo said: Jaegerjaquez said: şimdi siz ferrari alsanız girmez misiniz paticiğe bi ferrariye satcanız mı forumu :( İşte asıl olay burada güzel bir nokta. Bizim şakirtler ferrariyi ulaşılamaz gördüğü için sahibi olan adamıda Bruce Wayne gibi görüyorlar. Artık hayal alemleri ne kadar genişse bilemiyorum. Paticiğe üye olduğumda sözleşme arasında; "Eğer ferrariniz varsa lütfen forumu terkedin" gibi bir ifade göremediğim gibi normalde patinaj konusunda takılıyorum araçlarla ilgili olduğu için ve araçlara olan yüksek ilgimden ötürü. Ama arkadaşlara bunu anlatamadım. Googleye "ferrari" yazıp görsellere bastıklarında googleye "vay a.k görmemişi ya" diyip alt f4 çekiyorlar sanırım. abi şakirtin ferrari ile işi ne allaşkına? şakirt parayı kazandımı yardım yapar, insanlara dağıtır falan. allah yolunda harcar her kuruşunu. dünya çapında okul açar. sonra o okulun geliri ile amerikada keyif sürer, kaset doldurur. ne ferrrarisi be! bi de ctrl w yapıyoruz abi. o tab gitsin ama diğer tablar kalsın. alt f4 çok sert. gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar