forgiver Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 moriarty said: hamsilipilav said: Sequo said: hamsilipilav said: ahah sakin ol sonradan görme kardeş Reis o lafı söylemek için önceden görmek gerekiyor? Gördün mü? Hayır eeee? gördün mü derken hani senin banka hesabındaki tüm paraları döküp de adımını atamayacağın bir hayatım var açıkçası ve senin gibileri de her zaman hayvanat bahçesindeki şempanzeler gibi izleriz. zaman değişir kapital el değiştirir ama mavi kan değişmez kardeş yani şu lafları etmekte sorun yokta adamın esprisinde mi sorun var bunu anlayamıyorum ben. 2 günlük adam değil ki bunları dediğiniz. uzun zamandır forumda olan patinaj bölümünde takılan keyifli paylaşım yapan bi adam. thrasty ile alakası yok yani onu söylemeye çalışıyorm o kadar yancılık yapmış bir tur bindirir herhalde msarettiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Of topic kıvamına gelmeye baslamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Sequo said: Masquerade said: abi işte sorun bu. atla git tarabya etilere falan. burda laf anlatıyorsun. ferronun hakkini ver. Vay helal. Böyle işte hacı. O değil de yarın gidip 2 çeyrek alayım belki bizim de bi örümceğimiz olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 forgiver said: moriarty said: hamsilipilav said: Sequo said: hamsilipilav said: ahah sakin ol sonradan görme kardeş Reis o lafı söylemek için önceden görmek gerekiyor? Gördün mü? Hayır eeee? gördün mü derken hani senin banka hesabındaki tüm paraları döküp de adımını atamayacağın bir hayatım var açıkçası ve senin gibileri de her zaman hayvanat bahçesindeki şempanzeler gibi izleriz. zaman değişir kapital el değiştirir ama mavi kan değişmez kardeş yani şu lafları etmekte sorun yokta adamın esprisinde mi sorun var bunu anlayamıyorum ben. 2 günlük adam değil ki bunları dediğiniz. uzun zamandır forumda olan patinaj bölümünde takılan keyifli paylaşım yapan bi adam. thrasty ile alakası yok yani onu söylemeye çalışıyorm o kadar yancılık yapmış bir tur bindirir herhalde msarettiye konunun buna geleceğini biliyordum. şöyle bel altı vurmayın işte abi tanıyıp etmeden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 forgiver said: o kadar yancılık yapmış bir tur bindirir herhalde msarettiye Adam yancılık yapmamış kıskanmamış sadece. Bir tur değil keşke tanısam arkadaşı. Yaşı küçükse güzel bir kardeşim, eşitse dostum büyüksede abim olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 fakirler öldü sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 cezayı officer sikibanoğlu kesmiş dikkat et panpa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 ahah moriarty yancı çıktı lan.sequo adamı gezdir bari. adamın arabasına parasına kimse bişi diyemez de.gelip forumda 3 araba resmi dizip kız gelsin görsün aklı gider.3 ünü dizeyim mekana direk ilkokul kafası.olay gerçekçliğini de yitiriyor yani herhalde şu forumda en nadir yapılan şey maddiyat üzerinden sidik yarıştırmaktır millet döksün ortaya etilerde arsam zekeriyaköyde villam garajda porşum imzalarımıza yazalım koç burssuz 2012 bmw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Masquerade said: Vay helal. Böyle işte hacı. O değil de yarın gidip 2 çeyrek alayım belki bizim de bi örümceğimiz olur. Saptırma niye saptırıyorsun hakkını ver demişsin verdiğimi gösterdim. Uzatmana gerek yok bi kerede tebrik edin ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 çok güzel fatura kestirmişsin tebrik ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 lan çok ayıp ediyosunuz ha neyse yakışmıyo abi size hadi iyi geceler ne diyim daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Red said: ahah moriarty yancı çıktı lan.sequo adamı gezdir bari. adamın arabasına parasına kimse bişi diyemez de.gelip forumda 3 araba resmi dizip kız gelsin görsün aklı gider.3 ünü dizeyim mekana direk ilkokul kafası.olay gerçekçliğini de yitiriyor yani herhalde şu forumda en nadir yapılan şey maddiyat üzerinden sidik yarıştırmaktır millet döksün ortaya etilerde arsam zekeriyaköyde villam garajda porşum imzalarımıza yazalım koç burssuz 2012 bmw Trolling lan o evli barklı adamım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 ceza tabi fatura derken sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 oo evi de var terliyorum arkadaşlar burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Lopeth said: oo evi de var terliyorum arkadaşlar burda Shit çok mu belli ettim. Şaka bi yana beyler sinirlenmeyeceğim niyetimin gerçekten trollemek olduğunu bildiğinize eminim. Bu yüzden attığınız taşları avoid etmeye calışıyorum. Sevgiler saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Sequo said: moriarty said: abi niye büyüttünüz bu kadar? adamın sizin düşündüğünüz gibi bi niyeti yoktu ki. patinaj bölümünde falan gayet biliyoduk adamı hiç bi artislikte yapmıyodu küçük bi espriye ne kompleks karıştırdınız arkadaş Yine diyorum beni bilen ve niyetimi bilen biliyorum. İlk defa bir konuda birini trollemek istedim yanlız ne kadar çok laf sokmak isteyen varmış. Beyler yukarıda paylaşılmış resimlerin hepsi zamanında "kanıtla" tarzı mesajdan sonra kanıtlandı. Gösteriş değil bu. Ya yanlız şu var aman gösteriş yapmayacağım ayağına araçları saklayacak da değilim. valla gördugum kadarıyla su mesajı yazana kadar 1 kisi laf etmis sana euheu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Sequo said: Lopeth said: oo evi de var terliyorum arkadaşlar burda Shit çok mu belli ettim. Şaka bi yana beyler sinirlenmeyeceğim niyetimin gerçekten trollemek olduğunu bildiğinize eminim. sinirlensen nolacak ki siteyi mi hackletçen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 topluluk etkisiyle bir kişiye olan saldırılarda genelde bu etkiyi farkedip objektif bakabilen kişi topluluktan ayrı düştüğü için suçlanıp o da linç ediliyor. ANLIYORUM SENİ MORİARTY. tarafsızım gerçi ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Fistan said: valla gördugum kadarıyla su mesajı yazana kadar 1 kisi laf etmis sana euheu Yahu millet trolleyince problem yok da işin içine araba girince neden sorun oldu anlamadım. İlla fakir edebiyatımı yapayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Fistan said: Sequo said: moriarty said: abi niye büyüttünüz bu kadar? adamın sizin düşündüğünüz gibi bi niyeti yoktu ki. patinaj bölümünde falan gayet biliyoduk adamı hiç bi artislikte yapmıyodu küçük bi espriye ne kompleks karıştırdınız arkadaş Yine diyorum beni bilen ve niyetimi bilen biliyorum. İlk defa bir konuda birini trollemek istedim yanlız ne kadar çok laf sokmak isteyen varmış. Beyler yukarıda paylaşılmış resimlerin hepsi zamanında "kanıtla" tarzı mesajdan sonra kanıtlandı. Gösteriş değil bu. Ya yanlız şu var aman gösteriş yapmayacağım ayağına araçları saklayacak da değilim. valla gördugum kadarıyla su mesajı yazana kadar 1 kisi laf etmis sana euheu AHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Myshkin said: sinirlensen nolacak ki siteyi mi hackletçen Yok be kazdığınız kuyuya düşmeyecem o hesap söyledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 ya bi alienwarecı adam vardı aklıma o geldi lol allah akıl fikir versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueDreams Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Foruma baktım biraz da wowdaki itemleriyle, UO'daki eviyle arazisiyle hava atanlar arabaları görünce rage açmış biraz ayıp olmuş =)) Ama Maserati yanına ferrari alan bir insan dönüp paticik.com da bişeyler ispatlama yarışına giriyorsa bariz yatak odasına yalnız giriyor demektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 fakirlerle muhattap olmaycaksın işte önce kendi seviylerine indirirler sonra da sıkışık trafikte ferrariyi geçtim diye sevinirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar