SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Bende son derece uzuldum bu konu karsısında[signature][hline]Ash nazg durbatuluk,ash nazg gimbatul,ash nazg trakatuluk agh burzum-ishi krimpatul... Ennyn Durin Ultan Moria:Pedo mellon a minno.Im Narvi hain echant:Celebrimmo o Eregion teithnt i thiw hin...
Horrible Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Çok saçma şeyler sölemiş.Heavy metalle sawaş ne alaka ya?tam tersine dinlediğim biçok şarkıda savaş olmasın mesajları verilio.Yıllardır filmlerde satanistler böle şarkı dinler fln şeklinde bir propaganda izlendiği için böle şeyler ortaya atılıo bence alakası yok!Harbi sanki savaştaki adama klasik müzik dinletsen gidip kimseyi öldürmeyecek...Zırvalamış adam.Ne alıp veremedikleri var ki metalle anlayamıorum...[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Bir pati kardesimizin sözüdür...
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Belkı hadnı psycho soylenen sarkılar warya onları bahsetmıstır metal olarak[signature][hline]Ash nazg durbatuluk,ash nazg gimbatul,ash nazg trakatuluk agh burzum-ishi krimpatul... Ennyn Durin Ultan Moria:Pedo mellon a minno.Im Narvi hain echant:Celebrimmo o Eregion teithnt i thiw hin...
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Bu medyanın bir parçası olmanın verdiği gücü kötüye kullanmaya bire bir örnektir.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' [Bu mesaj Ardeth tarafından 15 Kasım 2004 18:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Deli333 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Metallica derken genelleme yapılmış. Zaten ne zaman metale bok atıcak olsalar bildikleri 2 grup var. Metallica ve Iron Maiden. Tahminimce bu adamlar cof, in flames filan dinlese VAHŞET gibisinden bir tepki vericeklerine eminim. Müzik gaz verir doğru. Yalnız neden sadece metaller gaz veriyormuş anlamıyorum. Birisi britney dinler gaza gelir diğeri metallica dinler gaza gelir.
Horrible Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Harbi ya bildikleri iki gup var sora kalkıp metal eleştiri yapıolar ya sinir oluorum.Bi metalica bi iron maiden.Ayrıca Metalica'dan nefret ederim mesela ben hiç öle gaza getirdiğini fln görmedim tam tersine metalicanın bi çok şarkısı çok çok ağır metal olmuo.Hem neden adam uçakla savaşa giderken konsantrasyonunu bozup metal dinlesin ki :P İiice saçmalamışlar...Adam gibi bir iki grup dinleyipte bari yorum yapsalar içim yanmicak[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Bir pati kardesimizin sözüdür...
Head Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 said: karakedi, 15 Kasım 2004 17:01 tarihinde demiş ki: daha neler ya, angel of death nazi kamplarında yahudilere yapılanları anlatan ve buna karsı yapılan bir şarkı. şarkı hakkında bilginiz olmadıgı belli. hatta angel of death savasa karsı cıkan bi sarkıdır bile diyebliriz, netten sozlerini bulup incleyin bi. war ensamble falan olsa anlıcam da ehe angel o death cok alaksasız be : ) ayrıca bombardıman sırasında sarkı falan dinletmez hiç bir devlet hiç bir pilotuna. adamın o daracık kabinde headbang yapmasımı bekleniyor? yoksa bombardıman ucagında gorevli olmak icin psikopat olması mı gerkiyor? bombardıman ucaklarının pilotları sadist, manyak veya psikopat degillerdir, en buyuk stres altında bile kendilerine verilen gorevi yapabilen fizik ve akıl saglıgı olarak ortalamanın cok uzerinde olan kişilerden secilir. ayrıca niye müzik dinletsinler ya? aklınız mantıgınız alıyor mu boyle bişiyi. hele ki "I'm the Antichrist" diye sarkı sozu yazan slayer'ı mı dinletiyorlarmış? adamın gorevi bombasını atıp geri gelmek. off yani bence cidden post atmadan önce bi kaç defa düşünün. nerden uyduruyorsunuz böyle şeyleri anlamam ki. said: Head, 15 Kasım 2004 13:46 tarihinde demiş ki: evet bu arada doğrudur , Amerikanlar bombardıman sırasında pilotlara "Slayer - Angel of Death" dinletirler. ama slayer'in metallica ile , hatta hatta heavy metal ile uzaktan yakından alakası yoktur. [Bu mesaj karakedi tarafından 15 Kasım 2004 17:07 tarihinde değiştirilmiştir] mevzu sözleri anlam içeren değil , şarkının insanda şiddeti çağırışım yapması. anlatamadım sanırım. yoksa ben de biliyorum neyin ne olduğunu , ne olmadığını.[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- they bury me like footsteps in the snow.
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 topiğin linkini email olarak yollayalımda nasıl bir yanlış yaptığını anlasın...[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım -Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ...
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 yolladım zaten ben...[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Şimdi, Can Dündar'ı alıp Manowar ile tanıştırmak lazım. Bu arada ben gazete yazan insanların çoğunun lümpen olduğunu bilirdimde bu derece lümpen bir yazı görmedim hiç. Sadece Metalika'yı biliyolar, ona saldırıyolar. Gidip Cradle of Filth, Mayhem yada Burzum dinletelim bunlara. Adam olsunlar biraz. Alın size gerçekten EVIL gruplar yani Mayhem ve Burzum ; Oystein Arseth'i (Euronymus) geberten Varg Vikernes (Count Grishnackh) hala hapiste mesela haha.Ayrıca adam 3 tane kilise yaktı.Bu arada Oystein'i sıradan bir biçimde öldürmedi vatandaş, viking kamasıyla 2 kere kafasından 18 kerede sırtından bıçakladı, pelt oldu yani adam hehe. Öncesinde Mayhem'in vocal'i Pelle Yngve Ohlin (Dead) intahar etti.Bileklerini kesip kafasını shotgun ile patlattı ve "Excuse for blood" gibi bir not bıraktı. Bunu gören Euronymus adamın fotosunu çekip albüm kapağı yaptı, dead'in anısına Dawn of the black hearts diye iğrenç bir albüm çıkardı.Takibinde kafatasından kolye yaptı ve bütün gruba dağıttı, final olarakta dead'in beynini pişirip yedi. Albüm kapağı geyiğine inanmayanlar için albüm kapağunı koyiim şöyle. tikkat Böyle gruplar varken neden metalika gibi masum gruplara bok atılır bilinmez.[signature][hline]I'm lunatic.
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 =)[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım -Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ...
Head Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 burzum dediğin adam zaten nah , tek kişi[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- they bury me like footsteps in the snow.
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Burzum dedin grup. Ancak bütün enstrumanlarda tek adam var, Varg işte. Hapishaneden 3 albüm çıkarttı herif haha. 2017'de falan çıkıyo hapisten. Çıkar çıkmaz 10 kilise daha yakıp 100 grubun içine daha mıçar[signature][hline]I'm lunatic.
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Bu arada enstrumanlarla değil bilgisayarda şey ediyo. Belirtiim.[signature][hline]I'm lunatic.
Horrible Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 said: Alexi_Septimus, 15 Kasım 2004 18:28 tarihinde demiş ki: Alın size gerçekten EVIL gruplar yani Mayhem ve Burzum ; Oystein Arseth'i (Euronymus) geberten Varg Vikernes (Count Grishnackh) hala hapiste mesela haha.Ayrıca adam 3 tane kilise yaktı.Bu arada Oystein'i sıradan bir biçimde öldürmedi vatandaş, viking kamasıyla 2 kere kafasından 18 kerede sırtından bıçakladı, pelt oldu yani adam hehe. Öncesinde Mayhem'in vocal'i Pelle Yngve Ohlin (Dead) intahar etti.Bileklerini kesip kafasını shotgun ile patlattı ve "Excuse for blood" gibi bir not bıraktı. Bunu gören Euronymus adamın fotosunu çekip albüm kapağı yaptı, dead'in anısına Dawn of the black hearts diye iğrenç bir albüm çıkardı.Takibinde kafatasından kolye yaptı ve bütün gruba dağıttı, final olarakta dead'in beynini pişirip yedi. Albüm kapağı geyiğine inanmayanlar için albüm kapağunı koyiim şöyle. tikkat Böyle gruplar varken neden metalika gibi masum gruplara bok atılır bilinmez. Oha falan oldum...Aşmış gruplardır bunnar sağlığa zararlı yasaklıorum böle şeyler dinlemenizi :) *pati kardeslerine yasaklar*[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Bir pati kardesimizin sözüdür...
Deli333 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 said: Alexi_Septimus, 15 Kasım 2004 18:28 tarihinde demiş ki: Şimdi, Can Dündar'ı alıp Manowar ile tanıştırmak lazım. Bu arada ben gazete yazan insanların çoğunun lümpen olduğunu bilirdimde bu derece lümpen bir yazı görmedim hiç. Sadece Metalika'yı biliyolar, ona saldırıyolar. Gidip Cradle of Filth, Mayhem yada Burzum dinletelim bunlara. Adam olsunlar biraz. Cof un böyle bir vukuatı varmı alexi?[signature][hline]$aban matrix Revolutions Deli333
Bone Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 said: Ardeth, 15 Kasım 2004 18:28 tarihinde demiş ki: yolladım zaten ben... keşke yollamasaydın sonra milliyet'te vs'de alay konusu oluruz "metalci frpci siyah giyen pis satanist paticikler milliyet'e laf ediyor" gibisinden birşeyler. [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 15 Kasım 2004 19:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Adminlerden izin alarak yolladım aklıma olabilecek bir sorun gelmemiştir diye belki. Onlarında dediği gibi kamuya açık bir forum burası ve bence yazılanlar çokta doğru özellikle Kedi'nin yazdıkları. Bence yorum yapmasını becerebilen herkes bunu görecektir.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Horrible Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 iyi olmuş yoladınız... Yarın harbiden çıkıp derler pis patiler fln :P[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Bir pati kardesimizin sözüdür... Öhöm öhöm ben :) Tıklayın bakem...
Bone Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 dergi gazete vs yazarları, frp, pc oyunları, metal gibi konularda ortamı çok boş bulduğundan mıdır nedir, birşeyler sıkıp bunları bilmeyen insanların ilgisini çekmeyi amaçlıyorlar sanıyorum... ama olayın zararını çeken biz oluyoruz, o yazarlar da tersine para kazanıyor... aklıma şu topicler geldi: http://forum.paticik.com/view.php?id=85231 http://forum.paticik.com/view.php?id=8156 http://forum.paticik.com/view.php?id=8162 http://forum.paticik.com/view.php?id=22799 http://forum.paticik.com/view.php?id=8062 http://forum.paticik.com/view.php?id=8054 http://forum.paticik.com/view.php?id=44946
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 ben de 3. sayfada belirttiğim gibi yollamıştım linki..bakalım cevap gelecek mi..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum
Horrible Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Ya tmm Frp bazen şnsanların günlük yaşamlarını etkileyebilir bu yüzden çok kaptırmamak lazım ama frp yüzünden yok intihar etti fln çok saçma geliyor...O ztn kişinin kendisinde olan bir şeydir başka nedenlerden dolayı intihar ettiği yüzde yüzdür...Gazetecilerin bilmedikleri oyunlar hakkında yorum yapmaları çok yanlış.Merak ediorum bunları yazanlar hayatlarında bir kez frp tarzı oyun oynamışlarmıdır..Ama tabii kide oyunla gerçek yaşamı karıştırmamak lazım..[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Bir pati kardesimizin sözüdür... Öhöm Öhöm ben :)
wildpervert Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 ya yurtta muhbabbet falan oluyodu yan odadan bi eleman metal dinledimi gördü "SEN SATANİST MİSİN" dedi.. daha ne diyim, nası bi yerleştiryse insalara.. bide can dündar gibi insanların bunu birasdaha normalleştirmesi gerekirken oda ayrı bi yerden vurmuş..[signature][hline]Boo
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 - sen satanist misin? - gelin bakireyi bulduk.[signature][hline]a soulful song, that would not stay.
Öne çıkan mesajlar