Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL 17. Hafta: Trabzonspor - Galatasaray (23.12.2012 / 19.00)

kavurma

Öne çıkan mesajlar

http://im.cdn.md/img/logo/buyuk/4.gif http://im.cdn.md/img/logo/buyuk/1.gif

Hakem : Yunus Yıldırım

1,70 iyiymiş.

İlk yarının son ve en önemli karşılaşması, Galatasaray kazanırsa önemli bir 3 puanı cebine koyarak ilk yarıyı en kârlı kapatan ekip olacak. Bordo mavililer ise evlerinde kaybetmek istemiyorlar. Benim tahminim bol gollü bir karşlışma olacağı yönündedir. Umarım Beşiktaş'ın hakkı yenmez.
Sosyal ağlarda paylaş

totemler akışmiş :D

ya trabzon iyi kadro kurdu da, iyi takım olmadi sanki, böyle takım savunmasinda sorun yasiyor gibiler, ileri ucu da etkili ama hafif bir kazmalıklari var.

ilk 15dk gol atarsa gs 3-0 falan olur
ilk yari 0-0 biterse 1-1 2-1 gibi bir sonuc bekliyorum.

macin kalitesni ilk 15-20dk belirler tahminmce, golsüz gecilrse cok bayik mac izleriz
Sosyal ağlarda paylaş

trabzon beş para etmez bir takım, tamamen şansa gol atıp şansa puan alıyorlar ...

hele dün eskişehir'ee acıdım resmen. Gerçi kabul etmek gerek ki hayatımda gördüğüm en iyi kaleci performanslarından biri dün yaşandı. Onur mükemmel oynadı, en az 5 çok net pozisyonu çıkardı. Maçta kaleci faktörü konuştu resmen
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:

trabzon beş para etmez bir takım, tamamen şansa gol atıp şansa puan alıyorlar ...

hele dün eskişehir'ee acıdım resmen. Gerçi kabul etmek gerek ki hayatımda gördüğüm en iyi kaleci performanslarından biri dün yaşandı. Onur mükemmel oynadı, en az 5 çok net pozisyonu çıkardı. Maçta kaleci faktörü konuştu resmen
eskişehir maçında onur hayvan gibi oynadı.sakatlıktan çıktıktan sonra biraz formsuzdu ama bi toparladı tam toparladı

bizede aynı performansı sergilerse bizim kazmalar hayatta gol atamaz
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...