Litminov Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Arkadaşlar öncelikle kendimi tanıtmak isiyorum. Adım Alper, 2 Ocak 1994 doğumluyum. Liseden haziran ayında mezun oldum ve ygs sınavına bu sene tekrar hazırlanmaktayım. Hayattan bir beklentisi ve planı olmayan, sistemin kurbanı olmak istemeyen, monoton yaşama ve tekdüzeliğe hayır diyen bir insanım. Yeri geldiğinde ciddi yeri geldiğinde neşeli tavırlar takınırım. Alaycı bir üslubum hiçbir zaman olmamıştır ve alaycı tavır takınan kişilerden de pek hazzetmem. Aynı şekilde kendini beğenmiş, egoist ve narsist insanlara da alerjim vardır. Sakin ve müşkülpesent biriyim. Gereksiz tartışmaya girmekten ve kışkırtıcı söylemlere cevap vermekten mümkün olduğunca kaçınmaya çalışırım. Hobilerim müzik, video oyunları, seyahat, felsefe, bilim, kitap okumak, teknoloji, kayak (ski, snowboard), RC, belgesel, doğa sporları vs vs kısacası akıl gerektiren herşey.. Boş vakitlerimde bas gitar, genel kültür ve felsefeyle uğraşırım. Kendimi tanıtmak adına daha kapsamlı ve daha çok şey yazardım ancak tanışma faslını kısa tutalım. Bu siteyi çok önceden bir forum sitesinde tartışılırken görmüştüm. Hakkında çok olumlu yorumları vardı. Yaklaşık 2 sene önceydi sanırım. 2 dakika girip çıkmıştım. Genellikle başka bir forum sitesinde takılıyordum ismini vermeyeyim orada da kullanıcı adım aynı.. Konu dışı forumlarında yaş ortalaması düşmeye ve seviye düşmeye başlamıştı. Şu an çocuk parkı oldu diyebilirim. Diğer bölümlerinde ise fanboyluk hat safhada hep ve her konuda fütursuzca tartışmalar ve gerilimler eksik olmamaya başladığı an yani şu an forumu bırakma kararı aldım ve internette araştırırken paticik aklıma geldi. Forumu sadece yarım saat dolaştım gerçekten çok kültürlü, espiritüel, yeri geldiğinde lakayıt, yeri geldiğinde ciddi bir üslubu olan, entellektüel bir ortamı var. Aradığım her konunun açılmış bir tartışma ortamı var ve gerek siyaset, gerek geyik, gerekse felfese olsun her telden caz olması çok hoşuma gitti. Şimdilik söyleyeceklerim bu kadar herkese iyi forumlar.. :) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 İsmin Alper olmayacaktı. Yine de hoşgeldin. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 hoşgeldin güzel insan. genel kültürle nasıl uğraşıyorsun onu merak ettim ben? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 sistem seni çok güzel becericek alper. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 hoş Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 herkese laf atma len. hoş geldin, güzel bir giriş olmuş. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Litminov said: Alaycı bir üslubum hiçbir zaman olmamıştır ve alaycı tavır takınan kişilerden de pek hazzetmem. Aynı şekilde kendini beğenmiş, egoist ve narsist insanlara da alerjim vardır. hosgeldin alper. de biraz yanlis gelmissin sanki. biz burda alayci tavir takinmayanlari klavyenin kablosuyla boguyoruz. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Litminov said: tanışma faslını kısa tutalım. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Marty said: Litminov said: Alaycı bir üslubum hiçbir zaman olmamıştır ve alaycı tavır takınan kişilerden de pek hazzetmem. Aynı şekilde kendini beğenmiş, egoist ve narsist insanlara da alerjim vardır. hosgeldin alper. de biraz yanlis gelmissin sanki. biz burda alayci tavir takinmayanlari klavyenin kablosuyla boguyoruz. kablolu klavyemi kaldı lan salak! ahahahahhaa ooh wait. adam haklı oldu ama bu alaycı mesajımla. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 hoşgedin kendinin virali olmuş Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 donanımhaberde takılıyomuşsun. genel kültürünü konu dışına borçlusun sanırım, felsefen lens mi ? hg Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 yeni gelenlere hızlı bi ısıtma çekme kısmı çok güzel ya. hemen sert bi taşlama hemen güzel bi karşılama Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 İşte bunu sevdim ya herkes çok orijinal.. Tavırlar, üsluplar herkesin kendine özgü.. Yorumlar hem güldürücü hem de bir o kadar düşündürücü.. :D Sahte, yapmacık ve çocukça tavırlar yok hiç kimsede.. Hepinizin yorumlarını teker teker okurken ayrı bir gülümseme oluştu bende.. :) Alaycı tavırdan kastım karşısındakini küçük düşürme, kendi düşüncesini karşısındakine benimsetme, karşı çıkanlara laf sokma çabaları vs kısacası ergen tripleri işte.. Genel kültürle uğraşmak saçma olmuş. :) demek istediğim yeni şeyler öğrenmeyi seviyorum. Hangi konuda olursa olsun.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 hoşgeldin Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 chetintash Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 bizde bu yaşlardayken gelmiştik buralara büyüdük adam olduk şimdi. güzeldir buralar. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 yakında şu kibarlık kalmayacak ya.. sonra işu mesajlara bakıp "ay ne kibarmış" diyeceğiz Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 bi aralar yine liseli biri vardı garbage dışı yazmayan, deli gibi dalga geçilen kimdi o ? büyüdü mü artık ? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 hoşgeldin. hoşbulduk demezsen arar bulurum seni. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Hoş bulunmasak da hoş bulduk.. :D Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 aha şimdiden tribe girdi. olm bozma lan moralini hemen. sevdik seni ondan birşeyler yazıyor millet. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 alper sen donanım habercisin ya... bozuk moral iyidir hayal kırıklığı olmaz Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Aslında çok eskiden Merlinin Kazanı'nda takılıyordum. Orası da aynen böyle bir yerdi eskiden; daha sonra forumun demirbaşları ayrılıp, forum popülerleşmeye başlayınca yerle bir olması da bir o kadar çabuk oldu. Daha sonra Donanım Haber'i buldum orası da anlattığım gibi aynı duruma gelince çareyi buraya sığınmakta buldum. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 forum tarihinde soyle giris metni yoktur muhtemelen. hosgeldin asdfasd Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 94 abav kacın Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.