antiban Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 heh heh hadi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Güzel birleşme ile devlete vergilerde geri adım attırabilecek zam. Bu kadar gelmesi mümkün değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Kaçak sigaraya dadanacak millet, devlet yaptığı %40 la kalır.Millet kaçağa yüklenir abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 9 günüm kaldı şunun şurasında. Sigarayı bırakmış olacağımdan bana komayacak. Hali hazırda günde 1-1.5 paketten 3-4 günde bir pakete kadar düşürmeyi başarmıştım. Bu zamda sağolsun tamamen bırakmamı sağlar. Misss... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 bu konuda çoğu insanın anlamadığı şey şu kullanmayanlar yada durumu iyi olanlar sigara zararlı içmesinler pahalı olsun içen öyle içsin diyor. halbuki sigara kullanan insanların bir çoğu tek lüksümüz bu var en ucuz bizi mutlu eden şey diye içiyorlar.hadi sigaraya %40 zam yapalım diyenler gibi rahat mutlu hayat yaşamıyor herkes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 sigara yasaklansın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Sir.Enis said: bu konuda çoğu insanın anlamadığı şey şu kullanmayanlar yada durumu iyi olanlar sigara zararlı içmesinler pahalı olsun içen öyle içsin diyor. halbuki sigara kullanan insanların bir çoğu tek lüksümüz bu var en ucuz bizi mutlu eden şey diye içiyorlar.hadi sigaraya %40 zam yapalım diyenler gibi rahat mutlu hayat yaşamıyor herkes. sigara kafası mı bu ? yok lüksmüş fakirlerin umuduymuş.zengin ve elitler daha rahatmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Bu arada sigaranın inanılmaz sıçırtma olayıda efsanedir. Kahve sigara kombosuna dayanan kabızlık yok eauha. Ha bide kilo verdirtir yemekleri hazmetmeden attığından. Az yemek yersin bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Red said: sigara kafası mı bu ? yok lüksmüş fakirlerin umuduymuş. zengin ve elitler daha rahatmış. abartı yaparak konuyu komikleştirmeye gerek yok. biraz insan sosyolojisini araştırırsan mesela gettoların varlığını nedenini düşünürsen anlarsın bu durumu.iyi bişey değil sigara ama insanların ufak şeylerden mutlu olması da kötü değil. ''elitler daha rahatmış'' ne kadar saçma bir cümle farkında mısın ? maddi durumu iyi olan insanlarda sigara kullanabilir ama aynı nedenden kullandıklarını söyleyemezsin. benim bahsettiğim nokta çok ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Sir.Enis said: bu konuda çoğu insanın anlamadığı şey şu kullanmayanlar yada durumu iyi olanlar sigara zararlı içmesinler pahalı olsun içen öyle içsin diyor. halbuki sigara kullanan insanların bir çoğu tek lüksümüz bu var en ucuz bizi mutlu eden şey diye içiyorlar.hadi sigaraya %40 zam yapalım diyenler gibi rahat mutlu hayat yaşamıyor herkes. seçimler ve sonuçlar. başlamasaydınız abi? bana "askerde illa başlarsın" dediler güldüm geçtim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Benzine zam gelmiş bu arada :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 abi gerçekten inanıyomusunuz hükümetin sizin sağlığınızı önemsediğini falan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pewpew Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 hükümet sinsi bir akrep kadını ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Dworgian said: Sir.Enis said: bu konuda çoğu insanın anlamadığı şey şu kullanmayanlar yada durumu iyi olanlar sigara zararlı içmesinler pahalı olsun içen öyle içsin diyor. halbuki sigara kullanan insanların bir çoğu tek lüksümüz bu var en ucuz bizi mutlu eden şey diye içiyorlar.hadi sigaraya %40 zam yapalım diyenler gibi rahat mutlu hayat yaşamıyor herkes. seçimler ve sonuçlar. başlamasaydınız abi? bana "askerde illa başlarsın" dediler güldüm geçtim. bırakmak problem değilki bırakıp neyden mutlu olucak başka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kolektifinsan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 "amacımız sigarayı caydırıcı kılarak insanımızı sigaranın zararlarından korumak" ------------ Ölümünden kısa süre önce Neşet Ertaş'ın rteyle sigara diyaloğu: http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/87593/neset-ertas-recep-tayyip-erdogan-sigara-konusmasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 neşet babaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaliko Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 yav said: neşet babaaa Neset baba ne lan. Sanki yatip kalkip adamin turkulerini dinliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 ne diyim sana şimdi klavye israfı olcak ne desem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 avratı dövmek serbest zaten. karı koca arasına girilmiyor. onun yerine iki dudak arasına giriliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Esnaf said: Absolut said: Hehehe 31inden bırakıyorum o yüzden sorun yok :Pşunu başta 31 ide bırakıyorum diye okudum :S Valla aynen ben de, ne alaka derken senin postta uyandim. 31den sonea sigara mi lazim falan dediydim .... Pardon Abso senle ilgili diil benim kazmaligim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Sir.Enis said: Dworgian said: Sir.Enis said: bu konuda çoğu insanın anlamadığı şey şu kullanmayanlar yada durumu iyi olanlar sigara zararlı içmesinler pahalı olsun içen öyle içsin diyor. halbuki sigara kullanan insanların bir çoğu tek lüksümüz bu var en ucuz bizi mutlu eden şey diye içiyorlar.hadi sigaraya %40 zam yapalım diyenler gibi rahat mutlu hayat yaşamıyor herkes. seçimler ve sonuçlar. başlamasaydınız abi? bana "askerde illa başlarsın" dediler güldüm geçtim. bırakmak problem değilki bırakıp neyden mutlu olucak başka abi şu yoruma inanamıyorum. gerçekten. sigara tek avuntu mu? bu kadar mı aciz durumda sigara içenler. lütfen saçma sapan fakir edebiyatı yapmayın. -"tek mutluluğum bir dal sigara" -"hadi len" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 sadece türkiyede 10larca milyon insan neden sigara içiyordur sence ? bi nedenleri vardır bence herkesin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 sadece sigaradan mutlu oluyorlarsa hakettikleri hayatı yaşıyorlardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 abi işte kaçış ya, bağımlılık olduğunu kabullenememe. adamın sigara dışında avuntusu olmamış. 10 yaşında başlamış her efkarlandığında bi sigara yakmış, harbi kötü gün dostu gibi onun için. saçma tabi ama.. neşet ertaş da ne koymuş ayrıca tayyip'e. helal team.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 ne koymuş abi konuşuolar işte tayyip de sırıtıyo hiç alındığını falan düşünmüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar