Murray Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Kapadokya tatili sırasında Avustralya'lı 70 yaşında bir bayan ile ufak bir muhabbetim olmuştu. Konu sigaraya gelince bana kendi ülkesinde sigaraların Türkiye'den 2-3 kat daha fazla pahalı olduğunu söylemişti. Ne kadar doğrudur bilemem ama İrlanda'da yaklaşık 20 dolar gibi bir fiyata denk geliyor sigara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Absolut said: Sigara gibi direk zararlı birşeye yapılan her türlü uygulamaya destek veriyorum. Hatta aslında devletin direkman yasaklaması lazım sigarayı bence ama malum pazarın büyüklüğünden yapılamıyor. Devlet onu ye bunu yeme şunu iç bunu içme diye ağzımıza verir yakında böyle devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 ben bırakıp araba taksidine gireyim diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 oha bıraktım sigarayı bugün bırakamayanlar düşünsün dsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 sigara icki ile icilir ya, bole cumartesi geceleri falan bira, patates, sigara kombinesi cok iyide gunluk yasamda falan amelelik lan, iskence resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 nargile sigaradan daha zararlı ona %60 yapsınlar. kola dişlerin üstünde 3some yapıyor ona %50 yapsınlar. cips çocukların vücutlarına yağ pompalıyor sağlıklı değil %4o yapsınlar. ama yok, gelişmiş ülkeler sigarayı yasaklıyor biz de zamlandırmalı, yapabilirsek yasaklamalıyız. diğer konulara hiç girmeyelim. yaşaasın gelişmiş ülkeleri taklit etmek. aslında hükümetin herhangi birşeye zam yapmasına çıldırıyorum ondan bu atarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 beyler zammi yapan sirketler, devlet degil. kafaniz mi guzel lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 öyle mi lan ahahah 4 puanlık nispi artışı ne demek bilen var mı acep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Absolut said: Sigara kadar direk zararı kanıtlanan başka ne var ben bilmiyorum. Bu arada %40 diyip %15 falan yaparlarki sevinsin tiryakiler diye :P bilmem mesela hes var, gdo var, tarım ilaçları var çaya fastfoodlara atılan çeşitli kimyasallar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 reyou said: beyler zammi yapan sirketler, devlet degil. kafaniz mi guzel lan said: Sigara üreticileri, 2013 Ocak ayında sigaraya yapılacak 4 puanlık nispi vergi artışını bahane ederek fiyatlarını yüzde 25 ila 40 arasında zam yapmaya hazırlanıyor. aslında her ikisi, madem devlet bindiriyor bizde bindirelim diyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Murray said: Kapadokya tatili sırasında Avustralya'lı 70 yaşında bir bayan ile ufak bir muhabbetim olmuştu. Konu sigaraya gelince bana kendi ülkesinde sigaraların Türkiye'den 2-3 kat daha fazla pahalı olduğunu söylemişti. Ne kadar doğrudur bilemem ama İrlanda'da yaklaşık 20 dolar gibi bir fiyata denk geliyor sigara. insanlarin maaslarini da sorsaydin. sigara sirketleri de gec bile kalmislar. baktilar devlet zam basa basa bi hal oldu. insanlar pes etmedi. pes etmeyi gec, sesleri bile cikmadi. biz de koyalim zammi ne de olsa kimse kalkip boyle zam mi olur diye hesap sormuyo demislerdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Avustralya doları 1.85 TL falan zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Az olmuş abi %40 ne ya. Sigaraya %100 zam yapacak cesaret yok mu bu heriflerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 satışlar düşmüyorsa yüklenmeye devam. fiyatlar düşüp de gelir düşmesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 her zamdan sonra "insanlar nasil olsa birsey demiyor" culuk 1942 lerden beri var ya. yeni bisey degil yani adamlarin buldugu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=ney+ka%C3%A7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 oğğ iyi olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Kaçak sigara satışında %40 artış olur artık. Pkk eroin işinden çıkar artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Bundan sonra ben de devletin başındakiler gibi otlakçı olacağım. Önümüzdeki seneden itibaren tek bir paket bile almayıp sağdan soldan otlanacağım. Gerekirse yurt dışından paket paket alırım ama buradan almam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 ben gecen sene bıraktım abso yane ole apayrı bi tad yasamdan cok ozel tadlar alıyorum felan deilde sabah balgamla uyanmamak huzur arada gene dürtüyo bugun mesela yemekten sonra bi hatırlattı kendinide baskası icmeyince aklıma gelmiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 türk halkı alkol, sigara ve benzin almayı bıraksa bu ülke somaliden beter olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 peynire zeytine ekmeğe koymazlar diyorsun vergiyi, zammı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Devletin kanser tedavisi için harcadığı paralara bakılınca sigaraya daha da çok vergi gelmeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 azcık mantıklı yorumlar yapın ya çok değil azıcık. hürriyet haber altı yorumları kalitesinde paticik mesajı görmek üzüyor vallahi üzüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Litminov said: Bundan sonra ben de devletin başındakiler gibi otlakçı olacağım. Önümüzdeki seneden itibaren tek bir paket bile almayıp sağdan soldan otlanacağım. Gerekirse yurt dışından paket paket alırım ama buradan almam. Yani %40 kaçak sigara artışına dahil olacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar