Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 burnuna sokup içicen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 şimdi bişey diyecemde madalya mı alıyım sonra.. abi harbi merak ettim neymiş bu yöntemler bilinçlenelim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 yakıyorum, oral yollardan içiyorum ben yanlışlık mı yapıyorum bi yerde anal yollardan mı içmek lazım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 anallı orallı konuşmayın ahlaksız insanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 abi biraz önce buna benzer mesajlar (ki içinde benimde mesajım vardı) silindi.konuyu dağıtmayalım,ağzımızla insan gibi içelim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Adabını bilmemde puronun dumanını ciğerlerinize çekmeyin. Ağızda dolaştırın sadece. Tadını dilinle alacaksın. Baya elma, armut gibi yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Birde kahveyle için, güzel oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati919 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 wenzel said: backwoods'un son serileri kaçak geldi sanırsam buraya. sahte her yerdekiler geçen ay böyle değildi. siz nereden alıyorsunuz? backwoods hep kaçak değil mi zaten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Backwoods en güzeli.. Duty free lerde satılıyor... muhtemelen bazı tobacco marketlerde de vardır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 wenzel dashington Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 backwoods fakir purosu lan. nasıl en güzeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 True true... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wenzel Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 asıl herkes tekellerde satılan izinli handelsgold'u met ediyor da denemek lazım bir ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 pontipati919 said: wenzel said: backwoods'un son serileri kaçak geldi sanırsam buraya. sahte her yerdekiler geçen ay böyle değildi. siz nereden alıyorsunuz? backwoods hep kaçak değil mi zaten? kaçakla sahte farklı şeyler =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 sahte olmayabilir de kutusu delinmis fln sa ozelligi kalmaz odun gibi olur freeshop tan alin gonul rahatligiyla icin benim gibi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Backwoodsların Sahteliğini ayırt edebilmek için şöyle birşey okudum: paketteki kesim yeri çizgisinin içinden plasik bir ip geçiyormuş, bu varsa orjinalmiş. Ne kadar doğru bilmiyorum ama bendekilerde var mesela bu. Biraz araştırdım ve soruşturdum, bunlar kaçak geliyor ve Eminönünden -> tekellere dağılıyormuş. Ama Eminönünde nere olduğunu henüz çözemedim, bizim tekelci tahtakale dedi açık adres vermedi eğer çözebilirsem paketi 6-7 TL'ye filan gelicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati919 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Lord_Argos said: Backwoodsların Sahteliğini ayırt edebilmek için şöyle birşey okudum: paketteki kesim yeri çizgisinin içinden plasik bir ip geçiyormuş, bu varsa orjinalmiş. Ne kadar doğru bilmiyorum ama bendekilerde var mesela bu. Biraz araştırdım ve soruşturdum, bunlar kaçak geliyor ve Eminönünden -> tekellere dağılıyormuş. Ama Eminönünde nere olduğunu henüz çözemedim, bizim tekelci tahtakale dedi açık adres vermedi eğer çözebilirsem paketi 6-7 TL'ye filan gelicek. abi bandrol basıyolar, misina da zor iş değildir ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Lord_Argos said: Backwoodsların Sahteliğini ayırt edebilmek için şöyle birşey okudum: paketteki kesim yeri çizgisinin içinden plasik bir ip geçiyormuş, bu varsa orjinalmiş. Ne kadar doğru bilmiyorum ama bendekilerde var mesela bu. Biraz araştırdım ve soruşturdum, bunlar kaçak geliyor ve Eminönünden -> tekellere dağılıyormuş. Ama Eminönünde nere olduğunu henüz çözemedim, bizim tekelci tahtakale dedi açık adres vermedi eğer çözebilirsem paketi 6-7 TL'ye filan gelicek. tekirdağda yazlıkta bi abimiz var senede bi kaç kere istanbula gidip gelir tahtakaleden envai çeşit puro alır torba torba. sorayım bakayım hala alıyorsa adres versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 geçen dandik eski che şimdi ismi rocks olan purolardan aldım. sigarilllo değil yaş puro. işaret parmağından biraz kısa. yarım saat felan yandı. piyasada yok bu boyda puro. coranas sumatra gibi boylardan alıp 3 e bölsem aynı olurmu. hem hesaplı olur. herhangi bir tekelde bulunabilecek ne var piyasada bu şekilde kullanılacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 cofee creme var, iyi değil pek ama rockstan bin kat iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 o kurutulmuş fırınlanmış yaprağı kesilmiş değilmi. sigarillo oluyo yani. normal sarılmış lazım. uzun olacak 3 e bölcem. o sigarillonun normal sigaradan farkı yok. bu arada o içtiğim rocks iyiydi. iyi dediğim içilmeyecek bişey değildi. tek tek jelatinlenmiş büyük 50 li kutuda çıkardı. tane satılıyo 3 liraya verdi. netten bakıyorum büyük puro markalarının hiç o boyda normal yaprak sarımı purosu yok. yarım saat kadar yandı. 6 cm felandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 petit panatella imiş boyu. orta parmağım kadar. 30 lu ve 5 li paketleri var. 30 lu paket 50 tl dedi dağıtıcısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 kafe kriim falan lisede içerdik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar