GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 selam, şu ince purolar var ya 5li paketlerde satılıyor sanırım,hangi markalar iyidir ve ne kadardır fiyatları? nerelerde bulabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 SPORCU ADAMA YAKIŞIYOR MU ? demek için geldim. hediye edeceğinden emin gibiyim aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Yok ya sadece yılbaşında eş dost içmek için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 puroya puro demem puro kalın olmadıkça 20tl tanesi kalın purolar al keyifli keyifli sabaha kadar içersin sigara kullanmayan biriysen zaten o paraya az çeşit var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Backwoods iyi işte ya. Islak puro mis gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 ıslak? kalın? siyah? GAAAAAAAAYYYYYYSSSS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Backwoods a sakın girme kırık falan çıkar çöp olur veya fazla fazla al 1/3ü çöp gibi düşün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 tütün kullanan biri olsam backwoods içerim direkt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Hiç çöp olanına rastlamadım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pewpew Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 backwood un ballısı nı seviyorum ben iyi oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 backwoods un çakmaları var bolca piyasada. onlara dikkat et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 toggie said: Hiç çöp olanına rastlamadım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 same.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Wolas said: 20tl tanesi kalın purolar al keyifli keyifli sabaha kadar içersin you know some shit bro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 vay başımıza bu başlık da mı gelecekti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 çöpden kastım yırtılmış oluyor yırtık yerden koparıyım diyorsun sonrada yaprakları ayrılıyor ziyan oluyor yoksa tat olarak güzel bende ballı olanı seviyorum eğer bayat, kırık ve sahte çıkmazsa. yılbaşında alıcam diyorsun arkadaşlarla keyifli içelim diyorsun ondan riske atma diyorum veya yukarıdada yazdığım gibi fazla al kırılırsa garantisi olsun dahada bişi demiyorum küstüm oynamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 saolun arkadaşlar, biyerde bugün beckwoods gördüm 18 lira dedi 5tanesi için fazla geldi gözüme. Sigara kullanan biri değilim, şu kalın purolardan göremedim hiçbiyerde onlardan almak istiyorum aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Backwoods fiyatlarını yazayım semt semt değişmektedir: Yazın 7 TL ye alıyordum şuanda 10 TL'ye bizim tekel satıyor. Yeşilköy dolaylarında 12 - 14 TL arası. Beyoğlu - Taksimde çoğu tekele gittim 16 - 14 TL arası değişiyor. Beşiktaş meydan da bulamadım 4 farklı tekele girdim. Bu da böyle bir anımdır ama şuanda 10 TL'ye bulabilirsiniz, 18 TL filan tamamen kazıklama çabası. Wolas said: çöpden kastım yırtılmış oluyor yırtık yerden koparıyım diyorsun sonrada yaprakları ayrılıyor ziyan oluyor yoksa tat olarak güzel bende ballı olanı seviyorum eğer bayat, kırık ve sahte çıkmazsa. yılbaşında alıcam diyorsun arkadaşlarla keyifli içelim diyorsun ondan riske atma diyorum veya yukarıdada yazdığım gibi fazla al kırılırsa garantisi olsun dahada bişi demiyorum küstüm oynamıyorum Paketi elinize aldığınızda kırık olup olmadığı belli oluyor. Hafifçe bükün zaten kırıksa rahat bükülür, kırık değilse karşıkoyar. Bu tarz puroları cebinizde taşırsanız kırarsınız (mont, kot ne olursa olsun), ben ne zaman paketiyle taşısam max 2. gün illaki kırılmış buluyorum. Ahşap dört tane girecek kadar puro kutum var ona koyduğum zaman hiçbirşey olmuyor, yetiyorda zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 puro istersen eger cohiba ara ama fiyatini bilmem zira hakiki purodur kanirtabilir, eglencelik diyosan backwoods, cafe creme hatta captain black bile olur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Cuba Cohiba dünyanın en pahalı purolarından biri. Cohiba esplendidos'25 lik 570€ civarıdır, demiş ekşi. Ben de Davidoff'un purolarını merak ediyorum. Edit: Ehh onun da 5'liği 40$ civarındaymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 abi abartmayın ya öyle dünyanın en iyi purosu falan,10liralıkla 100liralık puroyu ayırt edemem yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 evet puroyu uzun süreli yanında taşımak sorun oluyor paketinde taşısan kırıyorsun illaki yada yamuluyor vs.gerçi daha çok arada sırada backwoods tüketmiş biri olarak (sigara içmem) ya hemen açılan paketi tüketeceksin yada iyi bir puro kabı edineceksinde bu meretlerin hangisi makbul çeliğide var ahşabı da değişik plastik/silikon tarzı olanlarıda tavsiyeleriniz?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Ben nargile seven bir insanım mesela ama evde hazırlamak falan çok uğraştırıyor kalk köz koy gel falan dışarda rahat rahat keyifli oluyor ama evde sıkıntı, hani güzel bi fiyat/performans purosu bulursam (anlaadığım kadarıyla beckwoods bu konuda iyi :p) haftada 1-2 böyle viskidir kahvedir iyi gider. Kalın puroları araştırıyorum onlarda da uygun yollu yok galiba :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 romeo y julieta bulabilirsen. cafe creme var bir de, pek çok tekelde satılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 backwoods cok iyi, fazla anlamam purodan ama bunun tadi cidden guzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar