Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

puro konusu

GodBlessStoya

Öne çıkan mesajlar

çöpden kastım yırtılmış oluyor yırtık yerden koparıyım diyorsun sonrada yaprakları ayrılıyor ziyan oluyor yoksa tat olarak güzel bende ballı olanı seviyorum eğer bayat, kırık ve sahte çıkmazsa. yılbaşında alıcam diyorsun arkadaşlarla keyifli içelim diyorsun ondan riske atma diyorum veya yukarıdada yazdığım gibi fazla al kırılırsa garantisi olsun dahada bişi demiyorum küstüm oynamıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

Backwoods fiyatlarını yazayım semt semt değişmektedir:

Yazın 7 TL ye alıyordum şuanda 10 TL'ye bizim tekel satıyor. Yeşilköy dolaylarında 12 - 14 TL arası. Beyoğlu - Taksimde çoğu tekele gittim 16 - 14 TL arası değişiyor. Beşiktaş meydan da bulamadım 4 farklı tekele girdim. Bu da böyle bir anımdır ama şuanda 10 TL'ye bulabilirsiniz, 18 TL filan tamamen kazıklama çabası.

Wolas said:

çöpden kastım yırtılmış oluyor yırtık yerden koparıyım diyorsun sonrada yaprakları ayrılıyor ziyan oluyor yoksa tat olarak güzel bende ballı olanı seviyorum eğer bayat, kırık ve sahte çıkmazsa. yılbaşında alıcam diyorsun arkadaşlarla keyifli içelim diyorsun ondan riske atma diyorum veya yukarıdada yazdığım gibi fazla al kırılırsa garantisi olsun dahada bişi demiyorum küstüm oynamıyorum

Paketi elinize aldığınızda kırık olup olmadığı belli oluyor. Hafifçe bükün zaten kırıksa rahat bükülür, kırık değilse karşıkoyar.

Bu tarz puroları cebinizde taşırsanız kırarsınız (mont, kot ne olursa olsun), ben ne zaman paketiyle taşısam max 2. gün illaki kırılmış buluyorum. Ahşap dört tane girecek kadar puro kutum var ona koyduğum zaman hiçbirşey olmuyor, yetiyorda zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

evet puroyu uzun süreli yanında taşımak sorun oluyor paketinde taşısan kırıyorsun illaki yada yamuluyor vs.gerçi daha çok arada sırada backwoods tüketmiş biri olarak (sigara içmem) ya hemen açılan paketi tüketeceksin yada iyi bir puro kabı edineceksinde bu meretlerin hangisi makbul çeliğide var ahşabı da değişik plastik/silikon tarzı olanlarıda tavsiyeleriniz??
Sosyal ağlarda paylaş

Ben nargile seven bir insanım mesela ama evde hazırlamak falan çok uğraştırıyor kalk köz koy gel falan dışarda rahat rahat keyifli oluyor ama evde sıkıntı, hani güzel bi fiyat/performans purosu bulursam (anlaadığım kadarıyla beckwoods bu konuda iyi :p) haftada 1-2 böyle viskidir kahvedir iyi gider.

Kalın puroları araştırıyorum onlarda da uygun yollu yok galiba :p
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...