lightNdark Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 kthxbye şuan O-Beta'da ki skillerin yerleşimleri farklı yani Combat var mesela bende, orada sagda göreceğin passive skillerde Dual Wield 2. sırada normalde Parry 5'de falan... Yada Wild'da Skiller de Chasers Mark mesela 21 level da aktif oluyor diyor, yeri doğru ama level 25 de aktif oluyor falan Hatta Result Class falan da hem Rusça hem güncel değil, Ben Combat-Calling-Wild takılıyorum, sitelerde (bu site de dahil) Spy olarak görünüyor ama oyundaki Class Squire olarak geçiyor... Yani piyasada tamamen güncel ve doğru bir tree yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 aquila said: o lanet olasi crafterlarin bagirsaklarini kesip kanlarinda dansetmemize engel olamazlar. Max 1 ay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lightNdark Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Bu arada yine bir ekleme yapıyım sizin için... Aşağıda size kısa bir video ekledim göreceğiniz bineklerde Armor var. Bu Armor'lar ile bineginize ceşitli özellikler kazandırabiliyorsunuz Max HPsini arttırıyorsunuz, %5 Max Speed artıyor vs vs Bu arada Video tüm binekleri içermiyor sadece zırh sistemini anlatmak için koydum ama videoda ki son bineğe dikkat lütfen. Elf'lerin gay bineği :) Elf açtım karakteri bileydim açmazdım ahuehau boynuzlarında dallar yapraklar olan bir geyik... (neyse ki farklı binekler alabiliyorsunuz NPCden) Not: Görüntüdeki karakterlerin zırhları falan 20lvl Ekleme: Bineklerin hareket şekli cidden berbat şuan. ileri hareket ve jump tamam ama binek üstündeyken "strafe" söz konusu değil. Yani W-S çalışıyor koşarken mouse ile yön veriyop dönüyorsunuz... A ve D dururken çalışıyor, ileri hareket sırasında çalışmıyor... Umarım değişecektir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Guzel fikir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 bineklerle iligili şöyle bir tablo var. http://i234.photobucket.com/albums/ee251/llexx7/ArcheAge/AA-EN-Mounts_zpsa4495b83.jpg Bineklerin kendi skilleri olucak ve level atlıyacaklar, 3 armor slotları olacak L&N in dediği gibi. Binek üzerinde saldırıda yapabilicez ve bineklerden indiğimizde yanımızda duruyorlar ölme riskleride var ancak reslenebiliyorlar yada çantaya göndermek için bir skill kullanabiliyoruz. Resslenince bir süre hızları düşecek vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lightNdark Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Tablo güzelmiş abilityler bakımından baya iyi karşılaştırmak için ama oyundaki tüm binekler yok sanırım şu ana kadar oyunda 7 değişik binek gördüm (ki muhtemelen çok daha fazladır) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 zaten sanırım en az 8 binek olacak totalde, her ırka en az 1 tane. çeşitlilik ve ayrıntı iyidir ya. Güzel ayrıntılar var hakikaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 :S edit yapaym derken alıntı yapmşm -.- neyse bari mount konusu açıldı cbt4 te çekilmiş şu videoyuda iliştirelim http://www.youtube.com/watch?v=D1qPxYP4gKI&feature=player_embedded Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 türk bir çocuk oynuyor. arada gezerken gördüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 sen yazmasan turkce konustugunu anlamayacaktim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 abi çocuk efsane ya izleyin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 kıprıslı hem de r siz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 eleman gülümsetti baya, izliyorum hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 abii 5. dk'da türkçe konuştuğunu fark ettim... yuha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Sonradan Türkçe dersi almış Azeriler falan gibi konuşuyor, kelime seçimleri ilginç baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lightNdark Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Yapmasalar şaşardım :) Closed Beta döneminde yapılmış grafiklerden falan çok belli ama olsun... Orjinal versiyonu biraz (dayanabildiginiz kadar) izleyip üzerine izleyin baya uydurmuşlar lolPSY Gangnam Style Orjinal Video ArcheAge Parodi Versiyonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lightNdark Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Ya ben durumum kötü diyordum Kore sever'ı falan diye, izleyince çocuğun videosunu, benim durumum kralmış ya :) eleman efsane yeni bi char açıp bu çocuğun parodisi yapasım var fena halde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 kıbrıslıların hepsi boyle konusuyor. cok eglencelidir ama.. be gardaş napan be oraçta? gezdiren gendini? vb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sQu Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 şu anda account satın alabileceğimiz bir yer var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 nordlydian said: kıbrıslıların hepsi boyle konusuyor. cok eglencelidir ama.. be gardaş napan be oraçta? gezdiren gendini? vb. Genelde yurtdisinda dogmus ve buyumus ,balkanlardaki tum turkler boyle konusuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 5:20'de falan bi "kedi mi lan o? kedidir kedi" dediği anda dağıldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 nedir abi şimdi bu oyunda durum? TR den oynayabiliyor muyuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 "biraz ot toplamam gerekiyor, güzel farklı bir görev" dedikten sonra kapattım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 GodBlessStoya said: nedir abi şimdi bu oyunda durum? TR den oynayabiliyor muyuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar