Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anime: Naruto Shippuuden (Mangadan spoiler vermek yasaktır) #2

Virus

Öne çıkan mesajlar

ya yemek yaptigini hatirliyorum, ve kadin seslendiriyodu gibi.

In the Polish, Portuguese, Brazilian and Italian versions of the Naruto manga, Yashamaru is portrayed as female rather than male. Even in the anime, there is no clear indication of his gender, despite the fact that he is voiced by a man in both Japanese and English versions.

demis trivia'da. ama hem japonca, hem ingilizce seslendirmesi erkek tarafindan yapilmis diyor.
Sosyal ağlarda paylaş

-Deno- said:

gaara'nın hikayesi acıklı, hadi çok fazla değinilmiş bir hikaye de değildi, ilk sezonda bu kadar detaylı görmemiştik, hepsini anlarım da...

3 tane kage bu şekilde seallandı ise kafamı duvarlara vurucam.

kafanı vurmana gerek yok. gaara'nın babası, kage'ler arasında en zayıf olanıydı. bu yüzden eski kage'lerle olan savaş daha uzun sürecek. uzun süredir beklediğim dövüşler başladı. artık sadece boss'lar kaldı.
Sosyal ağlarda paylaş

diğer ikiside seallandı gibi yaptılarda ondan sinirlenmöiş.

benımde keyfımı kacırdı acıkcaı. o kadar zamandır bekliyoruz su amcamların savasmasını

yalnız, ilk kez endingde isim okudum sanırmı ama yarısından fazlası koreli... japonya bile animasyonu outsource ediyosa
Sosyal ağlarda paylaş

Darklight1903 said:

ya yemek yaptigini hatirliyorum, ve kadin seslendiriyodu gibi.

In the Polish, Portuguese, Brazilian and Italian versions of the Naruto manga, Yashamaru is portrayed as female rather than male. Even in the anime, there is no clear indication of his gender, despite the fact that he is voiced by a man in both Japanese and English versions.

demis trivia'da. ama hem japonca, hem ingilizce seslendirmesi erkek tarafindan yapilmis diyor.

abı nolcak erkek seslendırıyosa, kenshini luffyide kadın seslendiriyo
Sosyal ağlarda paylaş

flashback çok normal, 450 bölüm öncesini filan anlatmaları gerekiyordu hikayenin bütünüyle anlam kazanması için.

gözlerim yaşardı, mangadaki gibi en bomba bölümlerden biriydi. çok güzel bağlandı gaara'nın geçmişi. 4/4 (tu) bunu beğenmemek nasıl mümkün olur anlayamadım lol
Cuce said:

diğer ikiside seallandı gibi yaptılarda ondan sinirlenmöiş.

benımde keyfımı kacırdı acıkcaı. o kadar zamandır bekliyoruz su amcamların savasmasını

yalnız, ilk kez endingde isim okudum sanırmı ama yarısından fazlası koreli... japonya bile animasyonu outsource ediyosa

ya kumla tutuldular sadece ama onun yetmediğini daha 400 bölüm önceki kimimaru'dan biliyoruz eheh

çok animasyon öyle ya, bayağı yıllardır koreli isimleri latin harfleriyle geçiyor hemen her serinin sonunda. kore'nin dahil olmadığı yapım daha azdır artık neredeyse.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...