-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 şu forumdan bir kişi alsın da oynayalım lan. hayvan gibi seri ultimate ninja storm, hype sıfır bizim forumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 fillerlar bittimi beyler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 OFF yine boş beleş bir bölüm.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Yok ya iyi bölümdü. Gözlerim nemlendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 aptalmsn? gereksiz bi fillerdı daha normal narutoda gaaranın gey hikayesini anlatırken bile skipliyodum ben hızlı hızlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 gaara iyi ya. yarisi flashback olmasaymis bari fsdjlkfjs. bi' de bu gaara'ya saldiran eleman, kadin degil miydi ya? ben mi yanlis hatirliyorum? annesinin kiz kardesi gibi kalmis aklimda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 dimi dimi :D esi bölümleri açmaya üşendim de mangada da aynı tepkiyi verdiydik. Erkekmiydi lam bu diye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 ya yemek yaptigini hatirliyorum, ve kadin seslendiriyodu gibi. In the Polish, Portuguese, Brazilian and Italian versions of the Naruto manga, Yashamaru is portrayed as female rather than male. Even in the anime, there is no clear indication of his gender, despite the fact that he is voiced by a man in both Japanese and English versions. demis trivia'da. ama hem japonca, hem ingilizce seslendirmesi erkek tarafindan yapilmis diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 gaara'nın hikayesi acıklı, hadi çok fazla değinilmiş bir hikaye de değildi, ilk sezonda bu kadar detaylı görmemiştik, hepsini anlarım da... 3 tane kage bu şekilde seallandı ise kafamı duvarlara vurucam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dergul Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 -Deno- said: gaara'nın hikayesi acıklı, hadi çok fazla değinilmiş bir hikaye de değildi, ilk sezonda bu kadar detaylı görmemiştik, hepsini anlarım da... 3 tane kage bu şekilde seallandı ise kafamı duvarlara vurucam. kafanı vurmana gerek yok. gaara'nın babası, kage'ler arasında en zayıf olanıydı. bu yüzden eski kage'lerle olan savaş daha uzun sürecek. uzun süredir beklediğim dövüşler başladı. artık sadece boss'lar kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 diğer ikiside seallandı gibi yaptılarda ondan sinirlenmöiş. benımde keyfımı kacırdı acıkcaı. o kadar zamandır bekliyoruz su amcamların savasmasını yalnız, ilk kez endingde isim okudum sanırmı ama yarısından fazlası koreli... japonya bile animasyonu outsource ediyosa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Darklight1903 said: ya yemek yaptigini hatirliyorum, ve kadin seslendiriyodu gibi. In the Polish, Portuguese, Brazilian and Italian versions of the Naruto manga, Yashamaru is portrayed as female rather than male. Even in the anime, there is no clear indication of his gender, despite the fact that he is voiced by a man in both Japanese and English versions. demis trivia'da. ama hem japonca, hem ingilizce seslendirmesi erkek tarafindan yapilmis diyor. abı nolcak erkek seslendırıyosa, kenshini luffyide kadın seslendiriyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 biliyorum. da su an gosterdikleri karakter erkek zaten. benim hatirladigim kadin karakter ve kadin sesiydi. ondan oyle dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 bende ole hatırlıyodum, daha dorusu erkekmı karımı bu dediğikmi hatırlıyorum. hatta direk annesimiydi lan o dediğimi bile hatırlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 ahahahah kesin bi' alicengiz oyunu dondu orada ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Ben de teyzesi diye biliyordum bunca zamandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 kesin teyzesiydi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 bölüm bence harikaydıda kısa geldi çok konuşma ve flashbackler yedi. gaara hikayenin en sağlam karakterlerinden biri bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 flashback çok normal, 450 bölüm öncesini filan anlatmaları gerekiyordu hikayenin bütünüyle anlam kazanması için. gözlerim yaşardı, mangadaki gibi en bomba bölümlerden biriydi. çok güzel bağlandı gaara'nın geçmişi. 4/4 (tu) bunu beğenmemek nasıl mümkün olur anlayamadım lol Cuce said: diğer ikiside seallandı gibi yaptılarda ondan sinirlenmöiş. benımde keyfımı kacırdı acıkcaı. o kadar zamandır bekliyoruz su amcamların savasmasını yalnız, ilk kez endingde isim okudum sanırmı ama yarısından fazlası koreli... japonya bile animasyonu outsource ediyosa ya kumla tutuldular sadece ama onun yetmediğini daha 400 bölüm önceki kimimaru'dan biliyoruz eheh çok animasyon öyle ya, bayağı yıllardır koreli isimleri latin harfleriyle geçiyor hemen her serinin sonunda. kore'nin dahil olmadığı yapım daha azdır artık neredeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 baya hızlı ilerledi aslında flashbacklere rağmen. 10 bölüm çıkacak malzemeyi harcadılar bir anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 bi de opening'de naruto gözüküyor ya en sonlarda, onun için ben gaara ve ohnoki tutamayacak, naruto yardıma koşacak, baya büyük kapışma olacak diye düşünmüştüm. raikage ve mizukage seallanamaz umarım, combat görürüz sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Buhafta manga ve animeyi küvette izledim. Birdahaki hafta havuzda seyretmeyi planlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Kaç senedir itachi narutoya ne verdi diye merak ediyordum, sonunda belli oldu oh be. acknowledge one derken masaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 shippuuden'in en iyi bolumlerinden biriydi bence. tebrik ettim. teknik kullanmadan dovustukleri sahneler bile iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar