Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anime: Naruto Shippuuden (Mangadan spoiler vermek yasaktır) #2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Karşısındaki adam Madara. Sunagakure de ilk ortaya çıkışını hatırlayın, adam tek başına bütün orduyu dağıttı orda sırf tai jutsu ile. Kagelere bile full force girmedi.

Gerçi Gai de hiç full gate açmadı şimdiye kadar. Bi Kisame de bir iki bir şey yaptı.
Mesaj tarihi:
ayrıca hatrı sayılacak herhangi bi karakter geliyomu aklınıza taijutsuzla bütün orduyu dövemiycek? en fazla 234873849588 tane dövdükten sonra yorulur falan kakashi o kadar
Mesaj tarihi:
endingi yeni gördüm güzel olmuş. bir de bu seferki flashbackler o kadar kötü değildi ilk gösterişleri sonuçta. seri boyunca 20-30 kez gösterdikleri sahneler var
Mesaj tarihi:
filler'lar o kadar soğuttu ki artık, eskiden filler bile olsa mutlaka çıktığı gün izlerdim, son 4 5 aydır 3-4 bölüm biriktire biriktire izliyorum.

son 2 bölümü izliyim bari bugün, gene ana konuya döndü.
Mesaj tarihi:
ben izlemiyorum bile

mangayı okudum bitirdim

animeyi açıp hızlıca atllaya atlaya geçip kapatiorum.

üzücü yalnız, naruto gibi hayatımın bir döneminde en gaza geldiğim bir anime, sonuna ykalaştık ve insanı soğuttu. Climax falan olmadı resmen.
Mesaj tarihi:
zamanında fller verip iyice acıcaklardı arayı, zamanlamayı ayarlıyamadılar. o kadar şişirdiler savası onarağmen olmadı.

sonucta animeler para kazanmıyo, ne kadar manga ve ıvır zıvır sattırdıkları kadar kıymetliler.
Mesaj tarihi:
zaten bi yerdne sonra konu boka sarmıştı, araya bin tane filler girince ben baya soğudum.

geçen filler olmayan bölümleri izlediğimde bile bitsin diye bekledim. hiç tadı kalmadı artık.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...