-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 yok sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 bu hafta yoktu da, şu ne kadar iyi bir fight'dı ya. ne kadar doğru ve güzel kullanılmıştı flashback'ler falan. http://www.youtube.com/watch?v=ixF6PXdIBmo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Next Episode The Blue Beast vs Six Paths Madara Heyecan ile beklenen yer geldi sonunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 haftaya AKARRRRRRRRRRRRRRRR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 guy gokten dusmese ölücekmiydi kakashi şimdi? direk kendini fedamı etti orda diyemi algılamamız gerekiyo? biraz fazla zorlamam olmamısmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 kakashi herkes olecek zaten. madara'yi dovecek kimse var mi orada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 o gelene kadarki gruptan bahsediyorum. bitap dustuler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Karşısındaki adam Madara. Sunagakure de ilk ortaya çıkışını hatırlayın, adam tek başına bütün orduyu dağıttı orda sırf tai jutsu ile. Kagelere bile full force girmedi. Gerçi Gai de hiç full gate açmadı şimdiye kadar. Bi Kisame de bir iki bir şey yaptı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 adam okyansa tek attı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 bufflanması gereken yerde mallaşan karakterlere uyuz oluyorum ya. Nerde 5 kageyle dövüşen susanolu madara nerde bu dingil. Ayrıca flashbackten konu sıçılmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 sorun su anki halinden cok o zamanki hali, asnlamsız güclüydü o hali hanı eee diye izliyoduk sıfır geirlim sıfır heycan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 ayrıca hatrı sayılacak herhangi bi karakter geliyomu aklınıza taijutsuzla bütün orduyu dövemiycek? en fazla 234873849588 tane dövdükten sonra yorulur falan kakashi o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 yine mi flashback ya? 2 dakika dövüşüp 20 dakika geçmişi anlatıyolar artık. savaş alanı mı, huzurevi mi belli değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 endingi yeni gördüm güzel olmuş. bir de bu seferki flashbackler o kadar kötü değildi ilk gösterişleri sonuçta. seri boyunca 20-30 kez gösterdikleri sahneler var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 ending cok güzeldi harbidenm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 endingdne şunu anlıyoruz dünyayı aslında ramenci amca kurtarıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 orduların bas komutanın ramencı amca yapslar şmdiye bitmişti seri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Ending başarılı cidden. Şu serinin çizimleri neden opening ve endlinglerindeki gibi olamıyor ki ya, çok kaliteliler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 o kadar ara verdiler, efsane cizimler geliyor falan sandik da, son birkac aydir rezil cizimler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 filler'lar o kadar soğuttu ki artık, eskiden filler bile olsa mutlaka çıktığı gün izlerdim, son 4 5 aydır 3-4 bölüm biriktire biriktire izliyorum. son 2 bölümü izliyim bari bugün, gene ana konuya döndü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 ben izlemiyorum bile mangayı okudum bitirdim animeyi açıp hızlıca atllaya atlaya geçip kapatiorum. üzücü yalnız, naruto gibi hayatımın bir döneminde en gaza geldiğim bir anime, sonuna ykalaştık ve insanı soğuttu. Climax falan olmadı resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 soğuttu diyemem ama çok daha çılgın ve epic duygular içinde olmayı bekliyordum şu ara hepsi fillerlar yüzünden ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 zamanında fller verip iyice acıcaklardı arayı, zamanlamayı ayarlıyamadılar. o kadar şişirdiler savası onarağmen olmadı. sonucta animeler para kazanmıyo, ne kadar manga ve ıvır zıvır sattırdıkları kadar kıymetliler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 zaten bi yerdne sonra konu boka sarmıştı, araya bin tane filler girince ben baya soğudum. geçen filler olmayan bölümleri izlediğimde bile bitsin diye bekledim. hiç tadı kalmadı artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Şu bölümde madara vs guy fightı olmaması gıcık etti. Filler ile göt ettiler yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar