-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 obito'nun çocukluğu da naruto ile hemen hemen aynıymış, fakat obito naruto'ya kıyasla daha az loser'mış. hiç olmazsa chuunin falan olmuş, daha hızlı gelişebilmiş. onun dışında rin'e olan aşkını da saymazsak hemen hemen naruto ile paralel bir çocukluğa sahip. naruto yola getirecek onu bir şekilde. Gizli said: ya eski bölümlerden kafama takılanlar var onları sorayım kakashi mangekyou sharinganını ne zaman aktive etti? aktive etmek için üzücü bir olay yaşamalıydın sanırım ne yaşadı?kimi öldürdü? kakashinin mangekyousunun aktive olduğu an obitonun rin'in ölümünü gördüğü an ise neden kakashi mangekyousunu daha önce hiç kullanmadı mesela zabuzayla yaptığı dövüşte. birde çakra tipinin olayı ne? demek istediğim yaklaşık 10 bölüm önce juubi bijuu dama atacakken shikamaru dotoncu abiye demişti "hacı gel tüm müttefiklere çok basit bir doton skilli öğret herkesin yapabileceği bijuu damayı öyle durdurmaya çalışalım" diye. herkes çakra tipine bakmaksızın her jutsuyu yapabiliyorsa ne anlamı kalıyor çakra türünün? rin'i öldürdüğü anda obito ile aynı anda açıyorlar işte mangekyou'yu, anime'de de manga'da da gösteriyor o sahneyi zaten. kakashi'nin mangekyou'yu kullanmamasının sebebi kullandığında feci chakra yiyor olması. bunun en büyük sebebi de sharingan'ın aslında ona ait olmaması. ona ait olsa bile mangekyou'yu kullanmak belli bir tecrübe gerektiriyor, uchiha olmak gerekiyor vs. shippuuden'e kadar hiç kullandığını görmüyoruz evet, ama shippuuden'de bile en başlarda hatırladığım kadarı ile maksimum 2 falan kullanabiliyordu. belki yememiştir kullanmak, ya da çok fazla develop edememiştir ilk sezonda. chakra tipi daha çok yatkınlık gibi. kekkei genkai ve kekkei tota'lar var biliyorsun, iki nature'a ya da üç nature'a yatkınlık gibi. seride birçok t.şaklı karakterin birden fazla nature'ı var. böyle olmasa bile bir chakra tipine olan yatkınlık, başka tipleri kullanamayacağın anlamına gelmiyor. şöyle bir alıntı yapayım: 'This affinity makes it easier to learn how to create and control the nature in question, although even with an affinity this process will usually take any number of years. Shinobi are not limited to the nature they have an affinity to, though. By the time they reach the rank of jōnin, most shinobi have mastered two natures.' savaştaki büyük çoğunluğun da jonin ve üzeri seviyede olduğunu düşünürsek çok mantıksız değil doton kullanabilmesi herkesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 hem bu hafta, hem haftaya filler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 çok hoşuma gitti 2 bölüm birden yayınlamışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 neji'nin ölümüne yine üzüldüm lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Filler mi gosteriyorlar hala? Seri bitti be! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 volume cıkmasını bekliycekler bitirmek icin animeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 filler'lar kotuydu de, neji reyis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 ilk 4 5 dakikalik recap'imsi disinda hos bolumdu. haftaya da akar gibi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 ben anlamadım ya sonsuz chakra+ ölümsüzlük varken neden tekrar hayata dönmek istedi bu adam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Gizli said: ben anlamadım ya sonsuz chakra+ ölümsüzlük varken neden tekrar hayata dönmek istedi bu adam? Belki ilerde başka planları vardır. Edo-Tensei ile bu planları gerçekleştiremiyordur diye düşünmekteyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 adam adrenalin istiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 et ete deyecek! bide edo tenseisiz daha güclüler. yarım yarım kalkıyolar öle, ama tırı olduğu ıcın hashiramayı da kaldıracak büzük yok kendisinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 madara hobarey. kan akacak kaaaan. bu arada filler'lar da hyuuga göstermeleri iyiydi de neji reis'i hatırlattı, gene çok üzdü. hanabi de bebeğim ya, eski ps 2 oyununda seçilebilir karakterdi hanabi, keşke gene koysalar uns'ye falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Gizli said: ben anlamadım ya sonsuz chakra+ ölümsüzlük varken neden tekrar hayata dönmek istedi bu adam? 10 kuyruklunun jinchuurikisi olabilmek için. ama emin değilim tam yanlış olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 sex için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 adam kendi vücudunu istiyor, savaşın o thrill'ini istiyor. kaldı ki yanında zetsu olduğu müddetçe üç aşağı beş yukarı aynı vaziyette zaten madara. bir de tam gücüne ulaşıyor herhalde, gerçi daha ne kadar op olacaksa. tailed beasts güzel yardırdı bu bölüm. shukaku'nun eski jinchuuriki'si üzdü. obito'da artık eski kafa yapısından arınmışa benziyor, jiraiya'nın shinobi'nin hayatı üzerine söylediği söze uygun davranıyor, tam ölecekken kendini buldu herif. go naruto go. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 1 ay filler giriyor beyler, ben dropluyorum hikayeye dönene kadar haber edersiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 ulan noluyo ! lannnnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 kami said: Gizli said: ben anlamadım ya sonsuz chakra+ ölümsüzlük varken neden tekrar hayata dönmek istedi bu adam? 10 kuyruklunun jinchuurikisi olabilmek için. ama emin değilim tam yanlış olabilir. Ayı mısınız? Öküz gibi spoiler yasak diyor. İbneliğin lüzumu yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Soru bariz bir şekilde mangadan spoiler istiyor, bir sonraki mesaj elbet spoiler içerecek, anime izleyen birinin bilemeyeceği bir soruysa. Biraz mantıklı olup cevaplanan mesajı okumayabilirsin. Zaten manga okumamış birinin bile varsayabileceği en yüksek olasılıklı cevap o dur o soruya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 baahne uydurma. spoiler vermek yasak işte mangadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 bence spoiler değil abi o. en azından ben spo olarak algılamamıştım. kaç bölümdür madara bijuuları topluyor zaten belliydi juubinin jinchurikisi olacağı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Ağır spoiler. Naruto'da hokage olacak. 800 bölümdür söylüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Yaa adamlar öyle bir yerde girdilerki fillerımsı şeye kızıcam ama konuda iyi seyrettiriyor da kendini bir şey de diyemiyorum. Ana konudan iyice koptum ama. Şu hikayeyi bitirip bu bölümleri öyle yayınlasaydınızya ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar