Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anime: Naruto Shippuuden (Mangadan spoiler vermek yasaktır) #2

Virus

Öne çıkan mesajlar

Obito nun küçüklüğü zaten Naruto tipinde tam (Kakashi ->Sasuke, Rin->Sakura işte, Jiraiya/Orochimaru/Tsunade üçlüsünde de aynı olay vardı mesela:p)

Villainlerin hepsi de pure evil değil, greater good filan var işin içinde. Mümkün olabilir ama yine de sanmıyorum, Naruto ağzını burnunu kırar, sonra atonement geyiğine filan bağlarlar (Ayrıca inatçı değil, loser).
Sosyal ağlarda paylaş

ending muhteşem olmuş öncelikle. parça seçimi de çok iyi.

344

obito kakashi ve guy'a saldırmakta tereddütlü gibi geldi bana. herhalde flasback ile de alakalıdır. muhtemelen madara kendi emelleri için obito'yu kakashi'den nefret eder hale getirecek. ya da rin ile ilgili bir olay olacak, ki bunu zaten obito kendisi söylemişti.

madara'nın uchiha reflection da gene op bir saldırı. çok fazla counter'ları var iki nemesisin de.

kage'leri de son dakika yemiş gene madara, umarım tsunade başta olmak üzere aralarından inen olmaz.

Sosyal ağlarda paylaş

kıvırma kıvırma :)

o değil de harbi obito'nun yaş merak konusu oldu bende de. kakashi ile obito aynı yaştadır, orası net. kakashi ve naruto'nun arasında 15 yaş fark var. minato da 30 yaşına doğru hokage olmuş.

kakashi's gaiden'da, yani third shinobi world war'da, kakashi/obito/rin, bizim genin'lerin part 1'deki yaşlarındalar. yani 12 - 13 gibi bişiler. kakashi zati 6 yaşında chuunin olmuş. gaiden'da da jonin'liğini kutluyorlardı, 5 yaşında akademi mezunu, 6 yaşında chuunin olmuş biri heralde 12 yaşındadır max jonin olmak için. minato da tahminen 28 29 yaşında gibi bir şey o sıralarda. demek ki aralarında 16 yaş falan var onların da. minato ne kadar süre hokage olarak kaldı ve ölmeden önce kaç yaşındaydı bilmiyoruz, ama herhalde bir 10 sene kalmştır. 40 yaşında desek, 40-16 demek ki obito 24 yaşında falanmış o zaman.

bu kadar matematik yapabildim naruto için sdf.
Sosyal ağlarda paylaş

O olay sırasında Naruto yeni doğuyor.
Obito ile Kakashi aynı yaşta desek, o olay sırasında Obito'nun yaşı = Kakashi'nin yaşı - Naruto'nun yaşı olması lazım.
Ya da direkt konuşalım, şimdiki yaşı-15 yaşında o sırada.

Şu anda Naruto 15 Kakashi 30 olsa o olay sırasında Obito da 15 yaşında olur mesela. Tuhaf değil, o yaşlarda çok güçlü ninjalar var. Naruto tek başına savaşın yönünü belirliyor, Sasuke de bi o kadar var(+ plot armoru var), diğer karakterler de o kadar epik olmasalar da bayağı sağlam ninjalar.

15-16 yaşlarında olsa bile çok tuhaf olmaz yani. Bölüm bilgisayarımda yok şu anda izleyemiyorum da hatırladığım kadarıyla o dövüşte de çok güçlü değildi hatta, en azından öyle epik ninja olması gibi bir durum yoktu. Ortalığı karıştırıp kaçak dövüşüp dayak yiyip gitmişti.

Ayrıca Kakashi'nin yaşını kesin olarak bildiğimiz bir kaynak yok di mi? Bu yaşlarda görünüyor filan diye 30 civarı deniyor yani? Şu anda 35+ filan olması da mümkünse Obito da saldırı zamanında 20 lerinde filan olur.
Sosyal ağlarda paylaş

kakashinin mangekayudan haberi bile yoktur oo zamanlar.

muhtemelen beyin yıkama veya rin zaten mist ninjasıydı veya bi tekniği bişeyi vardı onu ele gecirmek icin yakaladılar bunları rinde kakashi öldür beni konohanın bu ınanılmaz gizli jutsusu kimsenin eline gecmemeli falan dedi

Sosyal ağlarda paylaş

gerçekten bölümün isminin hakkını veren bir episode olmuş.

345

obito harbi çok çekmiş ya. her ne kadar çoğu düşman biraz darth vader'ın yaşadıkları temalı olsa da naruto dünyasında, bana batmıyor. çünkü pure kötü adam yapma artık bayabiliyor.

ben o kadar kolay ayağa kalkıp, düzeleceğini beklemiyordum. birkaç bölüm debelenecek diye beklemiştim. zetsu'nun orijinini de görmüş olduk. harbi piskopat iyi bir support karakter zetsu. bölümün ilerleyişi, tobi'ye olan göndermeler çok iyiydi. bir başka merak ettiğim konu ise obito'nun akatsuki'nin komik elemanı tobi olarak geçirdiği zamanlarda neden o kadar laçka olması. yani bu kadar çekmiş biri nasıl öyle davranabiliyor, hani kendi belli etmek istemese bile öyle bir yapıya nasıl girdiği de merak konusu. bir ara deliriyor mu acaba yaşadıklarından dolayı dicem ama.

kakashi'nin rin'i öldürmesi ise tabi ki dumur etti. o duruma nasıl düştükleri, neden yanlarına jonin level adam verilmediği ise merak konusu. muhtemelen rin kaçırıldı ve kakashi'nin haber vermemesine sebep olacak bir şey oldu, ya da aniden oldu olay görev sırasında vs. baya trajik bir sahneydi. kakashi'nin de obito'nun da o sırada mangekyo'nun nasıl ortaya çıkacağını bildiğini zannetmiyorum, ama mangekyo'nun awaken olmasında sanırım kakashi'nin de obito'nun da rin'i en yakın arkadaşları olarak (?) görmeleri, ve rin'in ölmesi olabilir.

aksiyon bakımından da fazla fazla tatmin etti bu bölüm beni. bayadır bu kadar kanlı sahne görmüyorduk. hashirama ne adammış yahu demeden de geçemicem.

Sosyal ağlarda paylaş

Göz Obito'nun, onun da en çok değer verdiği kişi Rin çok bariz, göz de onun olduğundan Mangekyo procladı sanırım. Kakashi nin katkısı var mı emin değilim (-vardır elbet, random bir kişi en değer verdiğin kişiyi öldürse olmuyor sonuçta mangekyo açmak için kendin öldürmen lazım da, Kakashi nin duygularıyla alakası var mı ondan emin değilim). Ama Rin e yazık olmuş.

Tobi de işte oradaki cıvık hareketleri olan klonu taklit etmiş işte direkt aynı tavırları filan (Maskesi de aynı zaten).
Yalnız rage sahnesinde öyle çatır çatır wood style spamlaması, jonin+anbu ordusunu katletmesi filan abartıydı sanki?

Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...