Darklight1903 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 spoiler'a koy bence, izlemeyen falan vardir. serideki sayili iyi sahneleri buradan okumasinlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Bu hafta iyiydi. Onumuzdeki hafta da iyi bir seyler cikacak gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 hayret nasıl beğeniyosun len sen bu bölümleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Hfhkjfkfjfkgjvjkf abi seslendirme, muzik vs yedinci sinif degilse yetiyor. O kadar dusurdum naruto'dan beklentimi. Yoksa hikaye saka yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 342 dehşet bölümdü. 342 tactical combat'ın uzun zamandır bu kadar derin işlendiğini görmüyorduk. sezon 1'de bölümlere serpiştirilmiş halde vardı bunlar, shippuuden'de biraz azalmıştı. bu bölüm hem hız, hem animasyon/çizim, hem de combat açısından 10 numara 5 yıldız olmuş. naruto tarafını standalone yapmaları lazım bence artık biraz, hiç olmazsa peş peşe 2 - 3 bölüm. naruto kadar kakashi de kilit adam gibi gözüküyor tobi'ye karşı olan savaşta. yalnız naruto bölüm sonunda girdiği bijuu mode ile tajuu kage bunshin kullansa, üstüne hepsine rasengan hazırlatsa, bir de gamabunta summon'lasa tek atabilir heuhe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 bak, begenmekte hakliydim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 verdim şukunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 narutonun dünya göz hastanesine karsı verdiği amansız mücadele soluk soluğa devam ediyor! acaba bu tsukinimiko mangokanako'yu basardı kotu adada o yüzden herkez göz hastanesimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Bu bölüm de çok iyiydi aferin. Yalnız sondaki gelişme bayağı boktan oldu esas oğlan için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 mangaturk adlı sitede birkaç yıl önce tobi=obito diyenleri linç ediyorlardı.çok güzel bölüm olmuş tam ayar bölümü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 dream team oldu ya la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Bilinen şey sonunda su yüzüne çıktı dfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Şu serinin dönüm noktalarının birisinin de spoilerını yemeseydim yaa. Bir kerede ekran başında şaşıraydım ne olurdu sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 evet ben de facebook sayfasinda yemistim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 E ne zamandı hatırlamıyorum ama daha kaç yıl öncesinden herkes Tobi = Obito diyordu, sonra yok lan yok Madara o, Obito değil diye kıvırdı çizer. Yıllar sonra: IT WAS OBITO ALL ALONG OMG WHAT A TWIST!!!!!11!1!1!1! http://i.imgur.com/Druc122.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Guzel bolumdu bence. Haftaya flashback gelicek ama o da baya basarili olur gibime geliyo guzel bi background cunku Guzel gidiyo genel olarak. Flashbackten sonra 3-4 bolum arka arkaya combat donse super olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 öncelikle şu wtf'ı koyayım, http://forum.paticik.com/read.php?37,7325212#msg-7366518 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 öncelikle ben de itiraf edeyim, biliyordum tobi'nin kim olduğunu. çoğu kişi gibi ben de annesine sevgiler yolladığım facebook sayfaları vasıtası ile öğrendim. gene de son bölümü izlerken belli bir şaşkınlığım oldu. sanırım madara ve malum kişi ile ilgili bir flashback görücez, preview'u izlemedim nolur ne olmaz diye. naruto'nun daha uzun süre biju mode kullanıp yardırmasını bekliyordum açıkçası, düşündüğümden biraz daha kısa sürdü combat. flashback güzeldi, hiç olmazsa kakashi's gaiden gibi süper bölümleri yeniden gösterdi. guy da ne dövmüş malum kişiyi ahah. kage'ler de bizimkilere yardıma gelseydi bari, bu şekilde nasıl dayanacaklar acep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasmetbeybi Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 kageler patates cuvalı olmadı mı yau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 oho açıyorum animefreak'i gene hüsran. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Yilbasi sebebiyle yayinlanmiyormus Naruto 9 ocakta yayinlanacak yeni bolumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 -Deno- said: kage'ler de bizimkilere yardıma gelseydi bari, bu şekilde nasıl dayanacaklar acep. madaranın kendisi mi geldi klonu mu geldi? ben kaçırmışım orayı biraz... kagelerin başında da amdaralar durmuyo mu hala? tobi ile ilgili spoilerı bende ofisteki bir arkadaştan yedim maalesef... yemeseydim çok şaşırıp daha fazla keyif alabilirdim hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 kendi gelmiş olması lazım. klon'lardan kastın şu susanoo bastığı klonlar ise tsuchikage tek attı onlara zaten. sonra darma duman oluyordu gene de kage'ler perfect susanoo ile, ama edo tensei'yi devre dışı bırakınca itachi kankamız, madara fosladı son anda. sonra da sıkıldım ben burda, kyubii'yi bulayım demişti o bölümün sonlarına doğru. gelen madara'nın kendisi %90. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 ending süpermiş ya yeni görüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 bu kishi madarayı da "ben aslında iyi bir adamım ama çevrem kötü ehiehi" durumuna sokacak sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar