Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anime: Naruto Shippuuden (Mangadan spoiler vermek yasaktır) #2

Virus

Öne çıkan mesajlar

342 dehşet bölümdü.

342

tactical combat'ın uzun zamandır bu kadar derin işlendiğini görmüyorduk. sezon 1'de bölümlere serpiştirilmiş halde vardı bunlar, shippuuden'de biraz azalmıştı.

bu bölüm hem hız, hem animasyon/çizim, hem de combat açısından 10 numara 5 yıldız olmuş.

naruto tarafını standalone yapmaları lazım bence artık biraz, hiç olmazsa peş peşe 2 - 3 bölüm.

naruto kadar kakashi de kilit adam gibi gözüküyor tobi'ye karşı olan savaşta. yalnız naruto bölüm sonunda girdiği bijuu mode ile tajuu kage bunshin kullansa, üstüne hepsine rasengan hazırlatsa, bir de gamabunta summon'lasa tek atabilir heuhe.

Sosyal ağlarda paylaş

öncelikle ben de itiraf edeyim, biliyordum tobi'nin kim olduğunu. çoğu kişi gibi ben de annesine sevgiler yolladığım facebook sayfaları vasıtası ile öğrendim.

gene de son bölümü izlerken belli bir şaşkınlığım oldu. sanırım madara ve malum kişi ile ilgili bir flashback görücez, preview'u izlemedim nolur ne olmaz diye.

naruto'nun daha uzun süre biju mode kullanıp yardırmasını bekliyordum açıkçası, düşündüğümden biraz daha kısa sürdü combat. flashback güzeldi, hiç olmazsa kakashi's gaiden gibi süper bölümleri yeniden gösterdi. guy da ne dövmüş malum kişiyi ahah.

kage'ler de bizimkilere yardıma gelseydi bari, bu şekilde nasıl dayanacaklar acep.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
-Deno- said:

kage'ler de bizimkilere yardıma gelseydi bari, bu şekilde nasıl dayanacaklar acep.

madaranın kendisi mi geldi klonu mu geldi? ben kaçırmışım orayı biraz... kagelerin başında da amdaralar durmuyo mu hala?

tobi ile ilgili spoilerı bende ofisteki bir arkadaştan yedim maalesef... yemeseydim çok şaşırıp daha fazla keyif alabilirdim hehe.
Sosyal ağlarda paylaş

kendi gelmiş olması lazım. klon'lardan kastın şu susanoo bastığı klonlar ise tsuchikage tek attı onlara zaten. sonra darma duman oluyordu gene de kage'ler perfect susanoo ile, ama edo tensei'yi devre dışı bırakınca itachi kankamız, madara fosladı son anda.

sonra da sıkıldım ben burda, kyubii'yi bulayım demişti o bölümün sonlarına doğru. gelen madara'nın kendisi %90.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...