Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anime: Naruto Shippuuden (Mangadan spoiler vermek yasaktır) #2

Virus

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...

321

Fillerlar bitti sonunda ama bölüm sakız gibi uzatılmış havası vardı, uzattıkça uzatmışlar. Mangada da bu sahneler böyle miydi yoksa anime mangaya tekrar yetişmesin diye şimdiden temkinli davranıp One Piece modeline mi geçtiler?

Ayrıca hadi Tobi Madara diilmiydi yani lan shitstormu tekrar başlasın:p

Sosyal ağlarda paylaş

EF-SA-NE bölümdü be.

321'i de bilerek saklamıştım, 322'nin bomba olacağı belliydi çünkü. 321. bölümü gene klasik çizer kadrosu çizdi diye üzülüyodum, 322'de gene favori çizerler devraldı, konuşturdular animasyonu.

combat son yılların en iyisiydi, hemen hemen madara odaklı olmasına rağmen. katon ve mokuton teknikleri bile bir division'ı alıyor nerdeyse herifin.

tengai shinsei spam'lemek nedir arka arkaya ya. ne yazık ki ultimate ninja storm 3'ün story mode'u sebebiyle bu bölümde olacakları az çok biliyordum, fakat gene de tüyleri diken diken etti.

naruto tüm battlefield'ları tertemiz etti ama, gümbür gümbür geliyor koçum. tüm division'ları ufaktan kaydırmaları lazım derdim, ama ne olacağını yine ne yazık ki biliyorum, tsunade'nin konuşmasından ve opening'den de belli zaten.

tsuchikage gerçek erkek. yaşlılık + kage savaşına rağmen tengai shinsei durdurabiliyor adam, ikinciyi bile belli bir yere kadar yavaşlatabildi. gaara ve tsuchikage çok temiz iş çıkarıyor earth based saldırılar ve savunmalar ile. dördüncü division direkt kopuş oldu.

aslında daha detaylı yazmak istiyorum da biliyorum olacakları belli bir yere kadar. ulan oyunun story mode'unu keşke şimdiye bıraksaydım.

YÜRÜ BE NARUTO
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...