Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Birde storynin ne olduğunu hatırlasaydık iyiydi ama neyse. Resmen yamalı bohçaya çevirdiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 heh bi hafta da boş geçsinler çok güzel bari bi filler daha koyalardı en azından bişeyler izlerdik rezillik lan resmen rezillik :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 begendim ben bu filler'i. omoi iyi karakter. ama bolum olmamasini filler'a tercih ederim ahahahflksdjf. aslinda kisa bi' ozet yapsalardi filler oncesi hikayesi icin. hakikaten hatirlamiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dergul Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 b eklenen kişi savaş alanına adımını attı, aksiyonu haftaya kaldı. http://www.nwanime.com/naruto-shippuden-episode-321/video/19667c76accb75cef175/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 guzel bolumdu, haftaya citayi bayagi yukseltir diye tahmin ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 bu günleri gördük sonunda ya !!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 olayları bilmeme rağmen habire has... has... diye bagırdım sonunda haftaya dananın kuyrugu kopucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 321 Fillerlar bitti sonunda ama bölüm sakız gibi uzatılmış havası vardı, uzattıkça uzatmışlar. Mangada da bu sahneler böyle miydi yoksa anime mangaya tekrar yetişmesin diye şimdiden temkinli davranıp One Piece modeline mi geçtiler? Ayrıca hadi Tobi Madara diilmiydi yani lan shitstormu tekrar başlasın:p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 manga spoilerı olur onun cevabı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Lan noluyoz lan ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 oohh bee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 ShadowFury said: 321 Mangada da bu sahneler böyle miydi yoksa anime mangaya tekrar yetişmesin diye şimdiden temkinli davranıp One Piece modeline mi geçtiler? Kafadan 1 yıl fark var anime manga arasında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Lord Mu filler lardan önce summon mu yapmıştı ? O kısım bende kopuk hatırlamıyorum orayı. Seal'dan kaçtığını hatırlıyorum ama summon olayı yoktu, değil mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 bayadır ara vermiştim 321 i izledim biraz önce narutoyu özlemişim budur ya oh fuck the fucking fillers. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 322 İŞTEEE BUUUUUU YESSSSSSSSSSSS GIIIIVEE MEE MOOOOORREEEEEEEEEE 1'!'^!''^!+^^+!''!^'!^!'!'^^'!+^+'^+^'+'^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 FAK YE BÖLÜMÜ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Çok iyiydi ya. Bayağı uzun zamandır doğru düzgün combat görmemiştik. Her ne kadar no-name lere karşı olsa da taijutsu sahneleri filan yine de mükemmeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 off çok kısa yetmedi bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 madara bildiğin doğruyor ama. Öyle vurayım da bayılsın değil, deşiyo adam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Boşuna legend değilmiş adam. Ne yaptı öle ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 ee madara ninjaysa diğerleri ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 1 senedir falan ilk defa bolum bekletecek aahfjagfkljdasgkldsjds. cok fenaydi bolum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 EF-SA-NE bölümdü be. 321'i de bilerek saklamıştım, 322'nin bomba olacağı belliydi çünkü. 321. bölümü gene klasik çizer kadrosu çizdi diye üzülüyodum, 322'de gene favori çizerler devraldı, konuşturdular animasyonu. combat son yılların en iyisiydi, hemen hemen madara odaklı olmasına rağmen. katon ve mokuton teknikleri bile bir division'ı alıyor nerdeyse herifin. tengai shinsei spam'lemek nedir arka arkaya ya. ne yazık ki ultimate ninja storm 3'ün story mode'u sebebiyle bu bölümde olacakları az çok biliyordum, fakat gene de tüyleri diken diken etti. naruto tüm battlefield'ları tertemiz etti ama, gümbür gümbür geliyor koçum. tüm division'ları ufaktan kaydırmaları lazım derdim, ama ne olacağını yine ne yazık ki biliyorum, tsunade'nin konuşmasından ve opening'den de belli zaten. tsuchikage gerçek erkek. yaşlılık + kage savaşına rağmen tengai shinsei durdurabiliyor adam, ikinciyi bile belli bir yere kadar yavaşlatabildi. gaara ve tsuchikage çok temiz iş çıkarıyor earth based saldırılar ve savunmalar ile. dördüncü division direkt kopuş oldu. aslında daha detaylı yazmak istiyorum da biliyorum olacakları belli bir yere kadar. ulan oyunun story mode'unu keşke şimdiye bıraksaydım. YÜRÜ BE NARUTO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Yalnız bir yerde Pain'deki gibi roadrunner'a dönecek diye korkmadım değil, Madara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 yok ya, o çizimlerden derslerini aldılar. o akıcılıkta olsun, ama o saçma eğilip bükülmeler olmasın yeter ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar