Boneslark Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Teori Kehanete göre Fishman adasının yok edilicek olması ,Noah , adaları yerle bir edicek silahlar ... Eğer Fishman adası , red line ın yok edilmesiyle beraber yıkılırsa , grand line ile birlikte tüm north - south - east - west tüm denizler birbirine karışıp tek bir parça haline "One Piece" (All Blue) gelmesi hakkında düşünüyorum son bi kaç gündür... Ne düşünüyosunuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Ben o olayın Big Mom vs. Luffy kapışmasından çıkacağını düşünmüştüm ama dediğin de mümkün tabi. Çok ciddi yıkım getirebilecek bayağı şey var. Gerçi superweaponlar işin içine girmez muhtemelen, ada okyanusun dibinde. Aşırı güçlü karakterlerden birisi yokeder büyük ihtimalle. Muhtemelen Fishman adası yıkılıcak, bütün hepsini Noah a bindiricekler yüzeyde Noah üzerinde yaşamaya başlıycaklar diyorum ben. Böylece hem kehanet gerçekleşecek hem de kraliçenin dilediği gibi yüzeyde yaşamaya başlayacaklar işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 salak caesar ya iyi güldürdü bu bölüm :) o değil de law, luffy'den bile saf çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 beyler manga spoiler? :D temiz kufur ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Benim veya ShadowFury nin mesajında mangadan spoilerlık bişey yok , sadece şu ana kadar bildiklerimi yan yana koyup kendimce bi tahmin yaptım Ayrıca mangasını da takip etmiyorum >.< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 ha iyi o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 En heyecanlı yerinde bitti. Haftaya combata doyacaz ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 cok acayip seyler olacak. akuma no mi'ye donen elmadan cok malzeme cikacak gibi. mangayi okuyanlar biliyordur gerci de, deli shitstorm donuyordur forumlarda ahahahflskdjlkaj franky'nin bagli kalmasi sacmaydi zaten :D leyzaaa biiiimu daaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 O ne iş ben de anlamadım, aman sakın spo vermeyin. Birde atılan memo var, Chopper'a o da meraktan çatlatıyor beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Darklight1903 said: akuma no mi'ye donen elmadan cok malzeme cikacak gibi. mangayi okuyanlar biliyordur gerci de, deli shitstorm donuyordur forumlarda ahahahflskdjlkaj O demon fruit olayı Caesar ın deneyiyle mi alakalıydı yoksa tamamen random mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 bence random oldu. simdi video'da onu gorucek broker'lar, sonra onun formulunu falan kovalayabilirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 random bi event olmak icin fazla staged idi yalniz mevzu. Niye o el arabasinda meyve var? vs gibi sorular cikiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 ryuk'a sacrifice yapcaklar fsdjlkfjasf. sadece bir tanesinin mutasyona ugramasi ilginc ama. ya success rate dusuk, ya random. caesar elmalari bilerek gonderdiyse onu bilemiyorum. goruruz birkac bin bolume herhalde jlfksdjfsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 not içeriden atılıyor, franky bir şekilde fırlatmış olabilir mi? yoksa alakasız biri mi çıkacak acaba. koby, aokiji, yada worst generationdan biri belki kid? broker'da görünmüyordu. gerçi mugiwara'ların zaten planları var. birde bence devil fruit'un oluşma olayı random değil. o kızakla elmalar niye getirilmiş, caesar adamlar kaçmasın diye kabloları eritti vs. gerçi broker'a show olsun diye yapmıştı :P hangi type çıkar bilmiyorum ama logia'lar böyle muazzam enerji çıkışlarıyla oluşuyor olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 kid broker'larda gozuktu. bence notu law atti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 2-3 bölüm önce bölüm sonunda konuşmuştu ama ondan sonra göremedim ben. belki yola çıkmıştır ne biliyim. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 3 bolumde vakit olarak 10 dk falan gecmistir abi ahahahflksdajlfk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 cok kıl ederek bitirdiler ama ben bu muziğe dayanamıyom ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 spoiler mış ): Gene aynı müzikle bitirdiler, Kid'in olayını görünce zaten iyice gaza geldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 spoiler ama bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 mukemmeldi ya bolum. geberdim gulmekten. yalniz herifler kapiyi yikti? ahahfhlskdghlskdghjlskagjlskdaja. bi' sonraki bolumun baslangici efsane olacak. law ve smoker kafayi yiyecek muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 gaz? kapı? E gaz içeri girmeyecek mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Yanlarında Law var , paniğe gerek yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 franky kaynak yapar artık dsdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 15% falan daha hizli ilerlese iyi olacak hikaye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar