Wishmaster Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Bomboş ya bu metal şeyler. Ne gereksiz of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 abi manga arcı yenı bıtırmısse yapıcak bişi yok.. animenin ekibi nasıl ilerlemeleri gerektiğini bile kestiremiyodur zaten. ya eskisi gibi filler giricekler ya ara vericekler yada böle şişiricekler işte. benim tercihim o marinelerin adası vardıya o kıvamda filler girseler iyi olur ama arcın ortasında yapamazlar zaten, böle gecicek bu arc ne yazıkki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Abi bence ara versinler 1 sene, sonra adam gibi çıkarsınlar. İyice kalite düştü animede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 manga da aynı şekilde çok şişirme gitti bu sefer. anime tarafında değil sorun. çok yavaş ilerliyor. oda tatil yaptı bu aralar heralde =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 sugarın hareketler yardı beni ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 burun sosis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 böyle giderse 3 ay daha sürecek bu arc heralde. issho ile sabo'nun fight'ı güzeldi ama, manga da böyle bi sahne yoktu heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 alkışlar bartolemeo için gelsin hem güldürdü hem duygulandırdı puş.. bide son sahnelerde frankyin dansı yardı nasıl dövüş lan bu asdf. askersan da racon değil kafa kesiyor herif hiç uzatmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Askersan şu arctaki en delikanlı adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 4-5 ay olmuş olsa gerek, Naruto vs One piece topağından beri One piece izlemeye başladım zaman buldukça. Üstüste çok çaktığım oldu tabi boş vaktim olunca ve yetiştim asdfgas yetişmez olaydım tabii.. Şu seriyi şöyle 690lara kadar üstüste izlemiş olmak sanırım büyük avantaj olmuş. Çok hoşuma gitti seri izlerken, baya komikliymiş beklediğimden. Hikaye anlatışı ve kurgusu da gerçekten Naruto'dan falan baya iyi ama arkadaş, 1 bölüme düşen olay miktarı bu kadar mı kısılır. 700 bölüm oldu hala başladığı gibi ilerliyor bölüm hızı olarak ne istikrarlı animeymiş. Ben 100-200'lerdeyken seri 670 küsür falandı sanırım, diyordum artık herhalde bir korsan kral olmuştur ahah not even close Neyse, Naruto da halihazırda iyice perte bağladığından artık sanırım bende OP'ciğim asdfga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forseke Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 DBZ aratmayacak şekilde bir pacingi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 daha bir bu kadar var, 10 yıl sürecek en az finaline kadar asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 evet bu bölümden sonra şunun değeri iyice arttı, almak gerek :D http://i.imgur.com/wjMqQKR.jpg 150 dolarda veresim yok ama tayfadan artık ya, net belli. evet son bölümü bugün izleyebildim bu arada sadfsda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 pop versiyonu çıksın da alayım. yeri hazır =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 supernova koleksiyonu yapiyorum ben ya. ama bi' cogu yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 df said: pop versiyonu çıksın da alayım. yeri hazır =) POP versiyonu çıktı, tükendi bile sfsda bu figuarts zero versiyonu işte. hem tükendi, hemde ibneler japan exclusive limited yaptılar. 30 dolarlık figür şuan 150 dolara satılıyor ake... edit: POP versiyonu şuan 300 dolar civarında gerçi Barto'nun asdf alabilirsen o fiyatlardan ancak. 1000TL ediyor neredeyse ake Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 japonya'dan bakarım ya, amerika pazarı abartmış biraz fiyatı =) tarih olarakta sabo ile karıştırmışım. en kötü yakında yeniden üretime girer ya da yeni figürü çıkar. edit: 3-4 aydır bir şey almıyorum anca toparladım zaten. ama sabo ile barto kesin alırım pahalı da olsa. ama 400-500 e bulurum bence barto'yu. ilk satış fiyatı 210 tl'ye geliyo normalde. 2 katına da bulalım bi zahmet =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 japon pazarı fiyatı bu zaten ya, abd bakmıyorum bile artk ya da avrupa. zaten eskiden de pahalıydı biliyorsun birde döviz artınca hiç dönüp bakmadım bile sadfasd https://www.nippon-yasan.com/pop-limited/7506-one-piece-portrait-of-pirates-limited-bartolomeo-limited-edition.html bu siteyi 2 hafta önce kardeşim japonya'ya giderken keşfettim. Nico Robin ve Barto'nun Figuarts'larını istedim git buraya dedim de Narita'dan dışarı çıkmamış hiç sadfsad Ichiban Kuji Chopper alıp gelmiş sadece :D Bakın abi, anime ürünleri için en uygun site ve diğer sitelerin hiçbiri Japan Exclusive veya Limited'ları satmazken bunlar satıyor. Özellikle şu Barto Figuarts'ı şuan internet üzerinde Ebay dışında bulduğum tek portal resmen, adamlara tapıyorum. Edit: Bir de puan sistemi var. Her 2000 yende bir işte 1 puan veriyor, gelecek satışlarda kullanabiliyorsun. Tam okumadım ama doğru anladıysam direkt 2000yen beleş veriyor. Puan karşılığı o çünkü. Ben burayı sömüreceğim cebime ilk toplu para geçtiğinde zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 https://www.nippon-yasan.com/figures/6889-one-piece-portrait-of-pirates-neo-dx-portgas-d-ace-limited-edition-lawson-ver.html bazen feci sallamışlar. bakma bunlara sen =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 evet biraz abartı fiyat olmuş ama limited edition'larda artıyor bayağı ya :D yani farkı yok aslında standartlar ile sadece iki parça falan oynuyor ama işte numaralı, sertifikalı vs. olunca koyuyorlar. mesela yeni çıkacka figürlerden, konusu değil ama https://www.nippon-yasan.com/figures/11638-tokyo-ghoul-artfx-j-kaneki-ken-awakened-ver.html https://www.nippon-yasan.com/figures/11639-tokyo-ghoul-artfx-j-kaneki-ken-awakened-ver-kotobukiya-limited-edition.html Sadece bir baş eklentisi ile ve sınırlı sayıda basımla limited oluyor ve çıkışıyla birlikte 25 dolar fark koyuluyor. bu birkaç ay geçince 200-300 civarını çok rahat görecek diğer limited artfx'lerde olduğu gibi japonlar garip millet ya. o ace'in standartını bu arada 100 dolara falan bulursun ebayde, benim sana sattığım luffy'nin ikizi işte :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 gerçi benim anladığım bir de bunlar internette fiyat geçiriyorlar mesela kardeşim şunu getirmiş bana https://www.nippon-yasan.com/figures/12268-one-piece-ichiban-kuji-history-of-chopper-golden-edition-last-one-prize-history-figure-gyojintou-hen.html 1500 yen mi ne vermiş buna narita'da bir dükkanda. adamlar resmen 15 dolar falan ekstra fiyatla satıyorlar. tabii gerçi bu sitenin fiyatları vs. de olabilir dediğin gibi de asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 bende 10th year edition var ace. fazlasıyla iyi. yeter =) edit:benim aldığım ürünlere bakıyorum çoğunu daha uyguna almıştım. neyse benim elemana sordum adam mağazalardan bakıyo heralde. hep uygun fiyat veriyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Benim şuan tek hedef Figuarts Zero'nun 5. Yıl Dönümü Ace figürü, ölümünün üstünden beş yıl geçti diye çıkartıyorlar asfasdfdsa şu işte hatta :D http://i.imgur.com/VHNuru0.jpg http://i.imgur.com/btiOViW.jpg bu da benim işimi fazlasıyla görür. elimde hiç ace figürü yok, çok sattım ama kendime çekemedim hiç içimde kaldı. Bir de mesela kardeşim dükkandan şunu göndermişti. http://i.imgur.com/sPlo1Jm.jpg Büyütürsen zaten fiyatlarda mesela alttaki figuarts zero sabo'ya 2500 yen civarı fiyat biçmişler. ben kargo hariç 4000yen vermiştim. Ya da üstteki Banpresto'lar 950yen falan. Hadi onlar eski, book off falan da nette hiç book off yok ake sdafsad Keşke imkan olsa paso gidip elle kendimiz alabilsek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 abi su pacingie bi cözüm bulsunlar, dünyanın acık ara en cok iyi animesini bozmasınlar ne kadder iyi la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Usopp haki açtı siz hala figür konuşuyosunuz ya.. edit: ha pardon o geçen haftaymış. BEYLEEEER! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar