Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anime: One Piece (Mangadan spoiler vermek yasaktır) #2

Virus

Öne çıkan mesajlar

öyle birşey olursa baya şaşırtır aslında ama ben law'ın öyle bel altı vuracağını sanmam. zaten iyileştirmesinde olayda bence son bölümde söylediği gibi yonkoulara karşı ally olmak için, luffy ölseydi bu olay gerçekleşmeyecekti, arkasından bıçaklamayacak başka güçlü ally da bulması imkansız. law tek başına yonkoulara karşı şansı olmadığını düşünüyor. blackbeard ile shanks zaten birbirini yiyecekler de. big mom var, daha görmediğimiz kaidou var.
Sosyal ağlarda paylaş

Hakiyle bloklanıyo olsa gerek. Zoro döver.

Taisa-chan(adını unuttum:) Law a saldırırken senin hakin yeterince güçlü değil saldırma diye bağırıyolardı. Demek ki birisinin hakisi diğerinden güçlü olduğu zaman diğerinkine karşı koyabiliyor(veya nötrlüyordur ne biliyim).

Sırf Law un haki kullanarak kılıcını güçlendirip Taisa-chan ın kılıcını kırmasını kastetmiyorlardır herhalde, gücünün ne olduğunu biliyorlar ve gücünün hakisinden daha tehlikeli olabileceğini de biliyorlar -özellikle iş birşeyleri kesmeye geldiği zaman en imba ability herhalde- Sırf hakisini bloklamasının bir anlamı olmazdı(ki keserken de ability kullandı aynı zamanda), yani hakisi yeterince güçlü olsaydı hem Law un hakisini hem de yeteneğini bloklayabilecekti denilebilir.

Sosyal ağlarda paylaş

Xenus said:

Darklight1903 said:

bi de bence alasagi edecekleri emperor shanks.

shanks olmasına ben ihtimal vermiyorum olsa olsa kaidou'dur. big mom olsa sesi kesmezlerdi. shanks vs blackbeard olacak bence, olmalı yani.

kaidou hala oda icin muazzam bi joker, yakin zamanda karsilasacagimizi sanmiyorum. blackbeard a law un totosu yetmez. Shanks olsaydi oyle hic dusunmeden cevap verecegini sanmiyorum ama luffy bu.

Muhtemelen fishman island daki olaylari takip etmistir shichibukai , luffy - big mom gerginligini biliyordur. Iclerinde de goreceli olarak en hafif yonkou sonucta.

Sosyal ağlarda paylaş

KHaRoN said:

kaidou hala oda icin muazzam bi joker, yakin zamanda karsilasacagimizi sanmiyorum. blackbeard a law un totosu yetmez. Shanks olsaydi oyle hic dusunmeden cevap verecegini sanmiyorum ama luffy bu.

Muhtemelen fishman island daki olaylari takip etmistir shichibukai , luffy - big mom gerginligini biliyordur. Iclerinde de goreceli olarak en hafif yonkou sonucta.

öyle olmuyor işte one piece'de bir anda hop, konu akışı, olaylar değişiveriyor. zaten big mom'a savaş açmıştı luffy. o yüzden law'ı duyunca, nami o korkunç bakışı atmazdı. blackbeard ve shanks'la karşılaşmak için zaten daha çok erken.

benim tahminim bir arcta big mom ile aralarında çarpışma olur. sonunda luffy galip ayrılır ama fazla büyük birşey olmaz, big mom pirates'ın sonu gelmez. çünkü big mom, thriller bark'taki lola'nın annesi çıkacak bunu daha ilk silüetini gördüğümden beri söylüyorum. sonunda mugiwara'lara ally olur. buggy'de big mom'ı luffy'nin annesi zanneder ahaha

Sosyal ağlarda paylaş

kaido boru mu abi şaşırmasın nami dsdsf. whitebeard'ı yoketmek istiyordu, shanks araya girmese. zaten bir yonko ile savaş halindeler ikincisi ekleniyor birde. shanks dese nami direk o korkunç bakışı atmaz, şaşırır ikisi de. shankusu'ya daha var.

big mom'a herkes mama diyor zaten, lola için ben meraktan google'dan falan baktım, belli bir durum yok şuan için :)

Sosyal ağlarda paylaş

Blackbeard değildir büyük ihtimalle, Akainu ile birlikte baş kötü tahtını paylaşıyor. End-game boss olarak çıkar kesin(en azından 4 emperors un en sonuncusu olarak çıkar, devam edecekse daha güçlü başka düşman gelir).

Shanks olması düşük ihtimal gibi geliyor ama olabilir de. Normalde Shanks a laf edenin ağzını kırardı derdim ama Law birşeyler açıkladı, belki sebepleri vardır filan, Shanks a çok zarar vermeyecektir filan o zaman Luffy de kabul edebilir. Nami nin en çok şaşıracağı emperor bu olduğundan o tepkiye bağlı konuşursak Shanks çıkma ihtimali bayağı artıyor. Ama yine de o da sonlara kalır diye düşünüyorum o yüzden Shanks değildir bence.

Big Mom olacağını hiç sanmam çünkü zaten savaş halindeler. Nami şaşırmaz sevinirdi Law da katılırsa hayatta kalma şansımız artar diye düşünecek bir karakter çünkü.

Kaidou hakkında pek birşey bilmiyoruz ama pek bir şey yapmamışken bu şekilde ortaya çıkarmak tuhaf olur gibi geliyor.

Yani hangisi olduğunu çıkarmak bayağı zor, hepsi düşük ihtimal gibi geliyor. İlk 2 emperor çok kilit rollerde olduğundan hikayede daha sonraya bırakırlar bence. En büyük ihtimaller Big Mom veya Kaidou.
Ama diğer emperorları tanıtmışken Kaidou yu atlamak ta saçma olur. Eğer sona koz olarak saklamayacaksa tanıtmanın tam zamanı, e sürüsüyle güçlü karakter varken bir emperor u hikaye dışı bırakmanın da pek anlamı yok, o yüzden Kaidou dan bahsediyorlardır bence.

Sosyal ağlarda paylaş

end game boss law olacak bence. çünkü yeni jenerasyondan adam gibi bi o var ve roger vs whitebeard gibi luffy vs law olur :)

shanks ile luffy arasında çatışma bile olamaz bence duygusal bağlar yüzünden. luffy'nin kafasında herkesi yendikten sonra shanks'ın karşısına çıkma var hatta one piece'i bulduktan sonra. shanks'ta aynı şekilde luffy'den uzak duruyor zaten. o yüzden ikisinin karşılaşması şu anda olmaz.

birde ikisi birleşse shanks'e yetemezler ki şu durumda. şuan shanks ve blackbeard (whitebeard'ın abilityleri aldığı için) en güçlü yonkolar. shanks, whitebeard'a atar yapıyor, kaido'yu zaptedip, marineford'a giriş yapıyor savaş bitiyor falan.

ek olarak shanks bana, one piece'i bulmaya çalışmıyor gibi geliyor. yani o yönden luffy'e oynuyor, yol vermiş gibi. kolunu vermiş çocuk için, luffy karşıma gelince dövüşelim demez herhalde. sadece wg ile korsanlar arasındaki dengeyi sağlamaya çalışıyor gibi geliyor. dragonla bir bağlantısı bile var olabilir.

daha blackbeard vs shanks arc'ını göreceğiz kesinlikle. umarım olmaz ama blackbeard, shanks'ı öldürecek gibi geliyor bana.

bu saatten sonra başka büyük düşman çıkmaz ama gorosei'deki dedeler meydana çıkar mı bilemem bak onlarda end game boss olabilir ahaha

Sosyal ağlarda paylaş

Sırf Luffy ve Law olmaz zaten ya. Şu yeni jenerasyon Supernova ları çok vurguladılar, ben Sabaody deki bütün rookielerin birleşip alliance halinde emperorlardan birini indirip topluca yerini alacaklarına kesin gözüyle bakıyorum. Sabaody arcında da bayağı değinmişlerdi diğer rookielere.
Hangileri öldü hangileri kaldı hangileri dağıldı hatırlamıyorum ama kalanlar bayağı ünlenmiş timeskipte, Worst Generation diye adları çıkmış. Alliance oluşturacakları kesin gibi bişey.

Shanks

Shanks konusunda da büyük ihtimalle Blackbeardle kesin kapışacaklar ona katılıyorum ama Shanks ölmez de yaralanır veya işi Luffy ye bırakıp emekli olur bence. Luffy nin direkt "al şapkanı getirdim şimdi sktir git east blue ya" diye çıkıştığı bir reunion bekliyorum hatta.
Ama Shanks kesin "hadi bi boyunu posunu görüyim" diye Luffy yi test etmek için kapışacaktır, kafa yapısı olarak Luffy den çok farklı değil biraz daha yaşlı hali işte ^_^
Ama evet Shanks ın amacı mümkün olduğunca savaşmamak gibi gözüküyor, zaten şu ana kadar gördük ne kadar güçlü olsalar da hep pasifist takıldılar.
O yüzden Dragonla alakasının olduğunu pek sanmıyorum, Dragon direkt olarak devrime odaklı, World Government ı çökertmek denge politikası değil direkt radikal bir eylem. Shanks ın tarzı değil. Shanks True Neutral gibi(birazcık Chaotic tarafına kayıyor olabilir hafiften ama daha çok neutral ^_^)

Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...