Cuce Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 bence gomu ningen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Aynen görünce tepki vermelerini beklerdik öyle olsaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Gol D Gomu kullanmıyor da ben luffy nin direk Gol D olduğunu düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Demek.. O yüzden Ace'i kurtarmak için bu kadar çıldırıyor... Kimse üvey kardeşi için bu denli sınırlarını zorlamaz beyler.. Çözdük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 luffy herkes için zorluyor sınırları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 luffy -benı zaten kuratırda- senı bile kurtarır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 [Sarcasm] böyle mi yazalım? [/Sarcasm] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Cuce said: iyide cesedinin yanıdna bitmiyo zaen meyve. kaptanınmı deilmi bilmiyolarki ne meyvesi oldunu bile bilmiyolar. meyvelerin kitabı mı ne varmış. teach, ace ile karşılaşmasında meyveyi santim santim ezberlemiştim, görünce hemen tanıdım falan gibi birşey demişti galiba. yani teach hangi meyvenin nasıl bi şekli olduğunu bilebiliyorsa shanks da bilebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 vegapunk yazmıs ıste o kıtabı. yine baya bı coğu bılınmıyo meyvelerrın benım anladıgım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 kitabı vegapunk'ın yazdığını hatırlamıyorum, ya da kaçırmışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 haftaya sıkı dövüş var gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 yetmiyor abi, yetmiyor ya. bu arada senyooru, en ii karakter abi inanılmaz iyi. Keşke katılsa bizim ekibe ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Oda'nın karısı http://www.youtube.com/watch?v=w6TheiDogRU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 pff cok net yetmiyo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 ayip yerde bitirdiler. yalniz zoro biraz fazla tirsti abi nedir? beklemiyordum boyle olmasini. tamam fujitora reyis meyis de, zoro yani. haftaya olaylar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Bu adam niye geldi buraya. Konuşacak mı, kapışacak mı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Mortis said: yetmiyor abi, yetmiyor ya. bu arada senyooru, en ii karakter abi inanılmaz iyi. Keşke katılsa bizim ekibe ehue Valla ben çok düşündüm bu olayı, tam tayfaya uygun bir tip ya hem gücüyle hem tipiyle adamlığıyla vs... Hentai zaten, reyizin önde gideni. Barto'dan daha iyi olur asdfdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 zatoichi reis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Darklight1903 said: ayip yerde bitirdiler. yalniz zoro biraz fazla tirsti abi nedir? beklemiyordum boyle olmasini. tamam fujitora reyis meyis de, zoro yani. haftaya olaylar. şu ana kadarki olan admirallerle karşılaşmalarının nasıl sonlandığını düşününce :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 ya evet de ne bileyim, artik adam oldular falan. ben beklenti yukselttim acikcasi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 2 sene boyunca o olanların tekrar olmaması için çalıştılar ya güya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 2 sene oturup çalışınca amiral dövmek kolay olsa gelen geçen amiralleri şamar oğlanına çevirirdi eheh. Çalıştılar diye tanrı olacak değiller. Ayrıca öyle bir şey yapsalar powerlevelları bayağı kırmaları gerekirdi, bi DragonBall, Bleach, Naruto filan gibi bir şey olur çıkardı. Bir arcın last bossu 2 arc sonrasının cannon fodderından güçsüz kalınca yazarlar powerlevel krizine giriyorlar sonra. Powerlevelları dengeli bir şekilde dağıtması One Piece in en sağlam yanlarından biri. Tabi 2 sene önceki olaylar tekrarlanmaz, en azından direkt olarak ezilmeyecek veya 1v1de kendilerini savunabilecek kadar güçlenmişlerdir herhalde. Bi pacifistayla bile zar zor baş ediyorlardı bütün ekip olarak, şimdi tek atıyolar. Ama amirallerin pacifistalara kıyasla ne kadar güçlü olduğu da belli değil tabi. Ayrıca ne kadar güçlenirlerse güçlensinler hadi beyler amirale girişiyoruz demek pek akıl karı değil. Zararsız kurtulamayacağın kesin gibi. Bir de ne kadar güçlü olduğunu da kesin bir şekilde bilmelerine imkan yok, Kizarunun laylaylom gezerken bütün korsanlara tek atması gibi bir güç farkı var ortada. Ayrıca bu amiral kötü değil, tonton amca, dövebilecek olsan bile dövmezsin yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 amiraller schibukai'lerden güçlüler genelde ama çok fark yok. belki mihawk ile doffy güçlüdür. yonkou'lar ise bariz daha üstün. sağlam bir beyazsakal 3 amirali birden alırdı gibi savaşı düşününce. bizimkiler yonkou'dan önce amiral seviyesini aşmalılar önce. o yüzden bu arc olmasa da sonrasında kesin bi amiral kapışması olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 abi dovsun demedim farkindaysaniz :D 'bu kadar korkmasi' normal gelmedi. zoro'dan bahsediyoruz bir de hani usopp falan degil. daha 10. bolumde mihawk'a atar yapan karakter ahahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 mihawk'ın kılıcını gelince anladı ama durumu. burdada bi vurustu ffujitorayla bi o baskıyı falan yedi biliyo az cok ederini adamın. bide tabi o kadar mingonun cetesi etrafta bi sürü sivil korsan falan yetnmiyo bide bununlamı ugrasıcaz diyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar