Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anime: One Piece (Mangadan spoiler vermek yasaktır) #2

Virus

Öne çıkan mesajlar

Cuce said:

iyide cesedinin yanıdna bitmiyo zaen meyve. kaptanınmı deilmi bilmiyolarki ne meyvesi oldunu bile bilmiyolar.

meyvelerin kitabı mı ne varmış. teach, ace ile karşılaşmasında meyveyi santim santim ezberlemiştim, görünce hemen tanıdım falan gibi birşey demişti galiba.

yani teach hangi meyvenin nasıl bi şekli olduğunu bilebiliyorsa shanks da bilebilir.
Sosyal ağlarda paylaş

2 sene oturup çalışınca amiral dövmek kolay olsa gelen geçen amiralleri şamar oğlanına çevirirdi eheh. Çalıştılar diye tanrı olacak değiller. Ayrıca öyle bir şey yapsalar powerlevelları bayağı kırmaları gerekirdi, bi DragonBall, Bleach, Naruto filan gibi bir şey olur çıkardı. Bir arcın last bossu 2 arc sonrasının cannon fodderından güçsüz kalınca yazarlar powerlevel krizine giriyorlar sonra. Powerlevelları dengeli bir şekilde dağıtması One Piece in en sağlam yanlarından biri.

Tabi 2 sene önceki olaylar tekrarlanmaz, en azından direkt olarak ezilmeyecek veya 1v1de kendilerini savunabilecek kadar güçlenmişlerdir herhalde. Bi pacifistayla bile zar zor baş ediyorlardı bütün ekip olarak, şimdi tek atıyolar. Ama amirallerin pacifistalara kıyasla ne kadar güçlü olduğu da belli değil tabi.

Ayrıca ne kadar güçlenirlerse güçlensinler hadi beyler amirale girişiyoruz demek pek akıl karı değil. Zararsız kurtulamayacağın kesin gibi. Bir de ne kadar güçlü olduğunu da kesin bir şekilde bilmelerine imkan yok, Kizarunun laylaylom gezerken bütün korsanlara tek atması gibi bir güç farkı var ortada.
Ayrıca bu amiral kötü değil, tonton amca, dövebilecek olsan bile dövmezsin yani.
Sosyal ağlarda paylaş

amiraller schibukai'lerden güçlüler genelde ama çok fark yok. belki mihawk ile doffy güçlüdür.

yonkou'lar ise bariz daha üstün. sağlam bir beyazsakal 3 amirali birden alırdı gibi savaşı düşününce. bizimkiler yonkou'dan önce amiral seviyesini aşmalılar önce. o yüzden bu arc olmasa da sonrasında kesin bi amiral kapışması olur.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...