Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 lan adamlar ne paralar kazanıyorlar be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 df said: kaçında çıkıyo? gerçi figureart zeroymuş. pop u bekliyorum ben. =) Japonya da bu hafta çıkıyor. Ben stoklara da girer diyordum da ön siparişte patlattı Japonlar. Diğer sitelerde vs. de kapandı. Amerikanyada da tek tük kaldı kesin almak gerek. Nico Robin kaçırmıştım böyle Dressrosa şimdi 50 dolara falan almak zorunda kalacam. POP'u daha beklersin onlar biraz geç çıkar :D Asıl Bartolemeo'nun vardı Figuarts'ı ama hem Limited hem de Japan Exclusive olarak çıktı. Avrupaya falan da yolladılar ama yanılmıyorsam tüm Avrupa'ya 50, ABD'ye 100 tane falan yollamışlar. Şuan zaten ikinci elleri bile 150 dolares 35 dolarlık figürün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 ben bi tane japon buldum oradan alıyor ürünü istediğim isime, istediğim fiyat yazarak yolluyor. fiyat olarakta japonya fiyatının biraz üstü oluyor. ace 10th year versiyonu 200tl ye aldım. kargo da 50 tl ye uçakla 2 günde geliyo. ucuza uzun sürede geleni de var. =) http://www.amazon.com/Megahouse-One-Piece-Portrait-Excellent/dp/B00NAM68CO/ref=pd_rhf_se_p_img_12 şunu 200+kargoya aldım işte. 3 ürün aldığım için kargo payı da 20 tl. toplam 220tl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 oha çok iyiymiş. istediğin fiyatı yazması bayağı iyi olmuş. Sömürürsün adamları asdfsd Figuarts yolluyorsa ve aradıklarımızı bulabiliyorsa bana da paslasana. Eski Figuartslardan birkaç tane istiyorum toplu aldırayım. Bu arada şöyle bir şeye denk geldim. http://www.onepiecelove.com/egg-on-rogers-ship/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 abi kyrosun luffylando demesi.. off ölecem ya ne kaddar iyi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 http://www.onepiecelove.com/wp-content/uploads/2015/01/IMG_61074330627797.jpeg Katılsın tayfaya ya asdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 1 hafta daha beklesem 2 bölüm mü çaksam diyom üst üste fdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Battle Royal of ofofofofofffffffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 5 bölüm bekledim caktım ben yine bişi deişmiyo yine yetmiyo. bu arada fujitora bu oyunu bozar bide abi zoro kalenin icinde kaldı dimi ahahah bide tabiki battleroyale olmıycak abi, basta bazıları gelicek falan ama sonra herkez mingoya dalcak falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 ooff arc yarılandı daha, daha iyi ama dövüşleri uzun tutmazlar umarım. mal gibi gidip spo aldım aile üyeleriyle ilgili dövüşlerden asdfsd gerçi buraya kadarını da almıştım. Deli gibi eğlendim yine izlerken. İşte One Piece farkı plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 http://media.giphy.com/media/tCVH5dEzO4dfa/giphy.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Usopp başkaaan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 mingoda neyine güvenip böle atara atar gidiyosa. hadi luffyi dovecğeinbi hayal ediyoda, amirali napıcak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 hanı yani herkezi gectim usoppu var bikez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 artık usolando. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 hayır, artık GODDO USOPPU!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 o deildei ahaha gol d roger gomu gomu cıkarsa ne gülerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Ahahahah hiç düşünmemiştim bunu daha önceden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Roger'ın devil fruit gücünün olup olmadığı hakkında herhangi bir bilgi sunulmadı değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 hyr bilmiyoruz yiyici mi değil mi, bence değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 oyle klise basmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 eğer roger gomu ningen olsaydı shanks kaptanının meyvesi diye yerdi ya da saklardı hatırası için, luffy'nin mera mera no mi'yi istemesi gibi. hatırladığım kadarıyla satıcaktı shanks onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 evet ne oldugunu bilmiyorlardi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 iyide cesedinin yanıdna bitmiyo zaen meyve. kaptanınmı deilmi bilmiyolarki ne meyvesi oldunu bile bilmiyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 imkansiz abi roger'in gomu ningen olmasi. hani shanks caktirmadi, world government sakliyor falan dersin de bagii taicho var? gordugu anda dunyayi ayaga kaldirirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar