Mortis Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 luffy zaten tayfaya güçlü olmasına göre almıyor ya vasıfa göre alıyor işte doktor, haritacı, şef, müzisyen, makinist falna artık neyse o yüzden öyle zanaatkar bir adam lazım luffynin birini ekibe alması için. şu an öyle biri yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Nico Robin'in ne vasfı vardı ya asdfas Alır Barto'yu falan da o sorun değil. Vasıf aradıkları Zoro, Sanji, Chopper, Nami falandı. Brook'u tayfaya aldığında müzisyen olduğunu da bilmiyordu yanılmıyorsam. Yoksa o Chopper mıydı asfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 nami franky ve sanjiyi biliyodu sanırım meslek olarak. zoroyuda cok güclü falan diye almak istiyodu bide cocuğun seyini yedikten sonra onigirisini kesinlesti. robin zaten kendisi geldi luffy almadıki. Brookda iskelet abi nasıl almasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 DarKRideR said: Nico Robin'in ne vasfı vardı ya asdfas Alır Barto'yu falan da o sorun değil. Vasıf aradıkları Zoro, Sanji, Chopper, Nami falandı. Brook'u tayfaya aldığında müzisyen olduğunu da bilmiyordu yanılmıyorsam. Yoksa o Chopper mıydı asfsd tayfanın milfi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Tayfanın kriptografı ve arkeolojisti(çok lazımdı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 tayfanın ajını işte. Spyru gürlü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 ne tayfasi, ne ajani, ne kriptografi ya? NICO ROBIN IS MY WAIFU. yeter sebep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Wishmaster said: Tayfanın kriptografı ve arkeolojisti(çok lazımdı) E lazımdı aslında, World Government komplosunu çözmek bayağı main plot sayılır (belki metaplot demek daha doğru olabilir). Sadece boş muhabbet değil yani. Her ne kadar arclar arasında seyirciye damlalıkla yedirse de dünyanın bütün kurgusu poneglyphler üzerinden anlatılıyor, bayağı önemliler yani. Robin'in görevi de settingi seyirciye aktarmak işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Bahsettiğin olay zaten one piece'i sevme nedenim benim. O setting'i seviyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Ya karakterlerin animedeki görevi, hikaye kurgusuna etkisi vs. değil olay zaten. Luffy'nin tayfaya adam alırken nelere dikkat ettiğiydi olay. Robin'in Luffy için bir vasfı ya da özelliği yoktu. Aldı. Chopper'ın doktor olduğunu bile bilmiyordu. Sevdi aldı. Ha keza Franky gemi tamircisi ama bu yüzden almadı vs... Robin yine karakterler arasındaki "tayfa görevleri" açısından en vasıfsızı ama alınıyor. Yani Barto'nun da öyle ekstra bir özelliğe ihtiyacı yok tayfaya girmesi için. Onu demek istiyorum. Gel derse Barto zaten gelecek asdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lunatari Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 robin daha rafteldeki rio poneglyph'ini okuyacak. ne demek gereksiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 robin daha benim esim, kadinim, her seyim olacak. NE DEMEK GEREKSIZ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 şu oyuncak halinden insana dönerken robinin memeler nası güm güm diye canlanıyodu hala aklımda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 huşt deyyüz. yenge diyeceksin :(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 https://www.google.com.tr/search?q=one+piece+robin+cosplay&safe=off&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=9G2_VI6bIdP7atfHgKAC&ved=0CAgQ_AUoAQ&biw=600&bih=548 hf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 her hafta 1 bölüm izlenmiyor bu yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 o yüzden haftada 1x3 izleniyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 amv lerle gideriyorum ben açlığı sdfs http://www.youtube.com/watch?v=f0VBCZ-Bick http://www.youtube.com/watch?v=LFlEGQASMgM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 ben arc tan arc a izliyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 dayanabilsem bende arc arc izleyeceğim ama o irade yok bende :( http://www.youtube.com/watch?v=MFQ2KY6RrsI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 arabastanın filmini izledim. off ne kadarda en iyi cok en sırf sondaki yemek sahnesi icin bile indirilir ay bide agladım sonunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 bugünkü bölüm de çok iidi, kyross baya güçlüymüş lan gelen geçeni dövüyor eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 adamın desturu yokmus ya. bide böle polymorphta beklerken charge spamlıyomus adam paso. cıktığı gibi girdi verdi mortal strike'ı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Flamingo logia filan mı? İplik elemental ^^ Yoksa başka bir olayı mı var? Türünü paramecia sanıyordum, o yüzden tuhaf geldi. Ragyo gibi kelleyi kestin ama ipi koparamadın diyip geri takar belki :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 ben de aynı şekilde ya iplikle kafası hala vücuduna bağlı ya da iplikten kendine clone yapmış falan diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar