Darklight1903 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 df, kendin yaptirmayacaksan, buldugunda bana da haber versene vitrin. ikea'da 2 cesit var ama ikisi de kaliteless otesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 ben de arıyorum şu an. bulursam haber veririm. camdolap.com diye bi yer var. hazır modeller de var özel yapım da yapıyolarmış siparişe göre. bi ara gidip mağazasına bakcam. yakından nasıl gözüküyolar diye. ikea'dan ben de baktım sadece bi tane küçük var. detolf mu ne modelin adı. genişi olsa fena değildi. şunun biraz daha estetiğini bulsam alcam da yok yani hazırlarda. 2-3 mağaza gezcem artık. http://www.camdolap.com/Profilsiz_Komple_Cam_Vitrinler/KC_186D_Komple_Cam_Dolap_Tek_Kapili_Dolapli.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Benim bir arkadaşım boş akvaryum kullanmıştı kolleksiyon parçalarını koymak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=20XuvG0jGYU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 frankinin Ore-lando demesi. bide bizden güzel süleyman dedi adam.. artık hic heycanı kalmadı abi.. her hafta her hafta one piece cok en iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 df said: ben de arıyorum şu an. bulursam haber veririm. camdolap.com diye bi yer var. hazır modeller de var özel yapım da yapıyolarmış siparişe göre. bi ara gidip mağazasına bakcam. yakından nasıl gözüküyolar diye. ikea'dan ben de baktım sadece bi tane küçük var. detolf mu ne modelin adı. genişi olsa fena değildi. şunun biraz daha estetiğini bulsam alcam da yok yani hazırlarda. 2-3 mağaza gezcem artık. http://www.camdolap.com/Profilsiz_Komple_Cam_Vitrinler/KC_186D_Komple_Cam_Dolap_Tek_Kapili_Dolapli.html bu hic fena degilmis ama derinlik 40 santim az degil mi? benim aklimda 60x60 var genislik ve derinlik, yerden ne kadar yukari giderse o kadar iyi. tavana kadar yolu var :D fiyatini goremedim ama bunun? bu arada yeni bolum yine cok iyi ya. ayip resmen yaptiklari. yeter artik. http://www.camdolap.com/Tek_Kapi_Kule_Vitrinler/2057_Sekizgen_Cam_Dolap.html bunu bayagi begendim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 benim gönderdiğim 850. http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-ofis-malzemeleri-ofis-mobilyalari-cam-dolap-komple-cam-kc-186d-141744725/detay dükkanları bu. bakarsın diğer ilanlarına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 oglum cok mantiksiz lan fiyatlar baktim simdi de aahahahahhaa. isciligi vs de anlayamiyorum ki fotograflardan, kaliteli bir firma mi nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 ahşap ı dandikleştirip fiyat düşürebiliyolar ama cam için o tarz bir seçenek yok =) firma da daha çok mağaza vs için yapıyor sanırım. referanslar hep avea vs gibi yerler =) ben biraz bakınırım artık mağazalara. ucuza güzel bir şey varsa haber ederim sana da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 (y). sadece cam versiyonu da 600 lira falandi, 250 lira farkediyor cok dert degil :D 850 liraya cok iyi seyler var onu alirim ama ahahflksdj. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 yoktum da cam dolap vs... asfsdfsd böyle yerlerden almayın, zamanınız varsa kendiniz gezin. Hani böyle ayaklı, ahşaplı bir şeyler değilde benim arkadaşlar sideshow figürler için 50TL'ye falan bayağı sağlam showcaseler yaptırıyordu full camdan, sonra işte bauhaus'tan vs. kendileri leddi vs. alıp ışıklandırıyorlardı da güzelleştiriyorlardı. Sideshow kaldıran POP'ları, Figuarts'ları vs. de kaldırır. Boşuna böyle yerlerden pahalıya almayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 http://i.imgur.com/PQjs4xS.jpg Sabo'yu duyurdular, üçüncü gün order stop asdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 biraz fazla üretseler ölürler heralde =) ben pop cb sabo aldım. ace ve luffy ile birlikte. güzel set oluyolar. şu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Ne oldu la D block da ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 sülüman yalan oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 rebecca bölümü 2 meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 ya kid siparis vermistim iptal olmus siparis uyuz oldum. yorumlara baktim internette, bolumu pek begenmemisler. ben sevdim ya. 665 bayagi iyi de merak yaptilar en sonda. cavendish'i silecek biri var miydi o block'ta ben hatirlamiyorum ama? yerde alev falan gorunce once mummy sandim, o da degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lunatari Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 665 ben cavendishten bişeyler bekliyordum. bu kadar pasif kalmamalıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Bölüm sonu Abi ne olduğu açık değil mi? Rebecca conqueror's haki attı, kendi de dayanamadı sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 hayır açık değil. teori diyebilirsin anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 hihi cok acik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Onunkine conqurer degil baska bisey demisti luffy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Ya haki de olabilir ama bir ihtimal de kendisi çok uber güçlüydü ama savunma haricinde bir şey yapmadığı için belli olmuyordu, gaza gelince bütün arenaya tek attı filan diyebilirler. Soldier-san ın onu eğitmesi flashbacklerini araya sıkıştırıp durdular yine. Ama haki daha büyük ihtimal. Ama sonda ayağa kalkanın Rebecca olduğu kesin tabi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 dreagloth said: Onunkine conqurer degil baska bisey demisti luffy o rakibini cok pis görüp dodgelamasına falan observation demişti işte, o ve armament default hakiler zaten. 3. de olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 rebecca değildir. sabo bunu daha önceden duymuştum dedi. Birkaç karakter bu o mu vs. tarzı tepkiler verdiler. Orada adı sanı duyulan ve dövüşü devam ettirme ihtimalleri olan tek karakter kaldı, arkadan arkaya gelen Cavendish. Sabo'nun falan Rebecca'nın SÜPPER gücünü duymuş olması imkansız, ama ünlenmiş bir korsanın ki gayet normal Rebecca kim ya asdfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar